Гороскоп на 2009 рік

2 травня 2009 р.

Овен

2009 рік типовим Овнам принесе багато нових планів та ідей. Ви будете прагнути до розширення своєї свідомості, тому мабуть, що у вас протягом цього року з’являться нові інтереси і захоплення. Особливий інтерес може виявитися і до духовної області, ви навіть можете вступити в яке-небудь релігійне співтовариство або зібрати довкола себе людей, які будуть орієнтовані на духовне зростання й розвиток. Цей рік принесе типовим Овнам і нові дружні зв’язки. Це буде пов’язано з появою у вас нових інтересів, звідси й розширення кола соратників і однодумців. Серед захоплень може виявитися і астрологія. 2009 рік для вас – прекрасний час для вивчення цієї науки.

У роботі протягом цього року все буде стабільно, але почнуть назрівати зміни. Протягом лютого й вересня можуть статися всілякі зміни в даній області, але складно назвати ці зміни бажаними. Поважно, використовуючи накопичений досвід, почати плавні зміни, виявити моменти, які вас не задовольняють у вашій професійній діяльності зараз, аби якщо вже і міняти місце роботи, то для того, щоб на новому місці уникнути повторення минулих помилок.

Протягом цього року можуть загостритися і хронічні захворювання, а також захворювання, які ви свого часу не долікували. Якщо таке станеться, то віднесіться до цього як до нового шансу позбавитися від гнітючої вас недуги, але будьте готові до тривалої і непростої боротьби за своє здоров’я і обов’язково доводьте почате лікування до кінця.
Нові тенденції можуть з’явитися в кар’єрі, особливо якщо ви працюєте в державних установах. Ви можете залучити до себе впливових заступників і значно збільшити свій власний авторитет і вплив. Зараз також можна почати працювати на своє ім’я і свою репутацію, дорога ця не швидка і не простій, але більш вдалого періоду для цього уявити складно. Саме тому необхідно зараз скористатися наданими вами шансами.

Тілець

Розташування планет в 2009 році вказує на те, що у більшості типових Тельців можуть відкритися нові можливості для просування по кар’єрних сходах. Цей рік може запропонувати вам нові перспективи, і, якщо ви зможете їх розгледіти, то досягнете значних успіхів. В цей час ви можете знайти і впливових заступників, отримати в їх особі значну допомогу і підтримку для своїх проектів й найважливіших починань.

Протягом цього року ставте перед собою великі цілі і завдання, але при цьому прагніть об’єктивно оцінювати свої сили і можливості. Успіх супроводитиме вам, але зловживати своїм везінням протягом цього року не рекомендується, адже це може привести до зайвого оптимізму. Уникайте також і суто матеріальних цілей, якщо мета вашої діяльності протягом цього року буде лише матеріальною, то повноцінних результатів ви не отримаєте. Важливою виявиться ідеологічна складова, цінність самої ідеї, а також корисність ваших починань не лише для вас самих, але і для решти людей. Думайте більшою мірою про інтереси довколишніх людей, і це магічним способом допоможе вам досягти власних цілей.
У вашому світогляді протягом цього року можуть відбуватися серйозні зміни. У 2009 році відбуватимуться події, які змусять вас переосмислити всю картину світу. Зараз це буде лише початок тривалого процесу трансформації, який стане активнішим в подальші роки, але основи цих трансформацій можуть бути закладені вже протягом цього року.

У особистому житті все буде стабільно, але лише в тому випадку, якщо ви надмірно не захоплюватиметеся спілкуванням і розвагами зі своїми друзями. Протягом цього року дуже важливо приділяти більше уваги коханій людині, працювати над стабілізацією стосунків. Проте пам’ятаєте, що без появи у ваших стосунках нової складової розвитку і стабільності може і не статися. Новим етапом ваших особистих стосунків може стати народження дитини, як першої, так і другої або третьої. Це може бути для вас зараз не дуже просто, але у результаті це лише згуртує ваші стосунки. Якщо ж дитини ви поки не бажаєте, то шукайте нові загальні інтереси з коханою людиною, будуйте плани на майбутнє.

Близнюки

Типових Близнюків в 2009 році чекає значне розширення кругозору і сильне прагнення до розширення своїх знань. Цей рік подарує вам сильний потяг до нових знань, проведення експериментів, власних досліджень. Цей рік вдалий для вивчення нових дисциплін, здобуття нових знань, початку тривалого навчання. Значні зміни можуть статися і у вашій життєвій філософії. Картина світогляду під впливом отриманих знань сильно розширюватиметься і змінюватиметься, ставатиме більш цілісною і повною.

