Гороскоп на 14 – 20 вересня 2009 року

14 вересня 2009 р.

d0bed0b2d0b5d0bd1Овен
На роботі проявіть активність і ініціативу, було б непогано, якби ви в ці дні прийшли до керівництва з новими пропозиціями і проектами. Також, вас порадують зміни в особистому житті, вас чекає підйом відчуттів і багатообіцяючі побачення.

d182d0b5d0bbd0b5d186d18c1Телець
У першій половині тижня ви можете сміливо вирішувати родинні і домашні проблеми. Поклопочіться не лише про порядок, але і про красу вашого будинку, для цього можна заглянути в магазин і купити речі, які прикрасять ваш інтер’єр. У другій половині тижня можна зайнятися фізичними вправами для зміцнення хребта, а також провести курс лікувального масажу.

d0b1d0bbd0b8d0b7d0bdd18ed0bad0b81Близнюки
Цей тиждень сприятливий для проведення зборів, для юридичних справ, переговорів, висновку контрактів і угод, у тому числі і для укладання шлюбу, окрім четверга. В суботу намагайтесь менше пересуватися по місту, оскільки це аварійний день. Також, цього дня вас можуть чекати родинні розлади і сварки.
d180d0b0d0ba1Рак
Для Раків цей тиждень сприятливий час для зміни місця проживання або розміну вашої квартири. У ці дні ви також можете дуже вдало вкласти ваші заощадження в нерухомість, наприклад, якщо купите дачу або садову ділянку. Лише покваптеся влаштувати ці справи до четверга, оскільки потім можуть виникнути юридичні проблеми.

d0bbd0b5d0b21Лев
Найкраще, що можна порадити Левам, – це не дуже сильно напружуватися в справах, а пливти за течією. Не можна себе сильно перенавантажувати, особливо в четвер. Ближче до вихідних у вас можуть виникнути розбіжності з коханою людиною або з дітьми. Тому не кидайтеся образливими словами в ці дні, особливо в суботу.

d0b4d0b5d0b2d0b01Діва
У першій половині тижня ви відчуєте себе в центрі уваги і зможете завоювати серце того, про кого давно мрієте. У ці ж дні можливий довгожданий приїзд старого знайомого, бесіди і спілкування. У другій половині тижня можливий конфлікт з кимось з близького оточення, на вас спробують тиснути, але ви будете схильні відстоювати свою позицію і точку зору.

d182d0b5d180d0b5d0b7d0b81Терези
Цей тиждень для Терезів період старих спогадів і осмислення прожитого. Проте нові ідеї, плани і задуми змусять вас стрепенутись, зустрітися з друзями і почати діяти. У особистих стосунках прагніть проявляти стриманість, терпіння і здоровий глузд, інакше не обійтися без конфліктів, особливо в другій половині тижня.

d181d0bad0bed180d0bfd196d0bed0bd1Скорпіон
У ці дні можна вкладати гроші в перспективні справи, і це вам обіцяє в майбутньому хороший прибуток. А також це вдалі дні для зав’язування нових любовних стосунків.

d181d182d180d196d0bbd0b5d186d18c1Стрілець
На цьому тижні зірки вам допоможуть вирішити фінансові питання. Самовіддана праця, творча активність укріплять ваш авторитет на роботі, серед друзів і близьких. Сміливо приймайте рішення і дійте, успіх буде на вашому боці.

d0bad0bed0b7d0b5d180d196d0b31Козеріг
У першій половині тижня для Козерогів можуть відкритися нові можливості на роботі – і не лише професійні, але і особистого характеру. Розкручувати бурхливий роман, особливо в четвер не варто, тому що це викличе бурю обурення у вашого оточення.

d0b2d0bed0b4d0bed0bbd196d0b91Водолій
Відмінний момент, аби відправитися в поїздку, подорож, з будь-якою метою – діловою, пізнавальною, розважальною. Там ви познайомитесь з людиною, яка може стати вашим заступником. В четвер не варто “смітити” грошима, а також цього дня від вас можуть зажадати виплатити старий борг.

d180d0b8d0b1d0b81Риби
У ці дні ви можете дуже зблизитись зі своїми колегами. Лише не захоплюйтеся пустими розмовами і плітками, особливо в четвер, тому що ваш керівник може про це взнати від ваших таємних недоброзичливців і це може відобразитись на вашому кар’єрному зростанні.

© 2009, Жіночий журнал SUPEROVA.COM. Авторські права застережено.

Сподобалась публікація?

Поділися з друзями в соціальних мережах:



загрузка...

Ця стаття про: , , , , , , , , , , , ,

Ваша думка:

Варто почитати:

  • Поради вагітним при токсикозі Токсикоз - один з непрємних симптомів вагітності. Найчастіше він буває на ранніх термінах вагітності і триває не більше трьох місяців. Повністю позбутись токсикозу не […]
  • Гороскоп з 22 по 28 червня 2009 року Овен Перша половина цього тижня для типових Овнів стане сприятливим періодом для того, щоб звернути більше уваги на власне здоров'я. Зараз можна починати нову дієту, […]
  • Гороскоп на тиждень: 19-25 жовтня 2009 Овен Багато подій та багато планів. Невідомо, як, але вам все ж вдасться встигнути скрізь і усюди. Радість від здобуття невеликих доходів, на які ви особливо і не […]
  • Гороскоп з 20 по 26 липня 2009 року Овен В понеділок і вівторок в Овнів ймовірні емоційні перевантаження, несприятливі зовнішні обставини, труднощі у взаєминах з коханими. Середа і четвер подарують хороші […]
  • Гороскоп з 6 по 12 липня 2009 року Овен Для Овнів перші два дні тижня несприятливі для фінансових справ, серйозних покупок і профілактики здоров'я. У вівторок вірогідні сварки з коханими людьми і втрати. 9-10 […]
  • Гороскоп на тиждень з 31 серпня по 6 вересня 2009 року Овен 1 вересня в Овнів справ і завдань буде багато, доведеться прикласти великі зусилля для їх вирішення. Можуть виникати раптові неприємні ситуації. Укладати договори, […]
  • Рослини-талісмани для знаків Зодіаку Домашні рослини потрібні людині не лише для прикраси інтер'єру, але і для підтримки її здоров'я, оскільки кімнатні квіти - справжні психотерапевти, які повсякденно […]
З категорії: Щотижневий

загрузка...
загрузка...






загрузка...