Гороскоп з 27 липня по 2 серпня 2009 року

27 липня 2009 р.

Овен
Спілкуватися з партнерами і укладати договори зірки рекомендують Овнам 28 – 29 липня. Порадують побачення і розваги. 30 липня, можливо, доведеться вирішувати складні грошові питання. Розчарування, образи і навіть харчові отруєння не виключені 31 липня. П’ятницю використовуйте для розвитку, навчання і далеких поїздок. Вірогідні вдалі зустрічі із заступниками. В суботу добре б відправитися на екскурсію або побачення, спілкуватися з дітьми. Таємні справи не принесуть задоволення. Недыля складний день. Поїздки і шопінг можуть не задатись.

Телець
Понеділок і вівторок у Тельців підходить для рутинних справ, допомозі близьким, турботи про домашніх тварин. В середу стосунки з партнером краще не загострювати – почавши з натяків на претензії, можна дійти до серйозного конфлікту. В четвер можуть змінитися плани, не виключені заплутані ситуації, тому не варто планувати зустрічі з керівництвом. Любовні побачення, призначені на п’ятницю, принесуть задоволення. Вихідні не будуть гладкими: є вірогідність перепадів настрою, негативних викидів емоцій. Бажано розлучитися з віджилим, направити енергію в потрібне русло, наприклад, на генеральне прибирання або перебудову якоїсь сфери життя.

Близнюки
Перші дні тижня налаштують Близнюків на любовний лад. 30 липня доведеться займатися поточними справами, рутиною. Може погіршати самопочуття, відчуватися знесилення. У першій половині 31 липня не виключені складнощі в справах, зміни в планах. 1 серпня добре вибудовувати партнерські стосунки і підписувати договори. Спілкування і шопінг будуть вдалими в другій половині 2 серпня. Ввечері у партнера можуть виникнути термінові справи.

Рак
Хорошим часом для родинного дачного відпочинку, зустрічей з рідними для Раків буде початок тижня. В середу і четвер можуть виникнути складнощі в стосунках з коханими людьми. Це невдалі дні для ігор, відпочинку і розваг. Ймовірне відчуття творчої кризи. П’ятниця сприятлива для роботи, спілкування з колегами, вирішення ділових питань. Уїкенд присвятіть своєму здоров’ю, почніть оздоровчі процедури або дієту. Не виключено, що доведеться потурбуватися про близьких або домашніх тварин. Таємні справи не будуть вдалими.

Лев
28-29 липня у Левів будуть насичені спілкуванням, поїздками, зустрічами, інформацією. Вдалими будуть шопінг, знайомства, любовні історії. 30-31 липня домашні і побутові проблеми вас дратуватимуть. На 1 серпня добре планувати відпочинок, побачення або розваги. А 2 серпня сприятливим для любовної сфери буде лише післяобідній годинник. Вранці або увечері не виключені непередбачені обставини, ви можете випробувати прилив кохання або загострення пристрастей в стосунках, а можете і вислухати від партнера претензії.

Діва
Відпочити на природі, заряджатись енергією, зайнятися оздоровленням Дівам рекомендується в понеділок і вівторок. В цей час ви можете також вдало вирішити важливі фінансові питання, зробити серйозні покупки. Метушитися, вирішувати багато дрібних завдань доведеться в середу і четвер. Справи можуть стопоритися по незрозумілих причинах або бути безрезультатними. В п’ятницю успішно вирішаться проблеми, пов’язані з ремонтом, будівництвом або нерухомістю, або пошуком компромісу в стосунках з родичами. В суботу ранок і вечір можуть принести сварки з партнером. Після обіду вдало пройдуть приватні справи. В неділю бажано починати «ремонтні» роботи не лише в будинку, але і в стосунках з близькими.

Терези
28-29 липня Терезам варто проявляти активність і ініціативу. Можливі нові вдалі зв’язки, знайомства, оновлення техніки. 30-31 липня життєвих сил поменшає, уповільніть темп, не робіть важливих покупок або вкладень, не грайте і не пускайтеся в авантюри. 1 серпня добре займатися інформацією, оформленням документів, вирішенням питань, пов’язаних з транспортним засобом, покупками. Приємні дружні зустрічі вірогідні в другій половині дня. 2 серпня не виключені неприємні розмови, дзвінки, відмова в підтримці. Є небезпека ДТП.

Скорпіон
Для відокремленого, спокійного відпочинку, переоцінки цінностей Скорпіонам варто використовувати перші дні тижня. 30 липня уникайте конфліктів з партнером. Ранок 31 липня налаштовує на побачення і творчость, але в спілкуванні з домашніми ймовірні складнощі і недомовки. 1 серпня сприятливе для будь-яких справ, особливо для вирішення фінансових питань і операцій з нерухомістю. 2 серпня можуть бути внесені корективи в святкові заходи, з’явитися термінові справи і відмінитися любовні зустрічі.

