Весільний макіяж

20 червня 2009 р.

710big1В цей день буквально кожен крок виявиться збережений на фото та відео. Виглядати бездоганно і, в той же час, природно – не так вже й легко, але все таки можливо.

В день весілля має бути блискучою наречена, а не її обличчя на фото.

Як поліпшити колір обличчя до весілля?
Відкоректуйте свій раціон. Віддайте перевагу корисним продуктам та відмовтесь від напівфабрикатів! Причому зробити це потрібно якомога раніше – практично відразу, як тільки ви подали заяву в РАГС. Організму буде потрібно деякий час аби очиститись від шлаків.
Якщо у вас немає проблем з нирками, пийте більше води, аби забезпечити шкірі необхідну кількість вологи.
Заняття спортом три рази в тиждень не лише допоможуть вам виглядати прекрасно, але й заспокоять нерви.
Приймайте ванни з морською сіллю або молоком: морська сіль заспокоює, молоко робить шкіру ніжною, як у немовляти.
Замість того, щоб нервувати, метушитись та намагатись встигнути все і відразу, розслабтеся! Отримуйте задоволення від передсвяткового клопоту: головне – це настрій.
Попередня підготовка
1 Обов’язково проведіть «репетицію» – зробіть пробний макіяж.
2 Не експерементуйте з макіяжем в день свята, які б «геніальні» ідеї не приходили вам в голову.
3 Особливу увагу приділіть своїй шкірі – пестіть її зволожуючими кремами, не забувайте про спеціальні засоби для шкіри довкола очей.
4 Ні в якому випадку не відвідуйте солярій безпосередньо перед весіллям. Якщо ви хочете позбавитися від блідості, вибирайте автобронзанти та починайте застосовувати їх за 5 днів до весілля, щоб скоректувати відтінок.
5 Аби уникнути почервонінь, не вищипуйте брови в день весілля! Якщо необхідно, скоректуйте їх форму заздалегідь.
6 Використовуйте накладні вії лише в тому випадку, якщо ви вмієте їх носити і на 100% впевнені, що жоден пучок не відклеїться.

Макіяж нареченої: якщо ви вирішили робити макіяж самостійно

Основні правила
Денне світло – це оптимальне освітлення для нанесення макіяжу.
Спочатку обов’язково нанесіть ваш зволожуючий крем для обличчя. Уникайте дуже жирних кремів, які при фотографуванні змусять шкіру «блищати».
Фотоспалахи роблять акцент на рожевих тонах, тому вибирайте основу під макіяж з жовтуватим відтінком.

Обличчя і декольте
Перевірте, чи дійсно ваша основа під макіяж відповідає кольору шкіри. Для цього візьміть трохи засобу і проведіть 2 горизонтальних смуги: одну на щоці, другу на шиї. Оцініть результат при денному освітленні. Тон повинен підходити і до обличчя, і до шкіри.
Консилером замаскуйте проблемні ділянки на обличчі. Потім нанесіть тональний засіб. Після цього припудріть обличчя.
Зафіксуйте консилер і базу за допомогою прозорої розсипчастої пудри бронзового відтінку, це допоможе уникнути непотрібного блиску на фото.
Якщо ви вибрали плаття з глибоким вирізом, використовуйте трохи пудри з бронзовим відтінком для шиї і декольте. Так ви уникнете ефекту маски, вирівнявши тон.

Очі та брови
Підкресліть очі, висвітливши темні круги за допомогою коректора і консилера. Тон консилера під очима має бути не дуже світлим, аби замасковані ділянки під очима були непомітними.
Не перестарайтесь з макіяжем очей – ваше завдання зробити акцент на очі, а не на тіні довкола них.
Не використовуйте консилер на повіках, інакше тіні, накладені поверх нього, почнуть скачуватись.
Розтушовуйте тіні в куточках очей особливо ретельно – інакше на фотографіях зони «переходу» одного кольору в іншій будуть особливо помітні.
Відмовтесь від блискучих перламутрових тіней, при спаласі фотоапарата вони блищатимуть дуже сильно. Це ж правило діє відносно пудри з часточками, що переливаються.
Надайте бровам форму за допомогою матових тіней, колір яких гармонує з кольором волосся.
Обов’язково використовуйте як основу білі тіні, висвітлюючи простір під бровами, аби по-перше, «розкрити» очі, зробити їх виразнішими, по-друге, кольорові тіні краще лягатимуть на основу.
Підкресліть тінями складку повіки, проте уникайте дуже темних або інтенсивних тонів.
Перед весіллям купіть нову туш для вій – але «випробуйте» її за пару днів до події.
Використовуйте лише водостійкі підводку та туш для вій. Перед тим, як нанести туш, «завийте» вії щипчиками.

Губи
Виберіть помаду, яка буде трохи яскравіша за ту, що ви зазвичай використовуєте.
Перед нанесенням помади візьміть олівець для губ – спочатку обведіть ним контур, а потім заштрихуйте всю поверхню – так помада триматиметься довше.
Зберіть косметичку, яку візьмете з собою. Покладіть в неї пудру з кисточкою, консилер, тональну основу, рум’яна, помаду, заспокійливий бальзам, спрей або термальну воду, флакончик духів “для сумочки” та блиск для губ.

© 2009 – 2010, Жіночий журнал SUPEROVA.COM. Авторські права застережено.

Сподобалась публікація?

Поділися з друзями в соціальних мережах:



загрузка...

Ця стаття про: , , ,

Ваша думка:

Варто почитати:

  • Меню для нігтиків Здорові нігті повинні бути кріпкими та еластичними, а ламкий манікюр – це ознака серйозних проблем зі здоров’ям або неправильного харчування. Якщо ви мрієте про гарний […]
  • Рослини-талісмани для знаків Зодіаку Домашні рослини потрібні людині не лише для прикраси інтер'єру, але і для підтримки її здоров'я, оскільки кімнатні квіти - справжні психотерапевти, які повсякденно […]
  • Весільні прикмети Існують наступні весільні прикмети: 1. Обручки міряти нікому не давати ні до, ні після весілля. 2. Аби в майбутньої сім'ї водились гроші, наречений в день весілля повинен […]
  • Поради вагітним при токсикозі Токсикоз - один з непрємних симптомів вагітності. Найчастіше він буває на ранніх термінах вагітності і триває не більше трьох місяців. Повністю позбутись токсикозу не […]
  • Питтєвий раціон для вагітних Під час вагітності для вас та малюка дуже важливо, що ви п'єте. При нормальному перебігу вагітності слід пити 2 л в день. Якщо в організм попадає мало рідини, порушується […]
  • Як ваше ім’я впливає на особисте життя А чи знаєте ви, що жіноче ім'я може звучати спокусливо, а може і відштовхнути залицяльників? На щастя, за допомогою астрології та нумерології нескладно з'ясувати, чи "винне" […]
  • Райські ліки! Яблуки - це фрукт, в якому чудово поєднуються вітаміни С, В1, В2, Р, Е, каротин, калій, залізо, марганець та кальцій. Вони також містять фруктозу та органічні кислоти. Це […]
З категорії: Я - наречена

загрузка...
загрузка...






загрузка...