Гороскоп з 6 по 12 липня 2009 року

8 липня 2009 р.

Овен
Для Овнів перші два дні тижня несприятливі для фінансових справ, серйозних покупок і профілактики здоров’я. У вівторок вірогідні сварки з коханими людьми і втрати. 9-10 липня – емоційно сприятливий період. Вірогідні метушня, поїздки, маса різнопланових справ. Лише в середу ввечері не виключені перешкоди в справах. П’ятниця – рівний і спокійний день. Вдалими будуть справи, пов’язані з будинком і сім’єю. Перша половина суботи досить сприятлива, але до вечора можуть виникнути побутові труднощі. Неділя позитивний день для любовних справ, відпочинку і розваг.
Тілець
7-8 липня Тельцям не можна забувати, що ці дні – активний і конфліктний час, за винятком ранкових годин понеділка, коли ініціатива може бути доречною. У вівторок вірогідні побутові проблеми, сварки з близькими людьми. 9-10 липня – емоційно стабільний період. В середу ввечері ймовірні надмірні витрати або фінансові втрати. А ось в четвер чекайте прибутків, а також сміливо укладайте фінансові операції. В п’ятницю будуть успішними поїздки, покупки і справи, пов’язані з оформленням документів. Субота сприятлива для дружніх зустрічей. Недільний день буде спокійним, вдало складеться родинний відпочинок.

Близнюки
В понеділок, та особливо у вівторок, близнюкам варто розумно витрачати сили і не перенапружуватися. 9-10 липня – активний і сприятливий період. Ваша ініціатива може зустрічати протидію з боку партнера лише в середу ввечері. Четвер позитивний для реклами і справ, пов’язаних з інформацією. П’ятниця – успішний день для фінансової сфери. В суботу знайдіть час для відпочинку на природі або фітнесу. Неділя – вдалий день для спілкування та шопінгу.

Рак

Перша половина понеділка сприятлива для нових знайомств, ділових зустрічей і оновлення техніки. 8 липня бажано відкласти вирішення фінансових питань. 9 і 10 липня не виключено знесилення, відсутність настрою. Проте, зовнішні обставини можуть складатися вдало. 11-12 липня будь-які справи повинні принести позитивний результат. Неділю слід провести на природі або за справами, які наповнюють вас енергією.

Лев
Зустрічі з керівництвом Левам краще всього планувати на 7 липня. Вівторок невдалий для будь-яких справ, особливо для укладання договорів. 8-9 липня – вдалі дні для поїздок, спілкування з друзями і однодумцями, здобування нових перспектив і оновлення техніки. Наступні декілька днів – спокійний і сприятливий період. Варто зайнятися родинними справами, приділити увагу коханим людям і собі. Неділя ознаменується гарним настроєм і здібністю до будь-яких звершень.

Діва
7-8 липня Дівам варто використовувати для розширення кругозору і сфери впливу, спілкування з важливими людьми. Вечір понеділка невдалий для поїздок і покупок. Вівторок – різко несприятливий: ймовірні  заплутані історії. 9-10 липня все заплановане реалізовуватиметься. Це сприятливий час для знайомств, ділового спілкування, фінансових операцій. Субота підходить для подорожей і дружніх тусовок. В неділю можливе зниження активності, потреба в самоті.

Терези
Понеділок – не найвдаліший час для Терезів, аби призначати любовні побачення: романтичну зустріч краще перенесіть на четвер. Також 7 липня вірогідні фінансові втрати, штрафи, травми. У вівторок зовнішні обставини перешкоджатимуть реалізації планів. 9-10 липня розширюйте сфери впливу, зустрічайтеся з іноземцями. Можливо, вам нададуть спонсорську допомогу. 11-12 липня – вельми позитивний період для кар’єри, зустрічей з керівництвом або інспектуючими органами. В неділю варто реалізовувати свої інтереси, зустрічатися з друзями, пускатися в авантюри.

Скорпіон
7-8 липня Скорпіонам має сенс вибудовувати партнерські стосунки і укладати договори. 9-10 липня – сприятливий період для таємних зустрічей, психологічних тренінгів, медитацій, активної самореалізації на любовному фронті. 11-12 липня – вдалий час для навчання, розвиваючих поїздок, зустрічей з важливими персонами. У ці дні можна здобути заступників, отримати допомогу. В неділю займіться реалізацією давніх планів і прийміть участь в справах коханої людини.