Стрілець
В понеділок і вівторок Стрільцям слід знайти час для своїх захоплень, хобі. Вірогідні вдалі покупки, приємне спілкування з партнером, друзями. В середу і четвер не проявляйте зайву старанність в роботі, через пониження тонусу можливе погіршення самопочуття. В п’ятницю настрій підніметься, вас чекає хороший день для будь-яких справ. Побутові проблеми і родинні справи можуть дещо дратувати в суботу. А далекі поїздки, відрядження, екскурсії або важливі зустрічі складуться вдало. В неділю вибудовувати партнерські стосунки буде нелегко.

Козеріг
Перші дні тижня підходять для втілення давно запланованого – вони принесуть Козерогам прибуток, вдалі таємні зустрічі. В середу не виключені складнощі в стосунках, технічні неполадки. Четвер хороший для ділових поїздок, зустрічей, а вирішення фінансових питань і шопінг краще відкласти. П’ятниця – позитивний день, але важливо не перевитрачати енергію і, по можливості, спокійно вирішувати поточні питання. В суботу є вірогідність проблем в дорозі, ДТП, конфліктів з родичами, сусідами. Це не кращий день для покупок і обслуговування машини. В неділю може погіршати самопочуття.

Водолій
У Водоліїв 28-29 липня сприятливі для далеких поїздок, екскурсій і відряджень. Можуть відкритися нові перспективи. 30-31 липня на перше місце висуватимуться робота і кар’єра. Вірогідне обговорення складних питань з керівництвом, проблеми в справах. Ваша ініціатива буде недоречна. Зустрічі з однодумцями, здобуття дружньої підтримки, технічне оновлення чекають вас 1 серпня. 2 серпня не виключені грошові втрати або вимушені витрати. Друга половина дня сприятлива для спілкування з партнером, виходу в світ.

Риби
Емоційний підйом принесе Рибам початок тижня. Сміливо беріться за переобладнання свого будинку або своїх стосунків, особливо якщо застійні явища в наявності. Складнощі в навчанні, перешкоди в розвитку не виключені в середу. В четвер може виникати плутанина як в справах, так і у відчуттях. Питання, пов’язані з кар’єрою або далекими перспективами, добре вирішувати в п’ятницю. В суботу плани можуть мінятися не кращим чином. Друга половина дня вдала для зміцнення здоров’я. В неділю уникайте сварок з домашніми.

© 2009, Жіночий журнал SUPEROVA.COM. Авторські права застережено.

Сподобалась публікація?

Поділися з друзями в соціальних мережах:



загрузка...

Ця стаття про: , , , , , , , , , , , ,

Ваша думка:

Варто почитати:

  • Поради вагітним при токсикозі Токсикоз - один з непрємних симптомів вагітності. Найчастіше він буває на ранніх термінах вагітності і триває не більше трьох місяців. Повністю позбутись токсикозу не […]
  • Гороскоп на тиждень: 26 жовтня – 1 листопада 2009 Овен На цьому тижні вас чекає успіх у всіх ваших починах, але радості вам це не принесе. Щось буде вас постійно непокоїти. Поки ви не розберетеся з цим питанням, радості і […]
  • Гороскоп з 22 по 28 червня 2009 року Овен Перша половина цього тижня для типових Овнів стане сприятливим періодом для того, щоб звернути більше уваги на власне здоров'я. Зараз можна починати нову дієту, […]
  • Гороскоп на тиждень з 31 серпня по 6 вересня 2009 року Овен 1 вересня в Овнів справ і завдань буде багато, доведеться прикласти великі зусилля для їх вирішення. Можуть виникати раптові неприємні ситуації. Укладати договори, […]
  • Гороскоп з 20 по 26 липня 2009 року Овен В понеділок і вівторок в Овнів ймовірні емоційні перевантаження, несприятливі зовнішні обставини, труднощі у взаєминах з коханими. Середа і четвер подарують хороші […]
  • Гороскоп з 6 по 12 липня 2009 року Овен Для Овнів перші два дні тижня несприятливі для фінансових справ, серйозних покупок і профілактики здоров'я. У вівторок вірогідні сварки з коханими людьми і втрати. 9-10 […]
  • Гороскоп на грудень 2011 року Стрілець Цей місяць чітко визначить перед вами цілі і шляхи їх реалізації, але в той же час створить певні перешкоди до їх досягнення. У другій половині місяця можлива […]
З категорії: Щотижневий

загрузка...
загрузка...






загрузка...