У якому місяці найкраще одружуватись?

18 червня 2010 р.

ocip_250_wedding8Січень. Якщо ви зібралися одружуватись в січні, то ваш шлюб обіцяє бути спокійним і без особливих потрясінь. Але в той же час не гарантовано, що повсякденність і одноманітність подружніх стосунків не приведе до психологічного і фізичного незадоволення.
Лютий же навпаки передбачає бурхливі стосунки і часті зради. Як правило, перший рік стає своєрідним випробуванням для молодят. Але, якщо вам разом вдасться все здолати, ваш шлюб стане міцним.
Березень. Цей місяць пророкує цікавий союз. Щоправда, частково він нагадує зебру: спокійний період і бурхливі пристрасні дні змінюватимуться охолодженням стосунків і сварками.
Квітень. Квітневі пари зможуть втриматися один біля одного на все життя лише через кохання. Квітень сприяє лише закоханим. Також таким парам практично з перших днів після весілля необхідно жити окремо від родичів.
Травень. Не вірте!!! Не маятиметься все життя той, хто одружувався в травні. Це досить міцний і щасливий союз. До речі, пари, які не вірять в забобони і все-таки ризикнули одружитися в травні, швидше за всіх інших досягають матеріального благополуччя.

Червень. Для пар, які одружаться в червні, потрібно дотримуватись рівноваги у всьому. Для них все добре, що в міру.
Липень. Червневі і липневі шлюби в чомусь схожі. Головне для подружжя із самого початку визначити свої пріоритети і чітко слідувати визначенню. Перегини в будь-яку сторону можуть мати серйозні наслідки.
Серпень. Цей місяць для любителів гострих відчуттів. Таким парам обіцяють суцільні випробування на міцність відчуттів. Отже, в перші десять вам точно нудьгувати не доведеться.
Вересень. Зірки кажуть, що найсприятливіший місяць для весілля – це вересень. Це підтверджено безліччю прикладів ідеального подружнього щастя. Лише, як і у всіх правилах, є одне виключення: такий шлюб не буде щасливим без матеріального благополуччя.
Жовтень. А ось жовтневе весілля, якщо є можливість, краще всього перенести на інший місяць. Але, якщо ви не боїтеся труднощів, які можуть звалитись на вас, тоді сміло вперед. Лише добре подумайте!
Листопад. Якщо Вас влаштує як бурхлива пристрасть, так і галасливе розставання, взаємні звинувачення, сварки, а, врешті-решт, хеппі-енд – одружуєтеся в листопаді. Але для цього вам знадобляться воістину сталеві нерви і просто багатотонне терпіння.
Грудень. Під кінець року все, як правило, вирішується само собою і стає на свої місця. Так і грудневий союз. Подружжя зможе витримати будь-які випробування і зберегти ніжні почуття один до одного. Грудневому шлюбу все ні почому.
Але врахуйте, все вищесказане не є гарантом ідеальної сім’ї і заставою вічного подружнього щастя. Адже лише кожен сам зможе зробити себе і свою кохану людину щасливими.

© 2010, Жіночий журнал SUPEROVA.COM. Авторські права застережено.

Сподобалась публікація?

Поділися з друзями в соціальних мережах:



загрузка...

Ця стаття про: , , , ,

Ваша думка:

Варто почитати:

  • Поради вагітним при токсикозі Токсикоз - один з непрємних симптомів вагітності. Найчастіше він буває на ранніх термінах вагітності і триває не більше трьох місяців. Повністю позбутись токсикозу не […]
  • Ялта – перлина Криму! Ялта - найвідоміше місто Криму і, звичайно, одне з найживописніших і найцікавіших міст світу. Її незвичайне перетворення з рибацького села в модний елітний курорт сталося в […]
  • Хвороби, небезпечні для майбутньої дитини Як вагітній жінці захистити себе від інфекцій, і що робити, якщо зараження вже сталося? Вірусний грип через супутню високу температуру може в деякій мірі сприяти […]
  • Меню для нігтиків Здорові нігті повинні бути кріпкими та еластичними, а ламкий манікюр – це ознака серйозних проблем зі здоров’ям або неправильного харчування. Якщо ви мрієте про гарний […]
  • Гороскоп з 22 по 28 червня 2009 року Овен Перша половина цього тижня для типових Овнів стане сприятливим періодом для того, щоб звернути більше уваги на власне здоров'я. Зараз можна починати нову дієту, […]
  • 10 причин любити кукурудзу 1. Кукурудза має більшу харчову цінність, ніж пшениця чи рис. В ній містяться не тільки протеїни та вуглеводи, але й клітковина. 2. Це єдиний злак, який містить в собі […]
  • Рослини-талісмани для знаків Зодіаку Домашні рослини потрібні людині не лише для прикраси інтер'єру, але і для підтримки її здоров'я, оскільки кімнатні квіти - справжні психотерапевти, які повсякденно […]
З категорії: Я - наречена

загрузка...
загрузка...






загрузка...