Відбілюємо зуби до білосніжної посмішки

6 лютого 2017 р.

Яка жінка не мріє про сліпучу усмішку? На жаль, для багатьох це тільки мрія. Чорний чай, кава та паління можуть змусити зуби пожовтіти. Не секрет, що сучасні медичні технології щодо швидкого й ефективного відбілювання зубів існують, але це здебільшого не дешево. Також можна витратити багато коштів на професійне відбілювання зубів, однак ефект може бути дуже швидкоплинним.

Перевірені часом домашні методи відбілювання зубів дійсно допомагають зробити посмішку більш привабливою і здоровою, проте, потрібно дуже постаратися, перебрати багато варіантів, перш ніж знайти «свою» методику.

Вибір способу відбілювання зубів

З чого ж вибирати? Способів відбілювання багато. Наприклад, найпоширенішим вважається використання соди, яку або в чистому вигляді або з додаванням лимонної кислоти потрібно наносити на емаль. Для поліпшення смаку отриманої суміші її можна додавати в звичайну зубну пасту. Однак, це небезпечно: сода псує емаль, її не використовують частіше, ніж раз на тиждень. Популярні серед любителів домашнього відбілювання і «маски» на емаль з полуниці або суниці. Дійсно, ці ягоди природні відбілювачі і можуть допомогти освітлити емаль, однак, вміст в ягодах глюкози збільшує і можливість розвитку карієсу. Можна спробувати провести експеримент і власноруч створити відбілюючу зубну пасту. Для цього беремо сіль, перекис водню, харчову соду, зубну пасту для смаку, ретельно перемешуємо. Можна користуватися, але не забуваючи про шкоду, якої такі інгредієнти завдають емалі.

Безпечний спосіб відбілювання зубів

Ніби то більш безпечним способом називають відбілювання гелевими стрічками. Як працює нова технологія? Все дуже просто. Ви наносите на зуби смужки, з нанесеним на них спеціальним гелем і чекаєте приблизно 30 хвилин. При цьому ніяких незручностей можна пити, розмовляти, займатися чим завгодно.
Процедура ніби то дає стійкий ефект на термін аж до одного року. А матеріали, які входять до складу гелю, використовуються для професійних процедур стоматологами усього світу.

Кокосове масло

Ми знайшли натуральний продукт, який допоможе відбілити зуби в домашніх умовах. Кокосове масло – універсальний відбілювач для зубів. Воно корисно не тільки для порожнини рота, але і для всього організму. Масло кокоса має антибактеріальний ефект, що робить його відмінним натуральним засобом для зміцнення емалі зубів, профілактики карієсу і поліпшення здоров’я ясен. Крім того, цей продукт додасть свіжість твоєму диханню.

суперово відбілюємо зуби

Щоранку, перед тим як почистити зуби, візьміть 1 ст. л. кокосового масла і починайте полоскати ним рот. Для кращого ефекту продовжуйте полоскати рот протягом 10 хвилин. Обережно, не ковтайте масло. Ретельно прополощіть рот після масла, а потім почистіть зуби як зазвичай.

Цю процедуру необхідно повторювати щодня. Через деякий час ви побачите, що зуби стали світліші. Щоб твоя усмішка завжди сяяла, постарайся менше пити каву та чорний чай.

Ну а якщо бажаного ефекту досягти не вдається, завжди можна звернутися до фахівців, на приклад healthydent. Відвідайте їхній вебсайт healthydent.ua/otbelivanie. Тут допоможуть розібратися в індивідуальній ситуації. Дадуть цінні поради та допоможуть на ділі.

© 2017, Жіночий журнал SUPEROVA.COM. Авторські права застережено.

Сподобалась публікація?

Поділися з друзями в соціальних мережах:



загрузка...

Ваша думка:

Варто почитати:

З категорії: Здоров'я

загрузка...
загрузка...






загрузка...