Цей рік може принести вам і посилення релігійності. Протягом 2009 року багато близнюків можуть зіткнутися з нез’ясованими явищами, бачити дивні на перший погляд зв’язки між абсолютно різними подіями. Саме це і може стати поштовхом донабуття або посилення вашої віри і релігійності.
Розташування планет в 2009 році також обіцяє типовим близнюкам багато успішних подорожей. Ви можете сміливо планувати поїздки за кордон, морські круїзи або навіть кругосвітню подорож. Подорожі можуть приносити вам нові знайомства з іноземцями і, звичайно ж, розширення вашого кругозору, що є одній з найважливіших тем цього року.

Справи родинні складатимуться досить рівномірно, але лише в тому випадку, якщо ви не робитимете дуже великий акцент на своїй роботі, професійній діяльності і успіхах в кар’єрі. Протягом всього цього року вам доведеться шукати компроміс між роботою і сім’єю, що вам даватиметься не просто. Але лише в такий спосіб, спираючись на підтримку своєї сім’ї, ви зможете зробити необхідні зміни в своїй кар’єрі, поставити перед собою нові цілі і успішно досягти їх реалізації.
Протягом 2009 року можуть виникнути нові справи, пов’язані з будівництвом, нерухомим майном, проведенням капітального ремонту. Вони зажадають від вас терпіння, послідовності і відсутності поспіху. У питаннях, які зачіпають вказані сфери не варто приймати швидких і необдуманих рішень, але проводити зміни просто необхідно.

Рак

Розташування планет протягом 2009 року допоможе типовим Ракам зробити кардинальні зміни в своєму житті. Старий устрій життя може зажадати змін, розширення і зростання. Цей рік дасть вам шанс поміняти дуже багато в своєму житті, зробити те, що раніше здавалося вам неможливим. Це рік, коли ви можете значно легше переступити через себе і свої внутрішні обмеження, збільшити силу волі, зробити відважні і сміливі вчинки. Якщо ви націлюватиметеся саме на такий підхід, то в кінці 2009 року обов’язково відмітите, що ваше життя змінилося і вже стало не таким, як раніше.

Цей рік принесе також типовим Ракам можливість відкриття власного бізнесу. У вас посилиться підприємницька жилка, адміністративні здібності і уміння вести справи самостійно. Якщо ж ви вже є бізнесменом, то зараз вам трапиться широка нагода для його розвитку, а також розширення його в нових напрямах. Фортуна сприятиме вам в подібних справах. Розташування планет також обіцяє вам прекрасні можливості для інвестицій, протягом цього року ви зможете вигідно вкласти свої кошти і отримати хороший прибуток. При виборі тих або інших напрямів інвестування вільних засобів, використовуйте підказки свого внутрішнього голосу і своєї інтуїції.

Протягом цього року в спілкуванні вам варто вчитися більшій серйозності. Деколи необхідно буде стати менш багатослівними, навчитися не розповідати про свої плани, особливо тим людям, яким зовсім не обов’язково про них знати. Цей рік буде вдалий для навчання, але будьте готові до того, що засвоювати нові знання зараз буде непросто. Необхідно вчитися послідовно, поступово, а не наскоком намагатися осилити за один день або один тиждень всі знання, які ви могли б отримати протягом місяця.
У поїздках і подорожах варто проявити обережність. Протягом цього року вам може згодитися знання іноземної мови, а ось подорожувати по країнах, мов яких ви не знаєте, зараз не рекомендується. Особливо це вірно для таких місяців, як лютий і вересень.

Лев

У 2009 році зірки радять Левам приділити максимальну увагу розвитку особистих і ділових взаємин. Зараз в даній області перед вами можуть відкритися нові перспективи. Протягом 2009 року в справах ви можете знайти впливових заступників, знайти спонсорів або інвесторів ваших проектів. Але будьте готові і до того, що вам буде необхідно розділити свій прибуток з людьми, які нададуть вам допомогу і підтримку. До того ж зробити це буде не так складно, розташування планет в спільних проектах обіцяє високі прибутки, тому грошей повинно вистачити всім.

