Секрети позитивного мислення: Не спробувавши, не пізнаєш

16 березня 2015 р.

Ваше ставлення з однаковою легкістю може діяти як Механізм Hеудачі або ж як Механізм Успіху, залежно від інформації, яку ви закладаєте в нього, і мети, яку ставите перед ним. Адже він – пристрій, спрямований на конкретну мету. Визначення цілей – ваш обов’язок. Багато хто з нас несвідомо і ненавмисно, за звичкою малюючи в своїй уяві картини можливих невдач, зумовлюють невдачу в якості кінцевої мети.

Пам’ятайте, ваш “автопілот” “не обговорює” інформацію, що надходить від вас, і “не ставить її під сумнів”. Тому дуже важливо, щоб він отримав реальні, правдиві дані про ваші прагнення. Завдання свідомого логічного мислення – знати правду, виробити правильні оцінки, судження та погляди. Необхідно зазначити, що більшість нас схильні, недооцінюючи самих себе, переоцінювати характер труднощів, з якими нам доводиться стикатися.

Позитивне мислення сприяє досягненню успіхуБагатьох людей вибиває з колії випадково кинуте знайомими зауваження: “Сьогодні ви виглядаєте не дуже”. Коли з такими знайомими хтось обходиться недостатньо шанобливо, або зовсім зневажливо, вони беззастережно “заковтують” цей факт, роблячи висновок, що вони самі в чомусь неповноцінні. Майже кожен з нас щодня є об’єктом негативного навіювання. Якщо наш розум функціонує нормально, то немає потреби сліпо сприймати ці навіювання.

Тримати достойну позицію оцінювання і несприйняття навіювання допоможе якісний комфортний одяг. Пошукавши на приклад блузки в Харькове розживіться на гарний одяг, котрий вам по душі. Одяг допомагає підтримувати позитивний настрій та самооцінку.

Завдання свідомого раціонального мислення – виробити логічні висновки. Думка: “Я зазнав невдачі в минулому, тому, ймовірно, потерплю її і в майбутньому” – і не логічна, і не раціональна. Абсолютно нерозумно говорити собі “я не можу” в відсутність будь-яких доказів, що підтверджують подібний висновок. Беріть приклад з людини, яка на питання, чи вміє він грати на піаніно, відповів:

- Hе знаю.
- Що значить “не знаю”?
- Послідувала здивоване запитання.
- Я ніколи не пробував.

© 2015, Жіночий журнал SUPEROVA.COM. Авторські права застережено.

Сподобалась публікація?

Поділися з друзями в соціальних мережах:



загрузка...

Ваша думка:

Варто почитати:

З категорії: Успіх

загрузка...
загрузка...






загрузка...