Гороскоп з 8 по 14 червня 2009 року

30 травня 2009 р.

Овен

Перша половина цього тижня біля типових Овнів cтане сприятливим часом для прикладених зусиль, направлених на поліпшення свого матеріального положення. У цей період ваші доходи можуть зрости через більшу популярність або впізнаність вашого імені, підвищення на посаді. Не виключена матеріальна підтримка з боку ваших батьків. Друга половина тижня принесе багато можливостей для спілкування з друзями, але вирішувати зараз з ними які-небудь справи, пов’язані з грошима і фінансами не рекомендується. В цей час також не варто складати фінансові плани на тривалу перспективу, займатися розробкою бізнес-планів. У другій половині тижня краще більше уваги приділити своєму харчуванню, споживати більше натуральних продуктів.

Тілець

Розташування планет протягом першої половини цього тижня виявиться сприятливо для навчання, здобуття нових знань, самостійного освоєння якої-небудь сфери, накопичення практичного досвіду. У цей період вдалими можуть виявитися різні дослідження, наукові експерименти, а також будь-які досліди і випробування. Непогано підходить перша половина цього тижня і для спілкування з іноземцями. Спілкування з друзями принесе вам багато приємних моментів протягом другої половини цього тижня. В цей час ви також можете взнати багато нового від своїх друзів, спілкування з однодумцями сприятиме зростанню вашої впевненості у власних силах. Але свої амбіції поки варто приховати. Не рекомендується протягом другої половини цього тижня починати спори або провокувати конфлікти з впливовими людьми.

Близнюки

Перша половина цього тижня допоможе типовим Близнюкам вирішити багато різних таємниць і загадок. Зараз ваші «детективні» здібності помітно покращаться, ви зможете бачити і помічати те, що для інших людей не є очевидним. Саме у цьому буде секрет того, що протягом цього періоду ви зможете дізнатися про все значно більше звичайного, і будь-яка таємна інформація може стати для вас явною. Друга половина цього тижня сприятлива для непомітних і не дуже активних дій, які, проте, можуть наблизити вас до вашої мети. У цей період не варто прагнути бути на виду, але готувати грунт для майбутнього зростання не лише можна, але й потрібно. У деяких моментах ви можете зараз відчути недостатність  досвіду і знань. Не кваптесь робити щось, якщо немає знань, краще потратьте час на їх здобуття.

Рак

Спільне з друзями своєї дружини або свого чоловіка принесе типовим Ракам протягом першої половини цього тижня багато нової цікавої інформації і приємних вражень. Зараз ви зустрінете людей з схожими інтересами, знайдете нових соратників і союзників. Протягом першої половини цього тижня ви також можете вирішувати будь-які питання, пов’язані з громадськими організаціями, у тому числі питання юридичного і правового характеру. Друга половина тижня виявиться сприятливою для побудови планів на майбутнє. Якщо у вас є які-небудь мрії, то протягом цього періоду ви можете намітити план, який дозволить їх здійснити. При цьому, в такому плані ви можете враховувати і підтримку з боку своїх близьких друзів. Але не варто в цей час брати участь в авантюрних проектах ваших однодумців, це може бути небезпечним.

Лев

Розташування планет протягом першої половини цього тижня виявиться сприятливим для роботи. Зараз ви стаєте відповідальнішими, що сприятиме вашому кар’єрному зростанню. Власне кажучи, стосунки з керівництвом зараз також можуть покращати, що може стати додатковим приводом для вашого просування по кар’єрних сходах. Для сміливих рішень і відважних вчинків у Левів добре підходить друга половина цього тижня. У цей період, правда, не варто квапитися з остаточними висновками, але якщо рішення прийняте, не затягуйте з його здійсненням і реалізацією. Не рекомендується протягом другої половини тижня брати участь в прилюдних судових процесах і розглядах. Уважніше стежите за своєю поведінкою, особливо в суспільних місцях.

Діва

Перша половина цього тижня може принести вам творче натхнення. Це саме натхнення може бути викликане новими знайомствами або вашими успіхами в особистому житті. У будь-якому випадку успіх і збіг обставин зараз на вашому боці, а тому не виключені успіхи в науковій роботі, спорті. Перша половина тижня може принести приємну подорож, курортні романи, романтичні знайомства з людьми з інших країн або міст. Діалог у навчанні, можливість поспілкуватися з викладачем або отримувати нові знання в невеликих групах будуть важливими можливостями другої половини цього тижня, якими ви зможете успішно скористатися. А ось виконувати яку-небудь роботу, в якій ви не розбираєтеся або вирушати в ділові поїздки чи в службові відрядження протягом цього періоду не рекомендується.

Терези

Типові Терези протягом першої половини цього тижня зможуть успішно вирішувати будь-які спірні питання, пов’язані з вашим будинком або іншим нерухомим майном. Частину таких питань зараз можна успішно вирішити і через суд. Ви також можете налагодити відносини з родичами, обговорити протиріччя, які виникають між вами. Успішно зараз вирішуватимуться і питання про спадок, здобуття або виплату іпотечних кредитів. У другій половині цього тижня вам варто повністю відмовитися від участі в азартних іграх. Брати участь в змаганнях по екстремальних видах спорту протягом цього періоду також небажано. А ось зосередитися на своїй роботі, відповідально підходити до виконання найбільш складних завдань в цей період може бути для вас дуже простою справою. Саме у вирішенні складних завдань в цей період ви можете досягти  максимального успіху.