У особистих стосунках протягом цього року відкриються нові перспективи завдяки тому, що ви навчитеся довіряти коханій людині, краще розумітимете один одного, тому згода у ваших взаєминах буде практично завжди впродовж всього 2009 років. Стосунки допоможуть вам зайнятися і особистим саморозвитком, але буде краще всього, якщо ви займетеся обопільним зростанням разом зі своєю другою половиною.
У фінансовому відношенні 2009 рік виявиться досить стабільним періодом у вашому житті, але тимчасові складнощі зараз не виключені. Вони можуть виникати унаслідок появи у вас деколи прагнення отримати все і відразу. Проте протягом цього року сприятливою для вас тенденцією буде якраз зворотна, тобто вам варто прагнути до стабілізації своїх доходів, поступового зростання вашого матеріального благополуччя. Не виключено, що протягом цього року будуть періоди, коли доведеться і економити гроші, але це додасть вам нового досвіду, дозволить краще впоратися зі всілякими труднощами в майбутньому.

Протягом цього року Левам не рекомендується інвестувати гроші в складно прогнозовані проекти. Це може привести до збитків. Ви можете зробити інвестиції, але лише в ті галузі, де ризик втратити свої заощадження є найбільш мінімальним. А розмір отриманого доходу від інвестицій протягом цього року не повинен дуже сильно хвилювати вас.
Зміни можуть статися і у вашому інтимному житті. Тут ви зможете перебороти деякі свої комплекси і заборони, відчути себе вільніше.

Діва

Розташування планет в 2009 році підсилить в Дів бажання до поліпшення свого здоров’я. Ви зможете перейти до здорового способу життя, вилікувати багато захворювань. А ось боротися із зайвою вагою протягом цього року виявиться не так просто, навпаки, зараз є ризик набрати додаткові кілограми. Цьому можуть сприяти надмірності в їжі. Це зовсім не означає, що ви повинні собі у всьому відмовляти, швидше наваки, вам зараз потрібно якісне харчування, але уникати переїдань просто необхідно.

Протягом цього року типові Діви зможуть досягти непоганих результатів в своїй професійній діяльності. Не дивлячись на те, що зараз немає натяків на підйом по службових або кар’єрних сходах, ви зможете помітно збільшити доходи, що отримуються від виконуваної роботи, та і задоволення від своєї діяльності ви отримуватимете більше. У васзбільшиться  ентузіазм та  інтерес до своєї роботи, як наслідок ви зможете зростати не вертикально, а горизонтально, покращуючи свої пізнання в тій області, в якій працюєте. Таким чином, ви зможете створити міцний фундамент для того, щоб в майбутньому почати своє просування вгору. Цей рік також розширить ваші знайомства в професійної області, дозволить познайомитися з дослідними професіоналами і увійти до їх числа або отримати від них прекрасні рекомендації.

Протягом цього року не виключені деякі складнощі в особистих взаєминах. Зараз вам може деколи не діставати упевненості в собі, що і відображатиметься на стосунках з коханою людиною. Ви можете проявляти ревнощі і прагнення до контролю над коханою людиною. Захочете встановити правила і заборони, як для себе, так і для коханої людини. Проте такий підхід прирече ваші стосунки на не дуже приємний фінал, оскільки зараз ваша друга половинка, навпаки, жадає більшої свободи і незалежності. Спробуйте бути впевненими в собі, лише так ви зможете перемогти ревнощі і укріпити стосунки. Прагніть уникати прямих протистоянь і з’ясування стосунків з близькою людиною в кінці січня, лютому і у вересні, нічого хорошого з цього не вийде.

Терези

Розташування планет в 2009 році обіцяє Терезам розквіт особистого життя. Ви можете відмітити, що стаєте більш волелюбними, романтичними. Проте протягом цього року в особистому житті у вас буде можливість вибору напряму розвитку. Ви можете вибрати якість або кількість. Якщо ви виберете кількість, то рік принесе вам масу приємних романів, побачень, але жодне з них так і не закінчитися початком серйозних взаємин. Ви й самі усвідомлюватимете, що граєте власними почуттями, а деколи й почуттями інших людей. Саме тому такий варіант є зараз менш бажаним. Другий напрямок це розвиток якості стосунків. Якщо ви вже в парі, додайте в свої стосунки більше романтики, докладайте зусилля у напрямку збільшення довіри між вами. Це викличе бурхливий розвиток стосунків усередині вашої пари. Якщо ж ви поки не зустріли свою другу половину, то цей рік якраз надасть вам таку можливість. Успіх супроводжуватиме вас, і саме тому його потрібно використовувати не для того, щоб завести максимальну кількість романів, а для того, щоб знайти свою другу половинку. Цього року ви зможете почати серйозні романтичні стосунки, засновані не лише на пристрасті, але і на духовній спорідненості.

