Три кроки до успіху

6 серпня 2016 р.

Мати успіх означає успішно жити. У сфері людського буття великим успіхом можна вважати тривалий період непорушної тиші та спокою, незатьмареної радості і безмежного щастя.

шукаємо роботу - жіночий журнал суперова

Три чіткі кроки, котрі безпомилково ведуть до успіху.

Перший полягає в тому, щоб чітко собі усвідомити, до вирішення якої задачі найбільше прагнеш. Її ми повинні з радістю взяти і виконати. Тільки той, хто любить свою роботу, отримує в ній успіх. Наприклад, хто хоче стати лікарем, не повинен обмежуватися здачею відповідних іспитів, а повинен постійно бути в курсі подій, відвідувати семінари та конгреси і ніколи не припиняти вивчення людського організму і його функціювання. Лікар, який користується успіхом, постійно відвідує клініки як відділення репродуктивної медицини Одеського національного медичного університету http://ivfclinic.com.ua/sposoby-oplodotvoreniya, і читає журнали за фахом, щоб познайомитися з новітніми знаннями в області своєї спеціальності. Коротше, він постійно в курсі наукових досліджень і тому найкращим чином підготовлений до того, щоб пом’якшувати людські страждання. Лікаря, котрого супроводжує успіх, повинен перш за все хвилювати інтерес його пацієнтів.

Тепер хтось може заперечити: «Все це прекрасно і чудово, але я і першого кроку до успіху не можу зробити, бо не маю ні найменшого уявлення, до якої діяльності у мене є покликання». Читачі, яких це стосується, зроблять правильно, якщо попросять божественного проводу і осяяння приблизно так: «Велика мудрість моєї підсвідомості, відкрий для мене моє справжнє обличчя в житті». Цю молитву потрібно постійно повторювати в повному спокої з упевненістю і почуттям. Через деякий час ваша наполегливість і глибока переконаність будуть винагороджені натхненням або схильністю, які будуть вказувати в цілком певному напрямку. Відповідь, який ви так жадали отримати, подарує вам втішне відчуття повної ясності і внутрішньої впевненості.

Другий крок до успіху – це спеціалізація в певній галузі і прагнення розбиратися в ній краще, ніж всі інші. Якщо, наприклад, юна леді  зрозуміла, що її покликання – бути хіміком, то їй потрібно сконцентруватися на одній з багатьох галузей цієї науки. Цій спеціалізації вона повинна буде присвятити весь свій час і увагу і прагнути вивчити обрану галузь науки до найдрібніших подробиць і розбиратися в ній краще, ніж будь-хто інший. Поряд з цим жагучим інтересом до свого заняття згадана молода пані повинна також відчувати благородне бажання служити людству.

Третій крок до успіху – найважливіший. Ви повинні абсолютно чітко розуміти, що обрана вами діяльність має на меті не забезпечення та примноження вашого особистого успіху. Ви ні в якому разі не повинні допустити помилку, керуючись егоїстичними мотивами. Вашою дороговказною зіркою має бути більшою мірою бажання служити людям. Ваші думки, почуття і прагнення повинні бути злиті в єдине ціле, як коло. Ваша молитва про те, щоб мудрість вашої підсвідомості відкрила вам очі і серце на ваше справжнє покликання, повинна спрямовуватися бажанням приносити користь світу і вашим ближнім. Благо цієї установки піде вам самому на користь стократно. Якщо ж хтось притримується тільки своєї власної вигоди, то це досконале коло виявляється незамкнутим що призводить до енергетичних витоків, які приносить з собою в життя корисливої людини нюанси в плані здоров’я і нужду.

А тепер, тим у кого з’явилися питання чи сумніви радимо прочитати наступну статтю з нашого циклу успіху – Справжній масштаб успіху.

© 2016, Жіночий журнал SUPEROVA.COM. Авторські права застережено.

Сподобалась публікація?

Поділися з друзями в соціальних мережах:



загрузка...

Ваша думка:

Варто почитати:

З категорії: Успіх

загрузка...
загрузка...






загрузка...