Гороскоп на 2011 рік по знаках зодіаку

17 грудня 2010 р.

Овен
У 2011 році Овни можуть пережити обмани з боку близьких людей, друзів. Овнам, народженим в період 20.03-22.03 не рекомендується здійснювати різного роду ризиковані операції, зокрема в професійній діяльності.

Телець
У 2011 році Тельцям, народженим в період 12-17 травня слід максимально тверезо оцінити ситуацію на професійних теренах, начальство може плести інтриги. Народжені в період 20.04-23.04 можуть виїхати за кордон і там сильно змінити своє життя. Тельцям в 2011 році несподівано пощастить з друзями, можете зустріти нових друзів, цікавих і неординарних.

Близнюки
Багато Близнюків в 2011 році будуть невпевнені – у своїх почуттях та у почуттях коханої людини. Цього слід уникати: постійні недовіра, підозри, як з боку вашого партнера, так і з вашого боку, можуть внести серйозний розлад до стосунків і викликати їх охолодження. Особливу небезпеку несе 2011 рік.

Рак
Ракам в 2011 році може сильно поталанити у виборі партнерів. У різних сферах діяльності можна чекати допомоги від партнерів, які не підведуть. Стосунки ж з родичами, братами, сестрами можуть бути напруженими. Слід також в 2011 році утримуватися від випадкових знайомств, особливо в період червень-липень.

Лев
Працездатність Левів в 2011 році може погіршати через зайвого розслаблення і небажання працювати. Жовтень може ознаменуватися безліччю випадкових знайомств, придбанням нових приятелів в своєму оточенні. Доленосні події в другій половині року чекають Левів. Народженим в середині серпня, – зокрема у сфері фінансів, не рекомендується в цей період позичати гроші та витрачати великі суми.

Діва
Дівам в 2011 році слід уважно віднестися до свого іміджу, можливе підривання вашої репутації з боку інших людей, особливо народженим на початку вересня. Не слід надмірно довіряти людям, покладатися на інших людей – самостійна важка праця здатна при великому терпінні дати непогані результати.

Терези
У 2011 році, не дивлячись на велике небажання перекласти частину проблем на інших, Терезам доведеться розраховувати на самих себе. Прояв ініціативи, енергійності принесе їм успіх в багатьох сферах. У другій половині року самий час для подорожей.

Скорпіон
Скорпіони в 2011 році будуть дуже працездатні. Самий час викластися повністю для досягнення успіху. Акцент ставити на суспільній діяльності в 2011 році не рекомендується, оскільки буде багато обмежень і перешкод. Можливі конфлікти з різного роду громадськими організаціями.

Стрілець
У Стрільців в 2011 році виникне сильна тяга до подорожей. Активізуються таємні, приховані сторони життя, які можуть стати дійсністю для оточуючих. Різного роду кризисні ситуації виникатимуть в суспільному житті Стрільців.

Козеріг
Для Козерогів 2011 рік складеться досить вдало в багатьох сферах. Ви можете бути залучені до різного роду ризикованих заходів, які можуть принести великий успіх у фінансовому плані і професійній діяльності. Працездатність покращає і результати від роботи будуть вражаючими.

Водолій
Основні проблеми у Водоліїв в 2011 році будуть пов’язані з різного роду кризисними ситуаціями, які можуть почастішати. Варто уникати ризикованих ситуацій, хоча обставини, які сприятимуть цьому, виглядатимуть спокусливо. Цей рік для Водоліїв буде тісно пов’язаний з внутрішнім світом, спробами розібратися в самих собі.

Риби
В Риб в 2011 році активізується участь в суспільній діяльності. Зв’язки друзів і знайомих принесуть успіх в професійній діяльності. Можливі подорожі за кордон разом з сім’єю. Доленосні події в 2011 році відбудуться в Риб, народжених в період 19.02-21.02. Можливі несподівані повороти долі в Риб, народжених в період 7.03-10.03.

© 2010, Жіночий журнал SUPEROVA.COM. Авторські права застережено.

Сподобалась публікація?

Поділися з друзями в соціальних мережах:



загрузка...

Ця стаття про: , , , , , , , , , , , ,

Ваша думка:

Варто почитати:

  • Поради вагітним при токсикозі Токсикоз - один з непрємних симптомів вагітності. Найчастіше він буває на ранніх термінах вагітності і триває не більше трьох місяців. Повністю позбутись токсикозу не […]
  • Рослини-талісмани для знаків Зодіаку Домашні рослини потрібні людині не лише для прикраси інтер'єру, але і для підтримки її здоров'я, оскільки кімнатні квіти - справжні психотерапевти, які повсякденно […]
  • Вітамінний гороскоп З точки зору астрології, вітаміни належать до знака Діви, оскільки це дрібні речовини, засвоєння та синтез яких відбувається через кишечник. І кожен знак зодіаку відчуває […]
  • Меню для нігтиків Здорові нігті повинні бути кріпкими та еластичними, а ламкий манікюр – це ознака серйозних проблем зі здоров’ям або неправильного харчування. Якщо ви мрієте про гарний […]
  • Гороскоп з 22 по 28 червня 2009 року Овен Перша половина цього тижня для типових Овнів стане сприятливим періодом для того, щоб звернути більше уваги на власне здоров'я. Зараз можна починати нову дієту, […]
  • Гороскоп на 2012 рік по знаках зодіаку Овен. Гороскоп на 2012 рік Здоров'я. Стан здоров'я в рік Чорного дракона Овна не підведе. Особливо, якщо він встиг позбутися в минулому році від шкідливих звичок. Типовий […]
  • Гороскоп на квітень 2011 року Овен У квітні Овни отримають відповіді на давно назрілі питання. Те, що довго було для вас загадкою, нарешті, проясниться, причому не без допомоги друзів. Ваш організм не […]
З категорії: Щорічний

загрузка...
загрузка...






загрузка...