Тонкість при виконанні ваших бажань

27 жовтня 2015 р.

Для виконання бажань потрібно використовувати яскраві емоції та почуття. Не достатньо лише візуалізувати те, чого ви хочете досягти. Важливо вкладати в цю візуалізацію силу емоцій. Уявляти як ніби те, про що ви мрієте, вже є у вашому житті. І відчувати при цьому радість, задоволення та інші стани.

Для цього запитайте себе: «Коли я отримаю те, що я хочу, що я буду відчувати? Яким я стану? Що змінитися всередині і навколо мене?»

отримувати певну суму грошейНаприклад, ви бажаєте отримувати певну суму грошей, тоді ви, можливо, відчуйте себе більш вільною, впевненою. Ваше життя стане більш комфортним. Вам буде радісно на душі. Вас почнуть поважати інші люди. Ваше оточення зміниться.

Уявляйте, як ви одягаєтеся в зручний дорогий одяг http://issaplus.ru/category/katalog/odezhda/legginsy/print/, в якому чудово себе почуваєте, як подорожуйте, як живете в будинку, в якому є всі умови для комфортного проживання. Ви насолоджуєтеся цим комфортом.

Ви ходите в дорогі фітнес-клуби, ресторани, їздите на розкішній машині. Ви щасливі.

виконання ваших бажаньВи відкриваєте справу своєї мрії і пишаєтеся собою і своїми успіхами. Ви раді цим успіхам. Вам добре.

Ваше бажання вже реальність. Ви вже маєте все це. Уявляйте себе в своїх мріях в сьогоденні, і вони матеріалізуються.

Так само використовуйте силу емоцій в повсякденних справах. Коли вам добре, коли ви на піку задоволення згадуйте про свої бажання. Якщо дозволяє оточення – кричіть, наприклад, фразу: «Мій дохід стільки-то тисяч на місяць».

Як можна частіше проробляйте ці вправи. Як можна частіше випробовуйте ці емоції. Як можна частіше живіть в цих емоціях. Це ключ.

© 2015, Жіночий журнал SUPEROVA.COM. Авторські права застережено.

Сподобалась публікація?

Поділися з друзями в соціальних мережах:



загрузка...

Ваша думка:

Варто почитати:

З категорії: Успіх

загрузка...
загрузка...






загрузка...