Все починається з відповідальності

21 червня 2016 р.

відповідальність - жіночий журнал суперова

Ви хочете домогтися успіху в житті? Тоді перше, що вам слід зробити, це взяти відповідальність за власну долю в свої власні руки. Ніхто за вас нічого не зробить в цьому світі. Ні бог, ні батьки, як і не чоловіки або дружини. Тільки ви самі можете змінити себе, свої думки і своє життя. І для цього вам доведеться позбутися від ролі жертви, та перестати звинувачувати інших у своїх невдачах і поразках. А усвідомити, що причиною всіх своїх успіхів і невдач є ви самі.

Тільки в ваших силах змінити щось у своєму житті. Усвідомивши це, ви станете могутні і це один з важливих ключів для досягнення успіху. Ви його творець. Ви творець свого успіху. Ви відповідальні за нього. Ви вибираєте, до чого прагнути в цьому житті, і якими шляхами йти до своїх цілей.

vse-pochynajetsya-z-vidpovidalnosti-2

Звикність брати відповідальність, і впевнено робити свій вибір. Чому ви маєте носити те взуття, що вам не подобається, коли скажімо уггі, як на сайті it-fashion.com.ua вам до вподоби? Просто наполягайте на тому що має бути вашим, і воно буде.

Якщо ж ви виберете роль жертви, то який там успіх? Якщо ви постійно сподіваєтеся на інших, ви не відчувайте в собі віри. Якщо ви звинувачуєте когось у своїх бідах – ви втрачаєте силу і можливість все виправити. Ви ховаєтеся від відповідальності і програєте.

Ви починаєте звинувачувати інших у своїй невдачі і засмічуєте свій розум брудом образ і ненависті. Це негативно позначається на вашій кармі. І так по замкнутому колу.

vse-pochynajetsya-z-vidpovidalnosti-1

А якщо ви відповідальні за своє життя, то розумієте, що ви Бог, здатний творити чудеса і знаходити вихід з будь-якої ситуації. І кожну свою помилку ви сприймаєте спокійно, так як знаєте, що в ній ховається величезне джерело для особистісного зростання і розвитку.

© 2016, Жіночий журнал SUPEROVA.COM. Авторські права застережено.

Сподобалась публікація?

Поділися з друзями в соціальних мережах:



загрузка...

Ваша думка:

Варто почитати:

З категорії: Успіх

загрузка...
загрузка...






загрузка...