Стрілець
Початок тижня – час, вдалий для Стрільців в плані роботи, спілкування з колегами і для занять фітнесом, за вийнятком вечірніх годин понеділка, коли зустрічі можуть пройти з несподіваним для вас результатом. 9-10 липня – вельми сприятливий період для укладення договорів. У ці дні вдасться прийти до компромісу по будь-яких питаннях. 11-12 липня варто тримати свої плани в секреті. Пристрасними будуть таємні зустрічі. В неділю слід зустрічатися з важливими людьми, відвідувати виставки, світські заходи, можна відправитися на екскурсію.

Козеріг

7-8 липня у Козерогів вдалі дні для любовних побачень, свят, концертів, флірту і відпочинку. 9-10 липня – сприятливий період для підвищення кваліфікації, довгострокового планування. Досить вірогідний прибуток, підтримка з боку керівництва. 11-12 липня займіться вибудовуванням партнерських стосунків, а також знайдіть час для світських заходів, судових справ або суспільної діяльності. Суботнім вечором не виключені труднощі з взаєморозумінням. Недільний день хороший для пристрасних побачень або масових галасливих заходів.

Водолій
День понеділка і вівторок Водоліям варто присвятити сім’ї, спілкуванню із старшим поколінням і справам, пов’язаних з нерухомістю. 8-9 липня – сприятливий період для любовних побачень, відпочинку, участі в святах. Вдалими будуть косметичні процедури. 10-11 липня вибудовуйте стосунки з колегами. Також, це хороший час для профілактики здоров’я. Суботнім вечором не виключено нездужання. В неділю слід приділити увагу партнерові, вникнути в його бажання, запланувати спільні розваги.

Риби
На 7-8 липня Риби можуть сміливо планувати поїздки і відрядження. Ймовірні нові знайомства, вигідні зв’язки, спілкування з родичами, вдалі покупки. 9-10 липня – сприятливий період для вирішення родинних питань і справ, пов’язаних з нерухомістю або спадком. У ці дні варто поспілкуватися із старшим поколінням. 11-12 липня вдалий час для любовних пригод. Неділя – самий відповідний день для догляду за домашніми тваринами. Але не забувайте і про себе – почніть який-небудь оздоровчий комплекс процедур або просто сядьте на дієту.

© 2009, Жіночий журнал SUPEROVA.COM. Авторські права застережено.

Сподобалась публікація?

Поділися з друзями в соціальних мережах:



загрузка...

Ця стаття про: , , , , , , , , , , , , , ,

Ваша думка:

Варто почитати:

  • Поради вагітним при токсикозі Токсикоз - один з непрємних симптомів вагітності. Найчастіше він буває на ранніх термінах вагітності і триває не більше трьох місяців. Повністю позбутись токсикозу не […]
  • Гороскоп на тиждень з 31 серпня по 6 вересня 2009 року Овен 1 вересня в Овнів справ і завдань буде багато, доведеться прикласти великі зусилля для їх вирішення. Можуть виникати раптові неприємні ситуації. Укладати договори, […]
  • Гороскоп з 22 по 28 червня 2009 року Овен Перша половина цього тижня для типових Овнів стане сприятливим періодом для того, щоб звернути більше уваги на власне здоров'я. Зараз можна починати нову дієту, […]
  • Корисне про Єгипет (частина 1) За формою державного устрою Арабська республіка Єгипет є президентською республікою. Єгипет - країна двох континентів. Азіатська частина відділена від африканського […]
  • Гороскоп на тиждень: з 7 по 13 вересня 2009 року Овен В понеділок і середу Овнів чекають складні розмови і неприємні новини. Зате у вівторок вам може посміхнутися успіх в справах. Настільки ж позитивними для кар'єри […]
  • Вітамінний гороскоп З точки зору астрології, вітаміни належать до знака Діви, оскільки це дрібні речовини, засвоєння та синтез яких відбувається через кишечник. І кожен знак зодіаку відчуває […]
  • Питтєвий раціон для вагітних Під час вагітності для вас та малюка дуже важливо, що ви п'єте. При нормальному перебігу вагітності слід пити 2 л в день. Якщо в організм попадає мало рідини, порушується […]
З категорії: Щотижневий

загрузка...
загрузка...






загрузка...