Як себе поводити, щоб чоловік хотів йти додому

13 липня 2009 р.

9911Як зробити, щоб чоловік хотів йти до дому?
У чому секрет міцних стосунків? Що робить жінку по-справжньому мудрою? Що дозволяє зберегти сім’ю всупереч всім життєвим бурям?
Найголовніша порада: не кваптеся заміж. Або навчіться сприймати чоловіка таким, яким він є, зі всіма його плюсами і мінусами. Одне з двох.

А змінити і переробити на цьому світі можна виключно себе. І ось декілька порад, як це зробити.

Чого не варто робити, аби не зіпсувати відношення з коханим чоловіком

Правило 1. Не забувай, що ти тепер не одна. Найсильніше почуття між людьми руйнує байдужість, коли людина приходить додому, а його ніхто не зустрічає, йому ніхто не радіє. Можливо тому чоловіки часто заводять собак: ось вже де щирість від вух до кінчика хвоста! Або коханок…

Правило 2. Не чекай, що він здогадається. Частенько проблеми починаються тоді, коли наші фантазії і чекання починають різко відрізнятися від дійсності. Тобто,  ви сподівалися, що повернувшись з роботи, ваш чоловік по дорозі купить вам квіти, але він цього не зробив. Що відбувається далі? Ось зразковий сценарій, яким користуються багато жінок.

Ви надулися і весь вечір ображено сопете. Він деякий час всіляко намагається з’ясувати, що сталося. Ви у цей момент вирішили, що він повинен сам здогадатися, в чому його провина, тому говорити не будете. Він не здогадується. Ви сваритеся. Вечір зіпсований.

Правило 3. Не обговорюй з чоловіком серйозних питань, якщо він голодний. Пам’ятаєте в казках: ти мене спочатку нагодуй, напої, в лазні попар. І навіть Баба-яга в результаті знаходить спільну мову з найагресивнішим Іваном-царевичем.

Правило 4. Не намагайся вирішувати за нього, як йому буде краще. Він доросла людина і якось жив без тебе всі ці роки. Тому він має право самостійно вирішувати, що вдягнути, куди піти, з ким дружити, як відноситися до своїх батьків і так далі і тому подібне. Нав’язуючи людині своє рішення, ви ущемлюєте його свободу. А чоловіки цього ох як не люблять! Тому, приймаючи якесь рішення, задумайтеся: а чи ваша це проблема?

Правило 5. Не напружуй! Є категорія жінок, яким, якщо щось потрібне, то це повинно бути зроблено вчора, ну в крайньому випадку, в цю секунду. При цьому такій жінці абсолютно байдуже: чи втомилася людина, чи є у нього власні плани на цей час. Їй потрібно! Все кинь і роби! Деякий час він навіть терпітиме, а потім напевно вибухне, і ви отримаєте серйозний скандал. Дістати можна будь-якого чоловіка, наскільки б терплячий він не був.

Правило 6. Не будь занудою. На вулиці першотравнева демонстрація, всі веселі, щасливі, а вона: «Викинь ялинку… Викинь ялинку…» – старий баян.  Простіше до всього потрібно відноситися. І з гумором.

Правило 7. Не подобається – роби сама. Починає чоловік цвях забивати – підіть в іншу кімнату і не лізьте під руку з корисними радами і рекомендаціями. Взявся посуд мити – сидіть тихенько, а то ще пригадає, що це не чоловіча робота. Переробите потім в крайньому випадку, якщо не сподобається.

Правило 8. Не опускайся під час сварки до образ. Миритися все одно прийдеться, а образа засяде десь глибоко і при наступній сварці себе обов’язково проявить. Чим більше таких образ накопиться, тим складніше кожного разу миритися.

Правило 9. Не відмовляй чоловікові в сексі. Адже він одружувався і для цього теж. Якщо у вас якісь проблеми із здоров’ям, потрібно поговорити про це з чоловіком і звернутися до лікаря. Якщо ж ви просто не отримуєте задоволення від сексу, почитайте що-небудь з цього питання – зараз маса літератури існує на цю тему. Якщо не допомогло, знову ж таки – до лікаря. Називається він сексопатолог і знає в цій області якщо не все, то дуже багато.

І вже тим більше не використовуй секс як важіль, за допомогою якого можна чинити психологічний тиск або добиватися поступок. Нічим хорошим такі маніпуляції не закінчуються. Не варто ці багатостраждальні граблі на собі пробувати.

Правило 10. Не принижуй себе і коханого чоловіка підозрілістю. Існує величезна кількість ревнивих жінок, які просто отруюють життя своїй половинці. Такі люди здатні нишком перевірити кишені, проглянути SMS-ки в телефоні, влізти в електронну пошту. І навіть якщо жодного компромату не знайдено, черв’ячок сумнівів в душі залишається: а раптом він так заховав, що я просто не знайшла.

Правило 11. Будь-яка проблема вирішується, якщо про неї розмовляти. У 99 % випадків це правило працює. Якщо ж воно не працює, то набирає чинності одне з двох виключень.

Виключення 1. Не можеш змінити ситуацію – зміни своє відношення до неї.

Виключення 2. Якщо не можеш змінити відношення до ситуації, не бійся розлучення. Інколи це буває самим кращим виходом з положення. Навіщо псувати один одному життя, тріпати нерви або робити красиву міну при поганій грі, створюючи на людях видимість, що у вас все гаразд. Якщо стосунки зруйновані, гірше від розриву нікому не стане. Можливо кожен з вас ще зустріне своє кохання.

Найскладніше у цей момент відмовитися від нічим не обгрунтованих чекань і прийняти рішення.

© 2009 – 2010, Жіночий журнал SUPEROVA.COM. Авторські права застережено.

Сподобалась публікація?

Поділися з друзями в соціальних мережах:



загрузка...

Ця стаття про: , , , , , , , ,

Ваша думка:

Варто почитати:

  • Поради вагітним при токсикозі Токсикоз - один з непрємних симптомів вагітності. Найчастіше він буває на ранніх термінах вагітності і триває не більше трьох місяців. Повністю позбутись токсикозу не […]
  • Перші випробування сімейного життя Відіграли звуки весільного маршу і ось воно - сімейне життя. І дуже часто, перша радість від того, що ви тепер сім'я, затмарюється першими труднощами. Нажаль, на початку […]
  • Меню для нігтиків Здорові нігті повинні бути кріпкими та еластичними, а ламкий манікюр – це ознака серйозних проблем зі здоров’ям або неправильного харчування. Якщо ви мрієте про гарний […]
  • Вітамінний гороскоп З точки зору астрології, вітаміни належать до знака Діви, оскільки це дрібні речовини, засвоєння та синтез яких відбувається через кишечник. І кожен знак зодіаку відчуває […]
  • Рослини-талісмани для знаків Зодіаку Домашні рослини потрібні людині не лише для прикраси інтер'єру, але і для підтримки її здоров'я, оскільки кімнатні квіти - справжні психотерапевти, які повсякденно […]
  • Все про розвиток дитини: другий місяць Немовля час від часу вже зайняте саме з собою. Лежачи в ліжечку, не спить, дригає ніжками,  грає пальчиками, пускає бульки, видає якісь звуки. У такі моменти не потрібно йому […]
  • Питтєвий раціон для вагітних Під час вагітності для вас та малюка дуже важливо, що ви п'єте. При нормальному перебігу вагітності слід пити 2 л в день. Якщо в організм попадає мало рідини, порушується […]
З категорії: Відносини

загрузка...
загрузка...






загрузка...