Як позбутися від негативних думок

27 жовтня 2015 р.

Негативні думки бувають у кожної людини. Це нормально. Погано, коли ви замикаєтеся на них.

По-перше, ваш настрій псується. Руки опускаються, втрачається працездатність і бажання діяти в цьому світі.

По-друге, багаторазове повторення думки є програмуванням вашої підсвідомості. Психологи прийшли до висновку про матеріалізацію ваших думок і за тривалої концентрації на певній думці, ви наповнюєте її своєю силою, і надалі вона починає керувати вашим життям.

Позитивне мислення сприяє досягненню успіхуТобто якщо ви, наприклад, часто твердите собі, що ви непривабливі, ви починаєте в це вірити, і ваша думка відбивається в вашій поставі, очах, у всьому тілі. І люди теж починають вважати вас не привабливою людиною. І навпаки, якщо ви обожнюєте себе, то і люди вас обожнюють. В цьому конкретному випадку в нагоді може стати вечірня сукня, котра підкреслить вашу індивідуальність. Відмінний одяг, як плаття, допоможе вашому оточенню скласти позитивне варження та думки про вашу персону. Вам же неодмінно підійме настрій.

 

Тому, для того, щоб не програмувати свою долю в негативному напрямку, потрібно навчитися позбуватися від негативних установок. Для цього використовуйте дві наступні техніки.

Перша – це переключення з негативних думок на позитивні.

Вам потрібно всякий раз, коли ви упіймаєте себе на тому, що думайте погано про себе, людях, або світ, зупинитися і змінити своє мислення на позитивне. Наприклад, ви зловили себе на думці про те, що ви не достатньо хороша. Скажіть собі стоп, дорогенька! З мене досить! Я тепер хочу думати по іншому. Я знаю, що я прекрасна. І це дійсно так!

Друга – це метод афірмацій.

Це свідоме використання позитивних установок, які допомагають вам налаштуватися на нову хвилю. Спостерігаючи за собою, ви помітите, які негативні думки вас турбують найбільше. І запишіть їх на папері. А потім переформулюйте на позитивні. Їх вам потрібно читати, а ще краще писати регулярно. Поступово витісняючи ними ваші старі установки, котрі заважають вашому щастю.

© 2015, Жіночий журнал SUPEROVA.COM. Авторські права застережено.

Сподобалась публікація?

Поділися з друзями в соціальних мережах:



загрузка...

Ваша думка:

Варто почитати:

З категорії: Успіх

загрузка...
загрузка...






загрузка...