Догляд за шкірою: 40 +

18 травня 2012 р.

Коли жінка знаходиться в такому віці, їй потрібний ретельний догляд за шкірою. Ефект від косметики також залежатиме від того, наскільки добре ви доглядали шкіру у минулому. Щоб правильно доглядати шкіру після 40 років, вам потрібно уникати речовин, які викликають пригнічення клітин шкіри.

Вибираючи косметику, ви повинні знати, що вона має бути не лише ефективною, але і щадливою. У жодному випадку не купуйте дешеву косметику, тим самим ви можете лише погіршити вашу шкіру, але ніяк не зберегти її зовнішній вигляд. Користуючись косметичним засобом, приймайте ще і харчові добавки, вони допоможуть підвищити необхідний життєвий тонус і забезпечать вашу шкіру потрібними речовинами.

Ви повинні знати, що доглядати шкіру обличчя лише за допомогою косметичних засобів буде недостатньо. Забезпечте ваш організм потрібними речовинами для організму, тобто харчовими добавками. Завдяки цим добавкам ви зможете надати комплексну дію на стан вашої шкіри.

Доглядати і зберегти шкіру обличчя в гарному вигляді після 40 років ви зможете за допомогою вітамінів, які життєво необхідні вашому організму.

1. Вітамін A. Цей вітамін запобігає утворенню пухлин і зменшує наслідки ультрафіолетового опромінення.

2. Вітамін E. Приймаючи цей вітамін, ви зможете уповільнити старіння шкіри і запобігти появі серцево-судинних захворювань.

3. Вітамін C. Цей вітамін здатний захистити клітини від дії токсичних речовин і також здатний стимулювати імунні реакції.

Для того, щоб зберегти шкіру обличчя після 40 років ви повинні харчуватися правильно. Включіть у ваш раціон більше кальцію, він присутній у вершковому сирі, твердому сирі, у всіх молочних продуктах. Не захоплюйтеся вуглеводами і тваринними жирами. І також, якщо ви палите, то потрібно повністю відмовитися від цієї поганої звички. Ви повинні вести лише активний спосіб життя.

У боротьбі із старінням шкіри обличчя вам допоможуть маски на основі меду.

Маска 1:  дві столові ложки меду, дві столові ложки муки і 1 яєчний збитий білок. Все це змішайте і нанесіть на шкіру обличчя. Залиште на 20 хвилин, потім змийте спочатку гарячою водою, а далі холодної. Така маска зменшить зморшки під очима, тонізує і живить шкіру.

Маска 2: одна чайна ложка меду, одна чайна ложка гліцерину, дві чайні ложки води змішайте і поступово додайте одну чайну ложку вівсяної муки. Цю маску потрібно тримати на шкірі обличчя півгодини.

Маска 3: 100 грам меду і 50 міліграм горілки. Всі ці інгредієнти змішайте і нанесіть на обличчя на 15 хвилин. Ця маска очистить вашу шкіру, пом’якшить і продезинфікує.

Дуже корисно для шкіри обличчя після 40 років вживати омолоджуючі еліксири.

1. Змішайте 1 чайну ложку лимонного соку, меду і оливкового масла. І отриманий еліксир пийте щодня натщесерце.

2. Змішайте сік 24 лимонів з 400 грамами подрібненого часнику, все це помістіть в банку і залиште на 24 дні. Приймайте цей еліксир один раз в день перед сном: 1  чайна ложку настояного соку потрібно ровести в половині склянки води.

© 2012, Жіночий журнал SUPEROVA.COM. Авторські права застережено.

Сподобалась публікація?

Поділися з друзями в соціальних мережах:



загрузка...

Ця стаття про: , , , , ,

1 коментар до “Догляд за шкірою: 40 +”

  1. Наталя Каже:

    Мені дуже допомагає бананова маска з медом. Десь півроку тому були сильні вугри, але зараз кожа без запалень і потроху вирівнюється. Але в мене мед гречаний, не знаю чи це важливо.

Ваша думка:

Варто почитати:

  • Вітамінний гороскоп З точки зору астрології, вітаміни належать до знака Діви, оскільки це дрібні речовини, засвоєння та синтез яких відбувається через кишечник. І кожен знак зодіаку відчуває […]
  • Чи погіршується зір під час вагітності? Під час вагітності ви можете почати помічати, що ваш зір погіршився. Таке буває, тому що в цей період ваш організм повністю перебудовується, і такі зміни можуть дещо вплинути […]
  • Лікувальні властивості кавуна Вся друга половина літа та початок осені проходять під знаком кавуна. Це не просто ласощі, а справжнісінька лікарська рослина. Вітамінів в кавуні порівняно небагато, за […]
  • Догляд за ніжками Зазвичай ми забуваємо про ноги, піклуємося про них в останню чергу, та варто прийти літу... В жарку пору наші ноги завжди на виду, до того ж, вони піддаються додатковим […]
  • Пастки для апетиту Виявили, що не влізаєте в улюблене плаття? Що ж, прийшов час розставити пастки для зайвої ваги! Їжі жменька Ідеальна порція їжі дорівнює об'єму жмені. Відмовтеся від […]
  • Як зберегти шкіру молодою, пружною і гладкою? Поза сумнівом, якість нашої шкіри міняється з віком. Проте є способи, за допомогою яких можна довше зберегти її молодою, пружною і гладкою. Якщо дотримуватись певних правил, […]
  • Народні рецепти для вашого личка! Практично всі ми мріємо про те, аби наше обличчя було доглянутим, а шкіра чистою, без запалень, вугрів і висипань. Існує велика кількість простих народних рецептів, які без […]
З категорії: Краса

загрузка...
загрузка...






загрузка...