Гороскоп на тиждень: 26 жовтня – 1 листопада 2009

26 жовтня 2009 р.

Овен

На цьому тижні вас чекає успіх у всіх ваших починах, але радості вам це не принесе. Щось буде вас постійно непокоїти. Поки ви не розберетеся з цим питанням, радості і щастя ви не пізнаєте. Концентруйтеся на вирішенні проблеми, не шукайте собі виправдань і вивчыть питання досконально. Визначте, що саме потрібно зробити, аби зняти камінь з вашої душі. Сил вистачить на все. Кінець тижня ви проведете з коханою людиною, насолоджуючись удвох щасливими митями.

Сприятливі дні – 27, 28 і 29 жовтня. Напружений день – 26 жовтня.

Телець

Вас чекає перемога на діловому поприщі. Колеги будуть вами захоплюватися і заздрити. Керівництво по заслузі оцінить ваші праці. Але, на жаль, сім’ї це принесе лише зайві проблеми. Вам видасться, що найближчі люди від вас відвертаються і стають вам ворогами. Відстороныться від метушні і вникніть в проблеми ваших домочадців. Якщо будете досить уважні до чужих проблем, неприємностей вдасться уникнути.

Сприятливі дні – 26, 28 і 29 жовтня. Напружений день – 27 жовтня.

Близнюки

Все, що ви робили раніше, принесе свої плоди на цьому тижні. Можливе здобуття доходу. Витрачені зусилля окупатимуться сторицею. Втім, успіх вас чекає не лише в питаннях фінансів, але і в кар’єрі. Можливе просування по службових сходах. Крім того, чекайте приємних хвилювань і в стосунках з коханою людиною. Стосунки будуть наповнені виключно романтикою, ваша кохана людина зігріє вас коханням. Не зловживайте тим, що вам дають, стримуйте егоїзм.

Сприятливі дні – 27 і 30 жовтня. Напружений день – 31 жовтня.

Рак

Цей тиждень буде присвячений благоустрою і поліпшенню вашого зовнішнього простору. Також, ви будете зайняті налагодженням стосунків з близькими людьми. Не занурюйтеся в побут більше, ніж треба. Стримуйте суєтність власної натури. На роботі намагайтеся проявити більше ділової активності, вмійте стояти на своєму і відступати. Невдачі в дрібних питаннях не переживайте так бурхливо. Вихідні проведіть з друзями або хорошими знайомими.

Сприятливі дні – 30 і 31 жовтня. Напружений день – 28 жовтня.

Лев

Вас чекає дуже напружений тиждень. Ви працюватимете, не покладаючи рук, без відпочинку і перерви на обід. Динамічно організовуйте робочий день, прагніть не перенавантажувати власний організм. У стосунках вас чекає нерозуміння і усунутість з боку партнера. Не з’ясовуйте відносини, якщо не готові почути неприємні для себе речі. Проявіть мудрість і толерантність. Близькі люди можуть підтримати вас у важкий момент, якщо це буде дійсно вам потрібно.

Сприятливі дні – 27 жовтня і 1 листопада. Напружений день – 28 жовтня.

Діва

Нарешті плутанина, яка панувала раніше, закінчиться. Якщо ви ще не вибрали одну з можливостей, які з’являлися у вашому житті до цього, то тепер вибір буде зроблений за вас. Так або інакше, багато представників цього знаку зітхнуть з полегшенням. Адже зараз з’явиться мета, до якої вони можуть прагнути, маючи власне уявлення про те, як все повинно статися. Перешкод не буде. Сил вистачить на все. До фінансів проявіть уважність і уникайте зайвих витрат.

Сприятливі дні – 28, 29 жовтня і 1 листопада. Напружений день – 30

Терези

Не звалюйте на себе дуже багато. Навіть, якщо вам здається, що все вам по плечу, не давайте занадто багато обіцянок. Прагнення до власної незалежності може завести в безвихідь. Сувора критика близьких також стане не найприємнішим сюрпризом на цьому тижні. Вам здасться, що світ змовився проти вас, але в цих невдачах будете винні лише ви. Задумайтеся ще раз про причини і наслідки, проведіть тонку лінію між «можу» і «хочу».

Сприятливі дні – 26 жовтня і 1 листопада. Напружений день – 31 жовтня.

Скорпіон

Тиждень новин і змін. Оновлення тіла і душі, звільнення від старих зв’язків і непотрібних контактів. З легким серцем ви радісно підете далі до своєї мети. Попереду вас чекає нове кохання, нова робота, нові друзі. Страху у вас не було,  своєю вірою ви зможете запалити нове сонце і погасити морок, який утрудняв ваш рух вперед. У роботі вас чекає багато приємних справ, сюрпризів. Успіх вам супроводитиме навіть більше, ніж очікувалося.

