Віра в саму себе

12 серпня 2016 р.

«Якщо ти не будеш ні за що стояти, значить, будеш під чим-небудь лежати» – співається в одній американській пісні в стилі «кантрі». Як не шкода, але сьогодні зустрічається дуже багато людей, які не знають, у що вони вірять.

Доброю відправною точкою виправлення такої ситуації є навернення у віру в самого себе. Успіх в будь-якій справі, на приклад http://nazarino.com.ua/contacts, як, втім, і в житті в цілому, визначається переконаністю в тому, що ми володіємо глибинною силою, на яку завжди можна покластися.

Така сила походить від усвідомлення того, що ми, людські істоти, на відміну від будь-яких інших тварин видів, що населяють планету, володіємо яскраво вираженою здатністю думати, робити висновки і відчувати складні почуття.

Віра в саму себе - впевненість в собі

Ворог впевненості в собі – сумнів. Варто подути вітрам сумнівів – і наше мислення стає розсіяним. Людина спантеличена, збита з пантелику і дезорієнтована. Вона починає сумніватися в своєму виключному призначені в цьому світі. Зникає здатність приймати обґрунтовані рішення і здійснювати рішучі дії.

Сумніви в собі закрадаються в нашу душу, коли ми втрачаємо розуміння власної унікальності і винятковості. Вони нападають на нас саме тоді, коли ми найбільш вразливі: варто нам тільки пережити ряд особистих або професійних невдач. Сумніви «обожнюють» людські провали, примушуючи людей робити висновки про те, що вони – невдахи.

Віра в саму себе важлива

Це стан помітний в людях, які втратили роботу, яких «не пішли» на підвищення, а також в тих, кому не вдалося досягти поставлених цілей або досягти успіху. Люди, що пройшли через особисту втрату, наприклад пережили розлучення, особливо схильні до невпевненості в собі. Сумніви вселяють в людину почуття розчарування, відчаю і жалю до себе. А посіяні серед членів колективу, вони можуть:

  • спровокувати неетичні вчинки
  • викликати хвилю недовіри
  • перешкодити постановці цілей
  • стати перешкодою до досягнення вже поставленої мети
  • перешкодити прояву необхідних рис характеру (впевненості в собі, рішучості, хоробрості і т.д.).

Налаштовуючи себе на краще, ми вивільняємо в своєму мозку магнетичну силу, яка за законом тяжіння тягне до нас все найкраще. Але якщо ми налаштуємо себе на найгірше, то визволимо в своєму мозку силу відштовхування, і вона це все найкраще відштовхне, злякає. Стійке передбачення всього найкращого пускає в хід такі потужні сили, які змушують його матеріалізуватися.

© 2016, Жіночий журнал SUPEROVA.COM. Авторські права застережено.

Сподобалась публікація?

Поділися з друзями в соціальних мережах:



загрузка...

Ваша думка:

Варто почитати:

З категорії: Успіх

загрузка...
загрузка...






загрузка...