Скорпіон

Розташування планет протягом першої половини цього тижня підсилить ваше прагнення до флірту. Якщо ви вже одружені або заміжні, то ви захочете, аби ваш чоловік або дружина звертали на вас більше уваги. Але самі вони можуть цього і не зрозуміти, а тому варто дати їм невеликий натяк. Наприклад, додати щось яскраве в свою зовнішність або в одяг. Перша половина тижня також стане вдалим періодом для нових знайомств, причому не лише особистого, але і ділового характеру. Приємна романтичність може встановитися в існуючих стосунках в другій половині цього тижня. Самотні Скорпіони в цей час можуть розраховувати на доленосні знайомства, які можуть призвести до серйозних і тривалих стосунків особистого характеру в майбутньому. У існуючих парах і стосунках в цей період варто по можливості уникати сварок і нудьги.

Стрілець

Перша половина цього тижня може принести типовим Стрільцям можливість додаткового заробітку. При докладанні певних зусиль з вашого боку ви також можете отримати і разову премію на своєму основному місці роботи. Протягом першої половини цього тижня ви також більше уваги приділятимете своєму організму. Прагніть харчуватися натуральними продуктами або почніть нову дієту, зараз вона може виявитися досить ефективною. Друга половина тижня у типових Стрільців прекрасно підходить для виконання будь-якої роботи по будинку, початку ремонту. От тільки дуже важливо уникати в такій справі поспіху і метушні. Краще зробити щось повільніше, але якісніше і послідовно виконувати роботу. У результаті ви витратите навіть менше часу, чим планували.

Козеріг

Ваші творчі здібності і можливості для самовираження значно зростуть протягом першої половини цього тижня. У цей період ви зможете проявити свої таланти максимально повно або розкрити в собі нові здібності. Успіхи зараз чекатимуть вас в творчості, спорті і в особистому житті. Зараз ви можете завести приємні і перспективні романтичні знайомства, якщо виявите хоч би мінімальну ініціативу в цьому напрямку! Друга половина тижня обіцяє вам невеликі, але приємні поїздки, багато цікавого спілкування, флірт, отримання компліментів і запрошення на романтичні побачення. Але прагніть вибирати менш дорогі задоволення і розваги, оскільки зараз ви схильні до підвищеного марнотратства, яке ви, якщо судити об’єктивно, дозволити собі ще не можете.

Водолій

Розташування планет протягом першої половини цього тижня виявиться сприятливим для того, щоб створити психологічно комфортне середовище в своєму будинку і своїй сім’ї. Це відмінний період для довірливих бесід з родичами і членами вашої сім’ї. Перша половина цього тижня також підвищить у вас інтерес до родинних традицій, родинних таємниць, дозволить про деяких з них взнати щось нове, максимально наблизитися до їх розгадки. Фінансові операції з нерухомістю, а також здійснення серйозних покупок типовим Водоліям рекомендується планувати на другу половину цього тижня. Але  якщо ви вирішите прийняти остаточне рішення, то обов’язково порадьтеся з іншими членами вашої сім’ї, переконайтеся в тому, що вони згідні з вашим вибором і схвалюють його. Псувати стосунки з родичами зараз не рекомендується.

Риби

Перша половина цього тижня принесе типовим Рибам збільшення кількості спілкування з вашими друзями і однодумцями. У цей період від них ви можете взнати багато приємних новин. Цей час буде сприятливим для нових дружніх знайомств, пошуку необхідних відомостей і інформації за допомогою своїх дружніх зв’язків. У другій половині тижня вдало складуться самостійні поїздки і подорожі на власному транспорті, проте зірки не рекомендують вам зараз подорожувати поодинці і по незнайомих вам місцях. Заблукати в таких місцях можна досить легко, та й інші дрібні неприємності в цьому випадку можуть вас супроводжувати. Друга половина тижня сприятлива для спілкування з однокласниками, однокурсниками, а також з рідними братами, сестрами або зі своїми сусідами.

© 2009, Жіночий журнал SUPEROVA.COM. Авторські права застережено.

Сподобалась публікація?

Поділися з друзями в соціальних мережах:



загрузка...

Ваша думка:

Варто почитати:

  • Гороскоп на 14 – 20 вересня 2009 року Овен На роботі проявіть активність і ініціативу, було б непогано, якби ви в ці дні прийшли до керівництва з новими пропозиціями і проектами. Також, вас порадують зміни в […]
  • Гороскоп на грудень 2011 року Стрілець Цей місяць чітко визначить перед вами цілі і шляхи їх реалізації, але в той же час створить певні перешкоди до їх досягнення. У другій половині місяця можлива […]
  • Гороскоп лютий 2011 року Овен : Цей місяць принесе типовим Овнам підвищену активність в спілкуванні з однодумцями. Зараз ви станете не лише активнішими в колі своїх друзів, але й помітнішими серед […]
  • Гороскоп з 20 по 26 липня 2009 року Овен В понеділок і вівторок в Овнів ймовірні емоційні перевантаження, несприятливі зовнішні обставини, труднощі у взаєминах з коханими. Середа і четвер подарують хороші […]
  • Гороскоп на тиждень: 26 жовтня – 1 листопада 2009 Овен На цьому тижні вас чекає успіх у всіх ваших починах, але радості вам це не принесе. Щось буде вас постійно непокоїти. Поки ви не розберетеся з цим питанням, радості і […]
  • Гороскоп з 27 липня по 2 серпня 2009 року Овен Спілкуватися з партнерами і укладати договори зірки рекомендують Овнам 28 - 29 липня. Порадують побачення і розваги. 30 липня, можливо, доведеться вирішувати складні […]
  • Гороскоп на 3 – 9 серпня 2009 року Овен 4-5 серпня будуть в Овнів напруженими. У вівторок ймовірні конфлікти з коханими людьми, здобуття неприємної інформації, невдалі операції. 6 серпня вдадуться таємні […]
З категорії: Щотижневий

загрузка...
загрузка...






загрузка...