Сприятливі дні – 1 листопада. Напружений день – 27 жовтня.

Стрілець

Оточуючі можуть подумати, що у вас є знайомий добрий чарівник. Все, за що б ви не взялися, вдаватиметься без яких-небудь зусиль з вашого боку. Досить вам подумати про щось, і ви отримаєте це. Скористайтеся цим періодом для реалізації давніх мріянь і марень, не упустіть щасливий випадок. Єдине «але» – будьте обережніші в бажаннях і чітко їх формулюйте. Інакше ви можете виявитися в безглуздій ситуації, коли отримаєте не зовсім те, про що мріяли.

Сприятливі дні – 27 і 31 жовтня. Напружений день – не передбачається.

Козеріг

На цьому тижні вас чекає великий об’єм роботи, який зможете зробити лише ви. Всі довкола будуть впевнені, що ви і є вирішення їх проблеми. Буде дуже багато ділових зустрічей, презентацій, виїздів, переговорів. Ваших сил вистачить на все. У вас побачать лідера, людину, за якою захочеться піти. Ваш ораторський талант і дар переконання привернуть увагу сильних світу цього до вашої персони. У особистому житті вас чекає прояв сильного відчуття, не втрачайте голови, кохання прекрасне, але земля як і раніше крутиться.

Сприятливі дні – 29, 30 і 31 жовтня. Напружений день – не передбачається.

Водолій

На цьому тижні вас чекає спокійне існування. Вам вдасться вирішити старі наболілі питання. На початку тижня і в кінці, ви проведете прекрасні хвилини, занурюючись у відпочинок і забуваючи про все. Тиждень позбавлений стресів. Можливо, з’явиться шанс заробити, хоча вам не дуже хочеться працювати. У справах домашніх, коханні або в питаннях дружби, теж жодних особливих змін. Тиждень для вас пройдет під егідою «відсутність новин – хороші новини».

Сприятливі дні – 31 жовтня і 1 листопада. Напружений день – 27 жовтня.

Риби

На цьому тижні вас чекає вирішення питань матеріального характеру. Зверніться за допомогою до друзів або знайомих, у вас є шанси вирішити проблеми саме за допомогою оточуючих. Поступіться гордістю, якщо не хочете розбиратися з бідою самостійно ще не один місяць. У стосунках з близькими буде декілька гострих моментів, коли краще промовчати, чим доводити справу до сварки.

Сприятливі дні – 26 і 31 жовтня. Напружений день – 29 жовтня.

© 2009, Жіночий журнал SUPEROVA.COM. Авторські права застережено.

Сподобалась публікація?

Поділися з друзями в соціальних мережах:



загрузка...

Ця стаття про: , , , , , , , , , , , , ,

Ваша думка:

Варто почитати:

  • Поради вагітним при токсикозі Токсикоз - один з непрємних симптомів вагітності. Найчастіше він буває на ранніх термінах вагітності і триває не більше трьох місяців. Повністю позбутись токсикозу не […]
  • Гороскоп на тиждень: 19-25 жовтня 2009 Овен Багато подій та багато планів. Невідомо, як, але вам все ж вдасться встигнути скрізь і усюди. Радість від здобуття невеликих доходів, на які ви особливо і не […]
  • Гороскоп на тиждень: з 7 по 13 вересня 2009 року Овен В понеділок і середу Овнів чекають складні розмови і неприємні новини. Зате у вівторок вам може посміхнутися успіх в справах. Настільки ж позитивними для кар'єри […]
  • Гороскоп на тиждень з 24 по 30 серпня 2009 року Овен Сильніше запрацює інтуїція, посилиться здатність  до співчуття. Лише в середу не варто дуже  емоційно включатися в проблеми інших людей, тому що вас спробують […]
  • Гороскоп на 3 – 9 серпня 2009 року Овен 4-5 серпня будуть в Овнів напруженими. У вівторок ймовірні конфлікти з коханими людьми, здобуття неприємної інформації, невдалі операції. 6 серпня вдадуться таємні […]
  • Гороскоп з 27 липня по 2 серпня 2009 року Овен Спілкуватися з партнерами і укладати договори зірки рекомендують Овнам 28 - 29 липня. Порадують побачення і розваги. 30 липня, можливо, доведеться вирішувати складні […]
  • Гороскоп на червень 2011 року Овен Для Овнів червень буде нелегким в особистих стосунках місяцем, а ось в плані кар'єри все складеться досить вдало. Тому, заздалегідь наберіться терпіння, щоб спокійно […]
З категорії: Щотижневий

загрузка...
загрузка...






загрузка...