Гороскоп з 22 по 28 червня 2009 року

21 червня 2009 р.

Овен
Перша половина цього тижня для типових Овнів стане сприятливим періодом для того, щоб звернути більше уваги на власне здоров’я. Зараз можна починати нову дієту, змінювати свій раціон на користь здоровіших та корисніших продуктів. Перша половина тижня може принести підвищену конфліктність в родинні стосунки, саме тому, не рекомендується зараз провокувати сварки з членами вашої сім’ї. Протягом другої половини тижня багато часу може піти на різну метушню. Причиною може бути погано спланований розпорядок дня, відсутність пунктуальності у вас або у людей, з якими ви в цей час будете співпрацювати. Дуже важливо в цей період зайнятись профілактикою простудних захворювань, оскільки ваш імунітет дещо послаблений.

Тілець
Розташування планет протягом першої половини цього тижня принесе вам романтичний настрій, який дозволить зав’язати нові цікаві знайомства. Зараз, правда, не варто сидіти і чекати, поки потрібний чоловік або симпатична дівчина сама загляне до вас додому і запропонує почати любовні стосунки. Якщо ви хочете зав’язати серйозні особисті стосунки, то спробуйте проявити хоч би трохи ініціативи. На першу половину тижня не варто планувати поїздки, вони навряд чи виявляться вдалими. Це також не самий кращий період для взаємодії з іноземцями. У другій половині тижня зірки радять вам скоротити витрати на розваги і власні задоволення. Уникайте в цей період також прояву користі в особистих взаєминах.

Близнюки
Налагоджувати психологічну атмосферу в своєму будинку, займатися гармонізацією стосунків з родичами і членами вашої сім’ї типовим Близнюкам краще всього протягом першої половини цього тижня. Будинок для вас зараз стане прекрасним місцем для відпочинку і релаксації, місцем, де ви зможете найкомфортніше, швидко та ефективно відновити свої сили і енергію. Покупки, отримання кредитів, великі грошові операції – про все це протягом першої половини цього тижня намагайтесь навіть не думати. Зараз всі ці справи виявляться невдалими. У другій половині тижня не варто йти проти родинних традицій, сперечатися з батьками. Вам навряд чи вдасться довести свою правоту, навіть якщо вона дійсно присутня. Зараз не час вплутуватися в конфлікти з родичами, а тому, якщо відчуваєте назріваючі протиріччя, то справи, які їх викликають, краще доки відкласти.

Рак
Перша половина цього тижня може принести типовим Ракам декілька нових ідей, нові захоплення і хобі. Ви можете зайнятися пошуком інформації, і використовувати для цього як сучасні технології, так і знання ваших друзів. Не виключено підвищення інтересу до громадських організацій, поява бажання до вступу до таких об’єднань, що обов’язково приведе до розширення кола ваших друзів і знайомих. Прояв егоїзму в особистих стосунках з вашого боку протягом першої половини тижня може викликати бурхливу реакцію з боку партнера. Зараз варто максимально прагнути до компромісів, оскільки інакше сварок не уникнути. У другій половині тижня не варто спілкуватися з малознайомими людьми, довіряти випадковим людям. Побоюйтеся шахраїв та кишенькових злодіїв.

Лев
Розташування планет протягом першої половини цього тижня може говорити про можливість здобуття коштовних дарунків або матеріальної допомоги з боку батьків, бабусь або дідусів. Це дозволить вам хоча б тимчасово поліпшити своє матеріальне положення. Якщо ж ви зможете розпорядитися коштами, які з’явились у вас, грамотно, то поліпшення матеріального положення можна буде і зафіксувати. Протягом першої половини тижня можливе загострення хронічних захворювань. Лікувати їх буде не просто, а тому приділіть більше уваги саме їхній профілактиці. У другій половині тижня не варто вирішувати і навіть обговорювати фінансові питання зі своїми друзями. Зараз ви не прийдете до єдиної думки, що може стати і причиною конфліктів.

Діва
Перша половина цього тижня для типових Дів стане сприятливим періодом для навчання, у тому числі самостійного. Вас чекають успіхи у вивченні наук, проведенні власних досліджень. Не менш вдало можуть скластися далекі поїздки і подорожі. Проте перша половина тижня може принести конфлікти з друзями через ваші романтичні прихильності. Не виключено появи суперників в любовних та романтичних стосунках. Намагатись просуватися по кар’єрних сходах в другій половині тижня не рекомендується. Ви витратите багато сил та енергії, а в результаті, навряд чи зрушитесь з місця без ущербу для власної ділової репутації. Проблемою зараз може бути недостатня впевненість у власних силах, здібностях або можливостях.

Терези
Досліджувати різні секретні питання і теми, проводити власні розслідування або намагатись дізнатися про чужі таємниці типові Терези будуть протягом всієї першої половини цього тижня. Потрібно відзначити, що діяльність у всіх перерахованих сферах у вас зараз може виявитися досить вдалою. Сприятливими можуть виявитись, також, планові хірургічні операції, але не варто планувати їх на вівторок. А ось в кар’єрі – великих успіхів досягти вам не вдасться, фундамент для зростання у вас ще не готовий і це може стати очевидним. У другій половині тижня не виключені труднощі, пов’язані з навчанням. У цей період не варто починати навчання. Небезпека може очікувати вас під час подорожей до далеких країн.