Проходження планет протягом цього року може також зародити у вас думки про зачаття і про народження дитяти. Та і гармонійність в особистих стосунках цьому сприятиме. Потрібно відзначити, що з’єднання Юпітера з нептуном цього року зробить так, що народження дитяти не лише не ускладнить ваші взаємини, а навпроти лише укріпить їх. У вас з’явиться щось, що зв’язуватиме вас куди сильніше, чим раніше.
У роботі протягом цього року не виключені зміни. Проте типовим Терезам варто побоюватися прихованих інтриг  та підступів недоброзичливців. Відкрите протистояння з ними зараз навряд чи виявиться можливим, тому прагніть не давати приводів для активності своїх ворогів.
Стежити варто і за своїм здоров’ям, оскільки протягом цього року не виключено загострення хронічних захворювань. Та й поточні хвороби краще лікувати відразу, аби вони не змогли перейти в розряд хронічних.

Скорпіон

Поліпшення своїх житлових умов може стати основною і найбільш вдалою темою цього року у типових Скорпіонів. Зараз ви зможете збільшити житлову площу, поміняти свою квартиру на просторішу або розкішнішу, поліпшити свої житлові умови. У даних питаннях ви також можете розраховувати і на допомогу своїх найбільш близьких родичів і членів вашої сім’ї. Проте куди важливішим питанням цього року стануть внутрісімейні стосунки. Настав прекрасний період для того, щоб гармонізувати свої стосунки з іншими членами вашої сім’ї, батьками і найближчими родичами. Зараз розуміння між вами і членами вашої сім’ї значно збільшитися, покращати довіра і підсвідоме розуміння інтересів і бажань один одного. Особливо це буде помітно в період з травня по липень, саме в цей час ви зможете поліпшити свої стосунки, отримати допомогу з боку близьких або, навпаки, надати підтримку близьким для вас людям.

Протягом цього року розташування планет рекомендує вам діяти в рамках традицій, що склалися. Цей підхід буде вірним, особливо якщо ви психологічно пов’язані з цими традиціями. Не варто зараз нехтувати і підказками вашого внутрішнього голосу і вашої інтуїції.
Розташування планет в 2009 році може принести зміни і в особистому житті. Вірогідні нові знайомства, нові стосунки. У існуючі взаємини варто додати більше різноманітності, інакше вони почнуть здаватися вам нудними. У особистому житті не виключено і поява суперників, суперниць. Тому проявляйте деяку пильність, стежите за собою, аби залишатися найкращим або самою кращою для своєї другої половини.

Стосунки з друзями протягом цього року складатимуться рівно, проте багато часу приділяти друзям не варто. Саме вони можуть стати причиною розладу у ваших особистих стосунках. Не виключено, що навіть хтось з ваших друзів може створювати перешкоди в особистому житті або навіть стати вашим суперником або суперницею. За підсумками цього року, з іншого боку, ви зможете напевно зрозуміти, хто насправді є вашим другом, а хто – просто приятелем.

Стрілець

Розташування планет в 2009 році принесе типовим Стрільцям багато нових знайомств. Ви легше вступатимете в контакт з новими людьми, шукатимете загальні інтереси і теми для розмов. Саме це і стане причиною настільки швидкого обростання новими зв’язками. Проте, дуже важливо піклуватися не стільки про кількість ваших нових знайомих, скільки про якість і корисність спілкування з ними. Річ у тому, що протягом цього року вам необхідно виділити тих людей, спілкування з якими приносить вам користь або задоволення, і тих, які лише даремно витрачають ваш вільний час, даючи вам дуже мало що-небудь намість. Спілкування з другим контингентом людей протягом цього року рекомендується свідомо обмежувати.

Протягом цього року ви також зможете легше вгадувати наміри ваших співрозмовників, розуміти їх настрій. Ви можете навіть подумати, що у вас з’явилася здатність вгадувати чужі думки і передбачати хід бесіди. Користуйтеся такою можливістю, оскільки вона діятиме в основному, лише протягом цього року, а свого максимуму досягне в період з травня по липень, а також в останньому місяці 2009 років. Сприятливо протягом цього року складатимуться і невеликі поїздки і подорожі. Можуть виникнути думки про покупку нового автомобіля, який стане досить вдалим придбанням цього року (правда, не рекомендується купувати автомобіль в січні, першій половині лютого, а також у вересні і листопаді).

