Гороскоп на 3 – 9 серпня 2009 року

2 серпня 2009 р.

d0bed0b2d0b5d0bd1Овен
4-5 серпня будуть в Овнів напруженими. У вівторок ймовірні конфлікти з коханими людьми, здобуття неприємної інформації, невдалі операції. 6 серпня вдадуться таємні справи, зустрічі. День середи не сприятливий для спілкування із заступниками, спонсорами. Активними і насиченими виявляться 7-8 серпня. В п’ятницю добре починати нові справи, проекти, реалізовувати плани, призначати побачення. 9 -10 серпня слід відпочити на природі.

d182d0b5d0bbd0b5d186d18c1Телець
Початок тижня у Тельців буде продуктивним для роботи і кар’єри. В середу не виключені сварки з друзями, технічні поломки. Четвер підходить для родинних справ і оформлення документів, профілактики машини. Менше контактувати із зовнішнім світом, нагромаджувати внутрішню енергію, прислухатися до інтуїції слід в п’ятницю і суботу. Проте, це вдалі дні для родинного спілкування або приватних зустрічей. В неділю ввечері ваша активність і ініціатива можуть стати причиною сварок в сім’ї.

d0b1d0bbd0b8d0b7d0bdd18ed0bad0b8Близнюки
4 серпня принесе Близнюкам можливості розвитку, розширення сфери впливу. 5 серпня зустрічі з важливими персонами можуть бути невдалими, виникнуть проблеми із зв’язком, тяганина в справах. 6-7 серпня – важливі і продуктивні дні для кар’єри, реалізації планів. В середу складніше буде прийти до компромісу. В четвер ймовірний прибуток, вдалі операції, переговори. Спілкуватися з друзями, рідними, оновлювати техніку, відправитися за покупками добре 8 серпня. 9 серпня не виключено нездужання. Вечір невдалий для спілкування.

d180d0b0d0baРак
Непростими будуть понеділок і вівторок для Раків. 4 серпня не виключені фінансові втрати і сварки з коханими людьми. У першій половині дня середи можливі проблеми на роботі. А четвер принесе успішні фінансові операції, вкладення і придбання. В п’ятницю і суботу спілкування з керівництвом або інспектуючими органами пройде гладко. У ці дні варто укладати угоди, робити серйозні покупки, шукати нові зв’язки. Ввечері 9 серпня можливі надмірні витрати.

d0bbd0b5d0b2Лев
Перші дні тижня  у Левів будуть напруженими, але продуктивними для вибудовування партнерських стосунків і пошуку компромісу. В середу і четвер не виключений емоційний дискомфорт. П’ятниця і субота налаштовують на поїздки, подорожі, походи в кіно, на виставки. Принесе радість спілкування з коханою людиною або дітями. Неділя, крім вечірніх годин, сприятливий день для родинних справ.

d0b4d0b5d0b2d0b0Діва
Понеділок для Дів вдалий для роботи, ділових зустрічей, поїздок, покупок. У вівторок можливе нездужання, знесилення, надмірна завантаженість справами. Для спілкування з партнерами, укладення всіляких договорів, судових справ, світських заходів сприятливими будуть середа і четвер. Але в середу можуть дратувати побутові проблеми. П’ятниця і субота підходять для зустрічей з партнером, спільних планів. Неділю присвятіть культурним заходам, але не затягуйте їх до вечора.

d182d0b5d180d0b5d0b7d0b8Терези
4 серпня у Терезів – успішний день для спілкування з коханими людьми, реалізації творчих планів, покупок, нових знайомств. А 5 серпня всі ці теми можуть отримати невдалий розвиток. Не виключені конфлікти, поганий настрій. 6-7 серпня підходить для спілкування з колегами. У ці дні вашим близьким або домашнім тваринам може знадобитися допомога. Четвер вдалий також і для розвитку, переговорів, профілактики машини. П’ятниця і субота хороші для виходу в світ, судових справ і укладення договорів. Вірогідні вигідні зв’язки, перспективні пропозиції. В неділю можливий легкий психологічний дискомфорт і нездужання, особливо ввечері.

d181d0bad0bed180d0bfd196d0bed0bdСкорпіон
Важливі родинні справи можуть виникнути у Скорпіонів 4 серпня. Спілкування з близькими і вирішення побутових питань вдадуться. 5 серпня не виключені складні ситуації, зміни в планах, сварки. 6-7 серпня порадують романтичними зустрічами, знайомствами, реалізацією творчих планів. В четвер ймовірні вдалі операції, перспективні пропозиції від керівництва. 8-9 серпня підходить для спілкування з колегами і керівництвом, для висновку фінансових операцій і для любовних справ. Спілкуватися з партнером і виходити в світ добре в неділю.