Скорпіон
Розташування планет протягом першої половини цього тижня дозволить вам взяти участь в діяльності громадських організацій та різних об’єднань. Зараз ви зможете ефективно з ними співпрацювати. В особистих стосунках – це прекрасний час для заняття загальною справою, пошуку спільних інтересів. Перша половина тижня, при цьому, стане не найвдалішим періодом для спілкування з іноземцями, не виключені складнощі у навчанні. Підвищена небезпека здобуття травм протягом другої половини цього тижня застерігає типових Скорпіонів від ризикованих авантюр. Цей час однозначно не підходить для заняття екстремальними видами спорту. Зараз зірки також не радять давати гроші в борг, навіть своїм друзям, в яких ви максимально впевнені. Обставини в таких справах можуть складатися непередбачувано.

Стрілець
Перша половина цього тижня виявиться сприятливою для роботи. Зараз ваші старання і послідовність, швидше за все, відмітить ваше керівництво, що може стати приводом для вашого просування по кар’єрних сходах. У будь-якому випадку, протягом цього періоду ви можете поліпшити свою професійну репутацію, заслужити на пошану з боку своїх колег. Ризикувати своїми, а тим більше, чужими грошима в цей період не рекомендується. Зараз є небезпека зазнати матеріальних втрат і збитків. Підвищується небезпека крадіжок та пограбувань, будьте пильні! У другій половині тижня прагніть уникати сварок і скандалів в суспільних місцях. Свідками такої вашої поведінки можуть стати якраз ті люди, яких ви б не хотіли бачити, як спостерігачів.

Козеріг
Успіхи в творчій діяльності, спорті, можливості для прилюдних виступів – все це чекає типових Козерогів протягом першої половини цього тижня. Цей період, також, виявиться сприятливим для відпочинку за кордоном, романтичних знайомств з іноземцями. Не виключено появу нових перспектив в особистому житті у самотніх Козерогів. А ось в поточних стосунках прагніть уникати проявів агресивності та диктаторства, навіть, якщо вам здасться, що ваш партнер поводиться дуже егоїстично. З’ясування стосунків краще відкласти до більш вдалого періоду. У другій половині тижня не варто звертатися за допомогою до народних цілителів і екстрасенсів. Зараз у типових Козерогів є великий ризик попасти зовсім не до тих людей і стати жертвою шахраїв.

Водолій
Розташування планет протягом першої половини цього тижня дозволить вам успішно вирішити складні внутрісімейні проблеми. Зараз ви можете інтенсивно відстоювати свою позицію, і в результаті досягнете тих результатів, до яких прагнули. Перша половина тижня, також, стане вдалим періодом для проведення ремонту або початку будівництва. Лише, ось, у великій кількості справ не забувайте про своє здоров’я, початкові захворювання можуть перейти в хронічну форму або дати неприємні ускладнення. Ваш азарт протягом другої половини тижня може стати просто неконтрольованим. Саме тому, від будь-яких справ, в яких є хоч крапля азарту, зараз краще утриматися. В цей час типовим представникам вашого зодіакального знаку протипоказана участь в азартних іграх і лотереях.

Риби
Перша половина цього тижня у вас виявиться вдалим періодом для консультацій, причому, як для того, щоб скористатися консультацією, так і для того, щоб її надати. Зараз не виключені приємні романтичні або ділові знайомства, які згодом можуть призвести до міцних стосунків. Лише, не варто зараз посвячувати в своє особисте життя своїх друзів, їх роль в ньому зараз може виявитися досить негативною. Друга половина тижня може принести конфлікти між вашими родичами та вашим чоловіком або вашою дружиною. При цьому, конфлікти можуть стосуватись вас безпосередньо, але навіть якщо це і не так, то ви можете переживати із цього приводу. Насправді, політика невтручання зараз може виявитися найбільш ефективним засобом вашого реагування на ситуацію, що склалася.

© 2009, Жіночий журнал SUPEROVA.COM. Авторські права застережено.

Сподобалась публікація?

Поділися з друзями в соціальних мережах:



загрузка...

Ця стаття про: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Ваша думка:

Варто почитати:

  • Поради вагітним при токсикозі Токсикоз - один з непрємних симптомів вагітності. Найчастіше він буває на ранніх термінах вагітності і триває не більше трьох місяців. Повністю позбутись токсикозу не […]
  • Меню для нігтиків Здорові нігті повинні бути кріпкими та еластичними, а ламкий манікюр – це ознака серйозних проблем зі здоров’ям або неправильного харчування. Якщо ви мрієте про гарний […]
  • Вітамінний гороскоп З точки зору астрології, вітаміни належать до знака Діви, оскільки це дрібні речовини, засвоєння та синтез яких відбувається через кишечник. І кожен знак зодіаку відчуває […]
  • Гороскоп на тиждень: 19-25 жовтня 2009 Овен Багато подій та багато планів. Невідомо, як, але вам все ж вдасться встигнути скрізь і усюди. Радість від здобуття невеликих доходів, на які ви особливо і не […]
  • Гороскоп на тиждень: 26 жовтня – 1 листопада 2009 Овен На цьому тижні вас чекає успіх у всіх ваших починах, але радості вам це не принесе. Щось буде вас постійно непокоїти. Поки ви не розберетеся з цим питанням, радості і […]
  • Гороскоп з 27 липня по 2 серпня 2009 року Овен Спілкуватися з партнерами і укладати договори зірки рекомендують Овнам 28 - 29 липня. Порадують побачення і розваги. 30 липня, можливо, доведеться вирішувати складні […]
  • Гороскоп з 6 по 12 липня 2009 року Овен Для Овнів перші два дні тижня несприятливі для фінансових справ, серйозних покупок і профілактики здоров'я. У вівторок вірогідні сварки з коханими людьми і втрати. 9-10 […]
З категорії: Щотижневий

загрузка...
загрузка...






загрузка...