Позитивне мислення і взаємини чоловіка і жінки

4 квітня 2015 р.

Брак знань про діяльність розуму і його істинної сили лежить в основі всіх проблем шлюбу. Шляхом правильного використання позитивного мислення можна усунути всі розбіжності між подружжям. Роздуми про божественні ідеали, вивчення законів життя, здійснення спільних планів і спільно намічених цілей, а також свобода з усвідомленням відповідальності створюють передумову для ідеального шлюбу, для того подружнього щастя і почуття взаємної приналежності, яке нерозривно з’єднує двох людей.

одруження чоловіка і жінки

Розлученню найкраще запобігати заздалегідь, ще перед укладенням шлюбу. Адже не можна ж дорікати людині, якщо вона звільняється від нестерпної ситуації. Але чому ж взагалі треба доводити справу до такого стану? Чи не краще було б з самого початку приділити увагу безпосереднім причин шлюбних проблем, тобто присікти зло в корені? У весільному  салоні salon-wedding.com.ua заздалегідь вибрати весільне плаття. Як і всі інші людські проблеми, так і розлучення, розставання, оголошення шлюбу недійсним та пов’язані з цим нескінченні правові спори можна пояснити браком знання взаємозв’язків, що існують між свідомістю та підсвідомістю.

Як же привернути нам до себе ідеального чоловіка, чоловіка ти хлопця? Ми вже неодноразово писали про позитивне мислення та закон тяжіння в нашому розділі успіх на superova.com. Тепер ви перестали бути нічого не підозрюючою жінкою, яка не знайома зі способами дії позитивного мислення. Ви знаєте, що у вашому житті приймає матеріальну форму все, що ви віддрукували у своїй підсвідомості. Тому наповніть її живим представленням всіх тих якостей і рис характеру, які ви хотіли б бачити у свого чоловіка.

взаємини чоловіка та жінкиТут немає ні найменшого приводу для іронії. Навпаки, потрібно діяти вже сьогодні! Сядьте ввечері в зручне крісло, закрийте очі, забудьте втому і турботи дня, розслабтеся і приведіть себе в мирний настрій. Ви абсолютно пасивні і готові до сприйняття. Тепер зверніться до своєї підсвідомості приблизно з такими словами:

«Я відчуваю, як до мене прагне чоловік, чесний, щирий, лояльний, вірний, миролюбний, щасливий і заможний. Всі ці якості глибоко віддруковані в моїй підсвідомості. У той час коли я собі їх подумки уявляю, вони стають частиною мого Я і приймають матеріальну форму в моїй підсвідомості. Я знаю, що існує закон тяжіння, і з довірою до нього я закликаю чоловіка, який відповідає переконанням моєї підсвідомості. Я непохитно переконана в тому, що здійсниться все, чому вірить моя підсвідомість. Я знаю, що можу дати мир і щастя цьому чоловікові. У нас однакові ідеали. Він хоче, щоб я була такою, яка я є, і я також не хотіла б його змінити. Нас будуть пов’язувати почуття любові, свободи і взаємної поваги».

Повторюйте ці слова до тих пір, поки вони не стануть вашою твердою звичкою. Ви будете щасливі дізнатися, що у ваше життя увійшла саме та людина, яка володіє якостями і властивостями характеру, про який ви мріяли. Мудрість вашої підсвідомості зведе вас обох. Пробудить в вас самій все найкраще, що ви можете дати: всю любов і відданість, на які ви здатні. І любов, яку ви подаруєте, буде винагороджена тисячократно.

 

© 2015, Жіночий журнал SUPEROVA.COM. Авторські права застережено.

Сподобалась публікація?

Поділися з друзями в соціальних мережах:



загрузка...

1 коментар до “Позитивне мислення і взаємини чоловіка і жінки”

  1. Наречена Каже:

    То, все що потрібно для щастя – просто думати про нього? Правду значить кажуть – кожна думка матеріальна, тому думайте про що думаєте! ехехех…

Ваша думка:

Варто почитати:

З категорії: Відносини, Успіх

загрузка...
загрузка...






загрузка...