Сексуальна сумісність за групою крові

20 серпня 2009 р.

1205273299_42-16454225Чоловік і жінка І групи крові
Вони потребують постійного фізичного контакту, щоб бути щасливими. Зазвичай у них абсолютно гармонійне сексуальне життя.

Чоловік І групи крові і жінка ІІ групи крові
Дуже підходяща пара для сексу. Він активний, вона пасивна. Ласками та ніжністю він зможе довести її до різних рівнів сексуальної активності, головне – діяти неспішно.

Чоловік І групи крові і жінка ІІІ групи крові
Він дуже активний, вона пасивна, але це саме те, що їм подобається. Вони можуть насолоджуватись сексом в будь-якому місці та в будь-який час.

Чоловік І групи крові і жінка ІV групи крові
Його поведінка є домінуючою в цих відносинах. Якщо він терплячий, гарантоване ніжне і гармонійне інтимне життя. Якщо він напористий і егоїстичний, сексуальне життя буде переповнене сварками.

Чоловік ІІ групи крові і жінка І групи крові
Вони будуть проводити в ліжку більше часу, ніж інші. Секс для них просто необхідний. Важливо пам’ятати, що в сексі їм обом особливо необхідна інтимна прелюдія.

Чоловік і жінка ІІ групи крові
Із всіх можливих комбінацій, ця є найбільш підходящою для жінки з ІІ групою крові. Саме з цим партнером вона може відчути найбільшу насолоду, він розуміє її з пів слова.

Чоловік ІІ групи крові і жінка ІІІ групи крові
Вони проводять більшу частину часу в розмовах про секс, ніж займаються ним насправді. Вони, нажаль, обоє нерішучі і недостатньо чуттєві один до одного, хоча б могли відчутти велике задоволення.

Чоловік ІІ групи крові і жінка ІV групи крові
Повна невдача. У цієї пари, ймовірно, взагалі не буде сексуального життя. Вони відносяться один до одного як брат і сестра. оральний секс навіть не розглядається, а традиційний варіант завжди один і той самий. Вони взагалі сексом займаються дуже рідко.

Чоловік ІІІ групи крові і жінка І групи крові
Вони люблять навчати один одного чомусь новому у техніці сексу. Вона є лідером в їх відносинах, але і його сексуальні таланти не залишаються неоціненими.

Чоловік ІІІ групи крові і жінка ІІ групи крові
Їй подобається, коли вони займаються нетрадиційним сексом. В цій парі обоє партнерів є активні, що дарує їм особливу гамму відчуттів.

Чоловік і жінка ІІІ групи крові
Їхній секс і задоволення від нього посередні. Партнери повинні вдосконалювати свою сексуальну техніку.

Чоловік ІІІ групи крові і жінка ІV групи крові
Це темпераментна пара. Вони ащартні експериментатори і здатні випробувати величезну кількість варіантів в сексі. Найбільша ступінь сексуальної сумісності – коли чоловік молодший.

Чоловік ІV групи крові і жінка І групи крові
Секс об’єднує їх. Вони стануть щасливою парою, але тільки в тому випадку, якщо чоловік зможе пристосуватись до темпераменту та потреб партнерши.

Чоловік ІV групи крові і жінка ІІ групи крові
Він пристрасний партнер, тому сексом вони займаються досить часто. Але їхній зв’язок безперспективний, якщо в ньому не присутня хоч мала доля почуттів.

Чоловік ІV групи крові і жінка ІІІ групи крові
Вони займаються сексом рідше, ніж інші пари. Але це заважає бути повністю задоволеними один одним. Можливо, тому що їм не знайома жорстокість і неповага до партнера.

Чоловік і жінка ІV групи крові
Можливості цієї пари безкінечні. Вони з тих, хто може або досягнути абсолютної гармонії, або виявитись в своїх захопленнях повними антиподами. Але, якщо обоє підходять до сексу творчо, проблем бути не повинно.


© 2009 – 2010, Жіночий журнал SUPEROVA.COM. Авторські права застережено.

Сподобалась публікація?

Поділися з друзями в соціальних мережах:



загрузка...

Ця стаття про: , , , , , , , , , , , , , ,

Ваша думка:

Варто почитати:

  • Грязева терапія Грязева терапія - один із найдавніших методів лікування. Грязі бувають торфяні, мулові, гідротермальні. Їхгій вплив на організм людини дуже різноманітний: Грязі ввідають […]
  • Поради вагітним при токсикозі Токсикоз - один з непрємних симптомів вагітності. Найчастіше він буває на ранніх термінах вагітності і триває не більше трьох місяців. Повністю позбутись токсикозу не […]
  • Необхідні аналізи та призначення При вставання на облік в Жіночу консультацію, лікар-гінеколог дає перелік аналізів та обстежень, які необхідно зробити. Потрібно розібратись, які аналізи є обов'язковими, і […]
  • Як розширити простір маленької квартири? Правильно використовуючи секрети оформлення інтер'єру, можна розширити простір навіть в маленькій квартирі. Насамперед, це обов'язково проведіть капітальне прибирання! […]
  • На пляж – у всій красі! Гладка, здорова шкіра, доглянуте тіло - мрія кожної жінки. Аби приблизитись до неї, заповітної, необхідно докласти немало зусиль і праці та піклуватися про власну красу […]
  • Засмага під час вагітності Майбутні мами теж хочуть виглядати привабливо, стараючись влітку більше часу проводити на свіжому повітрі - на дачі або в теплих краях. Вагітність - це дуже відповідальний […]
  • Чи можна їсти після 18-ї? Серед людей існує думка, що їсти після 18 годин - шкідливо. Міф це чи реальність? Щоб вияснити це, потрібно скласти до купи знання древніх мудреців і сучасних вчених в […]
З категорії: Секс

загрузка...
загрузка...






загрузка...