d181d182d180d196d0bbd0b5d186d18cСтрілець
Суєтливими, але продуктивними будуть у Стрільців понеділок і вівторок. Слід по максимуму використовувати можливості понеділка для зустрічей, поїздок, шопінгу, спілкування з родичами. У вівторок справи просуватимуться дещо гірше. В середу і четвер, можливо, доведеться вирішувати якісь родинні питання, займатися ремонтом. Час для романтичних пригод, розваг, походів в салон краси сприятливий в п’ятницю і суботу. Влаштуйте собі і коханим людям свято. В неділю можуть навалитися справи і турботи, комусь доведеться допомагати. Ймовірна відсутність життєвого тонусу і настрою.

d0bad0bed0b7d0b5d180d196d0b3Козеріг

Якщо вам потрібно зробити важливу фінансову операцію або провести приватні переговори, намагайтеся зробити все це в перший же день тижня, не відкладаючи справи на вівторок. 6-7 серпня доведеться багато спілкуватися, їздити, вирішувати різні питання. В четвер вдадуться будь-які переговори і оформлення паперів. На 8-9 серпня плануйте родинний відпочинок, спілкування із старшим поколінням, ремонт, вирішення питань нерухомості або спадку.

d0b2d0bed0b4d0bed0bbd196d0b9Водолій
В понеділок Водоліям варто проявляти ініціативу і відстоювати свою думку. У вівторок ймовірні сварки, гострі конфлікти, спори. Середа і четвер вдалі для вирішення фінансових питань, висновку серйозних операцій, вкладень. В середу не варто розраховувати на допомогу друзів, може підвести техніка. Знайдіть час для спорту, профілактики захворювань. Для спілкування, поїздок, шопінгу, реклами, нових знайомств, роботи з документами, зустрічей з родичами і знайомими сприятливі п’ятниця і субота. В неділю організовуйте родинний відпочинок, ввечері щоб уникнути сварки уникайте суперечок.

d180d0b8d0b1d0b8Риби
На початку тижня в Риб життєвий тонус буде понижений, ймовірні втома, прагнення до самоти. У ці дні тримайте свої справи в таємниці. У вівторок ділові питання і питання здоров’я краще не вирішувати. 6-7 серпня – час розвитку, спілкування із заступниками і зарубіжними партнерами, розширення сфери впливу, суспільної діяльності. В середу можуть змінитися плани, виникнути напруженість в спілкуванні з керівництвом або інспектуючими органами. Для фінансових операцій і серйозних покупок, а також для відпочинку і спорту підійдуть 8-9 серпня.

© 2009, Жіночий журнал SUPEROVA.COM. Авторські права застережено.

Сподобалась публікація?

Поділися з друзями в соціальних мережах:



загрузка...

Ця стаття про: , , , , , , , , , , , ,

Ваша думка:

Варто почитати:

  • Поради вагітним при токсикозі Токсикоз - один з непрємних симптомів вагітності. Найчастіше він буває на ранніх термінах вагітності і триває не більше трьох місяців. Повністю позбутись токсикозу не […]
  • Гороскоп на тиждень: з 7 по 13 вересня 2009 року Овен В понеділок і середу Овнів чекають складні розмови і неприємні новини. Зате у вівторок вам може посміхнутися успіх в справах. Настільки ж позитивними для кар'єри […]
  • Гороскоп на тиждень: 26 жовтня – 1 листопада 2009 Овен На цьому тижні вас чекає успіх у всіх ваших починах, але радості вам це не принесе. Щось буде вас постійно непокоїти. Поки ви не розберетеся з цим питанням, радості і […]
  • Гороскоп на тиждень: 19-25 жовтня 2009 Овен Багато подій та багато планів. Невідомо, як, але вам все ж вдасться встигнути скрізь і усюди. Радість від здобуття невеликих доходів, на які ви особливо і не […]
  • Гороскоп на тиждень з 24 по 30 серпня 2009 року Овен Сильніше запрацює інтуїція, посилиться здатність  до співчуття. Лише в середу не варто дуже  емоційно включатися в проблеми інших людей, тому що вас спробують […]
  • Гороскоп на червень 2011 року Овен Для Овнів червень буде нелегким в особистих стосунках місяцем, а ось в плані кар'єри все складеться досить вдало. Тому, заздалегідь наберіться терпіння, щоб спокійно […]
  • Гороскоп на тиждень з 31 серпня по 6 вересня 2009 року Овен 1 вересня в Овнів справ і завдань буде багато, доведеться прикласти великі зусилля для їх вирішення. Можуть виникати раптові неприємні ситуації. Укладати договори, […]
З категорії: Щотижневий

загрузка...
загрузка...






загрузка...