У кар’єрі може виявитися все стабільно, послідовне зростання за рахунок власних заслуг досить можливе протягом цього року. Проте, протягом цього періоду вам не захочеться цієї самої стабільності, ви захочете багато що змінити в своєму устрої життя взагалі, що може спровокувати і зміни в кар’єрі. Кращим способом поєднати настільки суперечливі напрямки буде плавне зростання і продумані, послідовні зміни. Цього року варто уникати надмірно спонтанних дій, оскільки вони призведуть до втрат, прорахунків і невдач. Прагніть стати серйознішими при ухваленні рішень, і ви легко зможете уникнути будь-яких негативних тенденцій.

Козеріг

Протягом 2009 року у типових Козерогів з’являться вдалі можливості для поліпшення свого матеріального положення. Ви зможете бачити відмінні напрями для здобуття прибутку. Ваш внутрішній голос і інтуїція протягом цього року здатні вам підказати правильний напрямок вашої роботи або вашого бізнесу, які приведуть до значного збільшення ваших прибутків. Саме підказки інтуїції допоможуть поглянути на речі ширше. Зміниться і саме відношення до грошей, це стане психологічною підмогою на шляху до кращої забезпеченості матеріальними ресурсами, адже без зміни деяких рис вдачі деколи не вдається почати заробляти і отримувати більше. Протягом цього року ви зможете виробити в собі впевненість, що ваша праця коштує великих грошей, чим ви за неї отримуєте. Зросте також і цінність всього нематеріального. Ви почнете більше цінувати духовні цінності, і протягом цього року у вас будуть періодами з’являтися думки про те, що матеріальні цінності не так важливі, як відчуття щастя, здоров’я і гармонії. Протягом цього року ви можете паралельно покращувати ці обидві сторони свого життя, і, чим раівномірніше і більш синхронно ви будете це робити, тим більше високих результатів зможете досягти.

Питання якісного харчування також протягом 2009 року у типових Козерогів займе важливе місце. Протягом цього року вам варто уникати всіляких надлишків, особливо в їжі. У вашому раціоні протягом цього періоду повинні переважати більше рідини, натуральних соків, овочів, фруктів, морепродуктів.

Протягом цього року ваш світогляд також може бути схильний до змін. Зараз ви можете активно поширювати свої погляди на життя серед своїх знайомих, друзів і приятелів. Проте навіть можете зіткнутися з тим, що вони не розділятимуть ваших поглядів. Не переймайтесь, вислухайте їхню  думку, нехай вона і здасться вам незвичайною, але це допоможе вам доповнити свою власну картину світу і зробити її більш цілісною. Не варто проявляти зайву впертість і доводити свою правоту навіть тоді, коли ви усвідомлюєте, що деякі ваші ідеї дещо застаріли. Проявіть трохи більшу відвертість, але спирайтеся і на свій життєвий досвід, аби не попасти під чужий вплив.

Водолій

Розташування планет говорить про те, що цей рік для вас буде досить успішним. Саме протягом цього року ви зможете максимально проявити себе і свої здібності, побачити можливості, що відкриваються, для самореалізації. Це рік, коли саме ваші особисті якості, накопичений досвід і знання цінуватимуться  в дуже багатьох справах, ваші вміння будуть мати попит, тому ви зможете знайти масу способів, аби застосувати їх. Проте, не варто і зазнаватися. Пихатість буде головною перешкодою на шляху до успіху.

2009 рік може принести зміни у ваш зовнішній вигляд. Потрібно відзначити, якщо ви будете погано себе контролювати, то не виключено, що наберете додаткову вагу. Саме тому дозволяти собі різні надмірності протягом цього року не рекомендується, лише так ви зможете підтримати гарну форму.
Протягом цього року в типових Водоліїв буде оптимістичний погляд на події, що відбуваються. Вам зараз буде складно об’єктивно оцінювати те, що відбувається, і лише ваша інтуїція і внутрішній голос допоможуть вам розібратися в подіях і вибрати правильний напрямок в докладанні зусиль. У складних життєвих ситуаціях протягом цього року, ви зможете знайти підтримку в храмі, відвідини якого приноситимуть душевну рівновагу і віру у власні сили.

Ваші фінансові справи протягом цього року не будуть стабільними, тому в цей час не рекомендується захоплюватися інвестиціями, вкладеннями, а також кредитами. Узявши цього року довгостроковий або навіть короткостроковий кредит, ви можете накликати на себе нтруднощі. Ваше фінансове положення зараз може мінятися дуже сильно, і далеко не завжди ви можете залишитися в плюсі, тому і можливостей для погашення кредиту у вас може і не бути. Взагалі хорошою підмогою цього року можуть стати ваші давні інвестиції та вкладення. Саме вони допоможуть вам зберегти стабільність ситуації, і тримати її під контролем. “Відкладені на чорний день” гроші протягом цього року допоможуть вам впоратися з труднощами, і за підсумками року значною мірою укріпити своє матеріальне становище за рахунок тих слушних моментів, які також обов’язково матимуть місце протягом цього року.

