Що варто пам’ятати використовуючи контактні лінзи

4 листопада 2015 р.

kontaktni-linzy-0

Лінзи – зручне рішення для тих, у кого є певні проблеми з зором. Ці пластинки дійсно практичні і ефективні. Але пам’ятайте, що тільки правильна експлуатація контактних лінз дозволяє зберегти здоров’я очей.

kontaktni-linzy-2Якщо ви ще тільки плануєте придбати вироби, то вам потрібен інернет-магазин LuxLinza. У каталогах компанії ви знайдете різноманітні лінзи для очей по цілком адекватною вартості. Тут присутні також контактні лінзи на місяць – лінзи з щомісячною заміною.

Що ж потрібно пам’ятати, якщо ви носите ці вироби? Так, не можна проводити ніч в лінзах. Відсутність кисню і вологе середовище під повіками потенціює зростання кількості патогенних бактерій. Так можна роздобути запалення.

kontaktni-linzy-1Не скупіться на хороший розчин для зберігання лінз. Щодня робите заміну розчину в контейнері. До речі, термін служби пластмасового контейнера для лінз складає всього 90 діб. По закінченні цього терміну неодмінно замініть його на новий.

Ніколи не мийте лінзи проточною водою! Паразити і мікроорганізми в сукупності з інфекцією у великих обсягах розташовуються у водопроводі. Краще застосуєте для екстреної промивки лінзи власну слину.

kontaktni-linzy-3Носіння лінз з закінчилися терміном служби загрожує появою виразок на рогівці ока. Тому вчасно придбайте новий комплект виробів. Пам’ятайте, на термін придатності лінз впливає частота їх носіння. До того ж у кожного бренду термін дії лінз може бути різним. Це теж потрібно враховувати. Бережіть свої очі і будьте здорові!

© 2015, Жіночий журнал SUPEROVA.COM. Авторські права застережено.

Сподобалась публікація?

Поділися з друзями в соціальних мережах:



загрузка...

Ваша думка:

Варто почитати:

З категорії: Здоров'я

загрузка...
загрузка...






загрузка...