Як позбутися від ліні і досягти успіху?

11 березня 2017 р.

Всі хто бажає досягти успіху, повинні прикладати певні зусилля, вивчати відповідну літературу, відвідувати тренінги, вчитися ефективному спілкуванню, займатися спортом і багато іншого. Але на шляху до досягнення своїх цілей, вони можуть зіткнутися з одним серйозною перешкодою, ім’я якому ліньки.

І якщо цю перешкоду надає перемогу над бажанням змінити себе і своє життя, то людина так нічого і не домагається і все його мрії залишаються не реалізованими. А лінь єхидно зловтішається, взявши в полон людську душу і позбавивши її волі і прагнення.

почати діяти - жіночий журнал Суперова

Лінь і Дія – це дві протилежності, які живуть в людині. І часто так трапляється, що у вас виникає якась плідна ідея. І ви сповнені ентузіазму і бажання приступити до дії. Але коли потрібно дійсно докладати зусиль, то друга ваша протилежність під назвою лінь виходить на поверхню, і ви згасаєте.

Наприклад, ви прийняли рішення ходити на роботу пішки. Ви прочитали в надійних джерелах інформації, що прогулянки на свіжому повітрі корисні для здоров’я. Ви загорілися цим бажанням. Але наступного ранку ви прокидаєтеся, а так лінь вставати. Та ще погода не дуже. Сніг іде і мороз. Ваша лінь починає вас відмовляти. Навіщо йти пішки. Я можу замерзнути і захворіти. І заради чого. Краще ще повалятися в теплому ліжку, а потім і викликати таксі і спокійно доїхати на роботу. І ви піддаєтеся ліні. Ви програєте.

Саме завдяки ліні ви не маєте наміру звертатися в житті успіху і не розвиваєте себе як особистість. Лінь це ваша перешкода, що відокремлює вас від вашої мрії. Якщо ви давно мріяли знайти в Інтернеті де купить недорого капроновые колготки але не здійснювали пошуку то не дивно що ви своєї мрії не досягли. Достатньо лише вірити в успіх і докласти трохи зусиль – почати діяти, тобто шукати.

досягти успіху - жіночий журнал суперова

Всі успішні люди побороли свою лінь. Вони знайшли над нею владу і заслуга їхніх успіхів не в тому, що у них якісь особливі таланти і здібності, а їх вміння взяти себе в руки і діяти, йти вперед, долаючи будь-які перешкоди на своєму шляху.

І ви теж можете виконати свої бажання. Тільки будьте чесними з собою. Перестаньте звинувачувати інших людей у ​​своїх невдачах. Тільки ви відповідальні за своє життя. І якщо ви чогось не досягли, то ви просто мало діяли. Ви лінувалися. Ви самі зробили свій вибір.

А домогтися успіху не так уже й важко. Все, що для цього потрібно, це визначитися з тим, що ви хочете змінити в своєму житті і скласти план досягнення. І крок за кроком йти до своїх цілей, долаючи лінощі і сумніви.

жіноча суперова почати діяти

Але набагато простіше переконати себе думаючи, що нічого не вийде і використовувати свій страх, як виправдання своїй бездіяльності. Але без зусиль немає результату. Нічого в житті не відбувається просто так. Потрібно вкласти свою енергію і свої сили. Тільки тоді ви зможете наблизиться до своєї мети і відчути довгоочікуваний смак перемоги.

Подумайте, скільки ви упустили можливостей, коли кожен раз відмовлялися від дій. Скільки ви могли б досягти цілей, якщо б завершували кожну започатковану справу? Подумайте, може раз і назавжди позбутися від ліні. Просто кожен раз, коли вона знову постукає у ваші двері, скажіть їй, що більше не маєте наміру танцювати під її дудку. Просто дійте і пишаєтеся собою і своїми досягненнями.

© 2017, Жіночий журнал SUPEROVA.COM. Авторські права застережено.

Сподобалась публікація?

Поділися з друзями в соціальних мережах:



загрузка...

Ваша думка:

Варто почитати:

З категорії: Успіх

загрузка...
загрузка...






загрузка...