Риби

Прагнення до вивчення різних таємниць і загадок буде досить характерне впродовж цього року для Риб. У вас значно підвищиться інтерес до всього непізнаного, прихованого від поглядів сторонніх. Цей рік стане хорошим часом для проникнення в область таємниць і загадок. Протягом цього року у вас з’явиться інтерес і до вивчення самих себе, свого внутрішнього світу, а також до розкриття своїх прихованих здібностей. Дороги можуть бути дуже різні, від відвідин сеансів гіпнозу, до глибокого самоаналізу або спілкування з психологами. Поважно, що ваші старання в даному напрямку протягом цього року будуть винагороджені.

Протягом цього року ви також можете відмітити, що виявилися в деякій ізоляції від людей, що оточували вас. Вам зараз частіше хотітиметься спокою, незалежності від думок і поглядів інших людей, знизяться потреби в спілкуванні. Ви зараз станете більш духовними, виявите цікавість до релігії. Це вдалий рік для того, щоб частіше відвідувати храм, розвивати свій внутрішній, духовний світ. Зараз можна легко боротися зі своїми пороками, проявляти безкорисливість, надавати допомогу таким, що мають потребу, і займатися добродійністю. Ці дії приноситимуть вам успіх. Цей рік також вдало підходить для того, щоб підвести підсумки за останні 12 років і намітити нові глобальні проекти.

Протягом цього року також з’явиться сильне прагнення до особистої свободи і незалежності. При цьому вам дуже важливо зрозуміти, що реальна особиста свобода не повинна приносить збитку людям, що оточують вас. Саме тому, коли ви прийматимете які-небудь рішення, намагайтесь врахувати інтереси близьких вам людей, прагніть уникати прояву егоїзму.
Протягом цього року може відбуватися безліч несподіваних подій, будьте до них готові. Намагайтесь діяти по ситуації, але якщо є хоч яка-небудь можливість спланувати свої дії заздалегідь, то обов’язково скористайтеся нею. Інакше ви можете усвідомити, що не повністю контролюєте своє власне життя.

© 2009, Жіночий журнал SUPEROVA.COM. Авторські права застережено.

Сподобалась публікація?

Поділися з друзями в соціальних мережах:



загрузка...

Ця стаття про: , , ,

Ваша думка:

Варто почитати:

  • Поради вагітним при токсикозі Токсикоз - один з непрємних симптомів вагітності. Найчастіше він буває на ранніх термінах вагітності і триває не більше трьох місяців. Повністю позбутись токсикозу не […]
  • Вітамінний гороскоп З точки зору астрології, вітаміни належать до знака Діви, оскільки це дрібні речовини, засвоєння та синтез яких відбувається через кишечник. І кожен знак зодіаку відчуває […]
  • Гороскоп з 22 по 28 червня 2009 року Овен Перша половина цього тижня для типових Овнів стане сприятливим періодом для того, щоб звернути більше уваги на власне здоров'я. Зараз можна починати нову дієту, […]
  • Гороскоп на 2012 рік по знаках зодіаку Овен. Гороскоп на 2012 рік Здоров'я. Стан здоров'я в рік Чорного дракона Овна не підведе. Особливо, якщо він встиг позбутися в минулому році від шкідливих звичок. Типовий […]
  • Гороскоп на 2011 рік по знаках зодіаку Овен У 2011 році Овни можуть пережити обмани з боку близьких людей, друзів. Овнам, народженим в період 20.03-22.03 не рекомендується здійснювати різного роду ризиковані […]
  • Гороскоп на 14 – 20 вересня 2009 року Овен На роботі проявіть активність і ініціативу, було б непогано, якби ви в ці дні прийшли до керівництва з новими пропозиціями і проектами. Також, вас порадують зміни в […]
  • Гороскоп з 20 по 26 липня 2009 року Овен В понеділок і вівторок в Овнів ймовірні емоційні перевантаження, несприятливі зовнішні обставини, труднощі у взаєминах з коханими. Середа і четвер подарують хороші […]
З категорії: Щорічний

загрузка...
загрузка...






загрузка...