Прості секрети для зміцнення здоров’я

13 квітня 2015 р.

Здоров’я – це найголовніше, до чого потрібно прагнути. Тому що, тільки маючи хороше самопочуття і високу енергетику, можна бути по справжньому щасливою, відчувати радість і жити повноцінним життям, займаючись тим, чим дійсно хочеться і при цьому відчувати позитивні емоції.

Але багато пропускають найголовніше крізь свої фільтри, не бажаючи побачити істину, в гонитві за помилковими цілями ми руйнуємо найголовніше скарб – своє здоров’я. А відновити його набагато складніше, ніж зіпсувати.

ЗСЖ для зміцнення здоров’я

Для зміцнення здоров’я потрібно вести Здоровий Спосіб Життя, це дуже важливо. Маючи корисні звички і дотримуючись певних рекомендацій, дарованих самою природою, ми зможемо повернутися до хорошого самопочуття і підтримувати його тривалий час.

prosti-sekrety-dlya-zmitsnennya-zdorovyaІ для цього не потрібно ніяких фізично важких кроків, потрібно всього лише правильно харчуватися, дихати свіжим повітрям, регулярно робити фізичні вправи, пити чисту воду, добре висипатися.

Почнемо зі сну. Рекомендується вставати до 9 години ранку, лягати спати краще о 22. Вдень можна подрімати або зробити релаксацію.

Свіже повітря можна мати навіть у своїй квартирі, для цього потрібно придбати очищувач повітря з іонізацією. Так само рекомендується провітрювати приміщення і гуляти на свіжому повітрі хоча б 30 хвилин.

Як мінімум пити воду, очищену від шкідливих речовин і настояну на шугніті. Але краще талу або дистильовану. Дорослій людині рекомендується випивати 1,5-2 літри води щодня.

У звичках харчування потрібно переходити або на сироїдіння (це для найсміливіших). Або хоча б на роздільне харчування. Замість того, щоб готувати їжу на вогні, краще користуватися пароваркою, крім цього слід виключити шкідливу їжу, смажене, борошняне, і т.п.

Так само слід зробити очищення організму, про яке можна дізнатися, наприклад, з книг Малахова. Слідкуючи за своїм зовнішнім виглядом вам знадобляться пилки для нігтів (чи пилки для ногтей) emperobc.com/pilki-dlya-nogtey/. Для підтримки або поліпшення здоров’я не потрібні важкі фізичні вправи, це для спортсменів… А для звичайної людини досить робити ранкову зарядку, здійснювати прогулянки на свіжому повітрі і 2-3 рази на тиждень ходити в плавання, фітнес або тренажерний зал.

Ну і варто пам’ятати про відмову від шкідливих звичок. Курінню і алкоголю – до побачення! Хай живе життя без сигарет і спиртних напоїв!

Ментальні і емоційні звички для зміцнення здоров’я

Ми обговорили засади ЗСЖ, тепер поговоримо про наші думки. Виявляється, потрібно за ними стежити, вони повинні бути спрямовані на здоров’я, на відчуття себе здоровим. Якщо ви думайте про хвороби, то програмуйте свій мозок на посилення захворювань, якщо думайте про брак здоров’я, воно буде ставати ще гіршим. Потрібно тримати в голові образ себе здорового, котрий відчуває радість від прекрасного самопочуття. А якщо з’являються думки негативного характеру, просто перемикатися.

Так само важливо керувати своїми емоціями. Шкідливо їх придушувати. І вихлюпувати інтенсивно. Що радять психологи в нашому питанні. По-перше, при образах використовувати техніки пробачення. При пригніченому гніві вивільняти його регулярно протягом 10 хвилин кричачи під гучну музику або стукаючи по подушках.
Для того, щоб стресові ситуації не вибивали з колії, важливо змінити свою позицію в світі, пішовши зі сцени в зал для глядачів. Потрібно як би усуватися від цих ситуацій і дивитися на них з боку. І вірити, що все йде як треба.

© 2015, Жіночий журнал SUPEROVA.COM. Авторські права застережено.

Сподобалась публікація?

Поділися з друзями в соціальних мережах:



загрузка...

1 коментар до “Прості секрети для зміцнення здоров’я”

  1. Мега-туристка Каже:

    а ще краще – опануйте якийсь новий вид спорту! Це і нові знання та емоції, і нові знайомства, а ще купа адреналіну! Я от рафтингом займаюсь, і супер-круто!

Ваша думка:

Варто почитати:

  • Дієта Клода Шоршара Дієта французького дієтолога Клода Шоршара допоможе вам стати меншими на 2 розміри за 3 тижні. Секрет цієї програми харчування полягає не тільки в балансі здорових продуктів […]
  • Чи підходять нам одноденні контактні лінзи? Сьогодні м'які і одноразові контактні лінзи мають різний графік для носіння і заміни. Такий графік називається «9-до-5: Одноденні контактні лінзи надягають вранці ​​і […]
  • Чому тільки вихідці з пострадянських країн їдять гречку? Дивно, але гречану крупу, недорогу і корисну, вживають в їжу тільки деякі народи. У Західній Європі, незважаючи на те, що гречку зараховують до здорової їжі, її не їдять […]
  • Чи знищує вітаміни з овочів і фруктів кип’ятіння і жарка? Так, методи приготування їжі змінюють склад нутрієнтів в овочах і фруктах, але це не завжди погано. Кілька наукових досліджень показали, що приготування їжі може знизити […]
  • Диво, котре бадьорить – зелений чай Люди вживають зелений чай вже протягом більше 5000 років. Зелений чай - традиційний напій азіатських країн. Першими народами, які почали вирощувати і споживати зелений чай є […]
  • Здорове харчування: міфи та правда Часто ми чуємо, що від великої кількості інформації виникає плутанина в голові - що можна їсти, а що не можна, що корисно, а що ні? Ми зібрали п'ять міфів про здорове […]
  • Відбілюємо зуби до білосніжної посмішки Яка жінка не мріє про сліпучу усмішку? На жаль, для багатьох це тільки мрія. Чорний чай, кава та паління можуть змусити зуби пожовтіти. Не секрет, що сучасні медичні […]
З категорії: Здоров'я

загрузка...
загрузка...






загрузка...