Фен-шуй для ванної кімнати

31 липня 2009 р.

1230845417_0_a6e1_421e1348_-1-lЯк правило, при плануванні і інтер’єрі будинку ванній кімнаті приділяється найменше уваги.
Якщо ви купуєте новий будинок або квартиру, то фактичне розташування компонентів у ванній кімнаті рідко залишає можливість для вибору.

Головним предметом обстановки ванної кімнати є ванна – або без душу, або з поєднана з душем. Зазвичай, ванна має прямокутну форму, що, звичайно, дуже економить вільне місце.
Проте, якщо у вас є можливість встановити напівкруглу або овальну ванну, скористайтеся нею. Такі ванни особливо добрі, оскільки відтворюють вигин монети, а у поєднанні з елементом води, символізуючим гроші, це сприяє багатству і процвітанню.

У ванні повинен переважати білий колір або дуже м’які пастельні тони. Уникайте яскравих забарвлень. Для стимуляції енергії “ци” в окремих зонах можна використовувати невеликі предмети. Якщо ванна спільно з санвузлом, душ і унітаз повинні мати однаковий колір і дизайн, причому білий фаянс і хромований метал кращі за темні забарвлення.
Пів ванної кімнати має бути викладено кахлем, але не дуже холодним на дотик.
Якщо у ванній кімнаті є вікно, замість занавіски краще використовувати жалюзі. Занавіска для ванни має бути виготовлена з водонепроникного матеріалу, аби пара не пошкодила тканину.

Ящики, полиці і тумбочки мають бути простими, функціональними і добре поєднуватися із стилем ванної кімнати. Мабуть, найважливіша особливість полиць, шафок і тумбочок у ванні полягає в тому, що ними потрібно користуватися.
На перший погляд, це звучить дивно, але, за фэн-шуєм, немає нічого гіршого, ніж ванна кімната, забита лосьйонами, шампунями, кремами і всілякими дрібницями, які не використовуються. Енергія “ци” повинна рухатися як можна плавніше, а ряди флаконів і пляшок цьому не сприяють.
Якщо у вас мало вільного місця, аби зберігати ці предмети в настінних шафках або тумбочках, можна або придбати більш місткі, або, і це найпростіше рішення, залишити лише те, що дійсно необхідне.
У багатьох ванних кімнатах можна бачити справжню виставку миючих і косметичних засобів, проте далеко не всі вони використовуються щодня. Коли ви приберете все зайве і наведете лад на полицях і шафках, енергія “ци” циркулюватиме набагато вільніше.

Оскільки вода пов’язана з багатством і з потоком “ци”, регулярне змивання води в туалеті заставляє підходити до облаштування цієї кімнати з особливою обережністю. Кришку унітазу і двері туалету завжди слід тримати закритими, особливо, якщо туалет розташований поряд з вхідними дверима або дверима спальні.
Із зовнішнього боку дверей туалету можна повісити дзеркало, яке відображатиме потік енергії.
Туалет вносить до навколишнього оточення сильний вплив інь, тому можна, якщо це необхідно, доповнити його інтер’єр деякими елементами янь, аби створити рівновагу.
Хороша циркуляція повітря (а отже, енергії “ци”) відіграє важливу роль незалежно від розташування туалету, тому в туалеті має бути або маленьке віконце, або вентиляційний отвір.

© 2009 – 2010, Жіночий журнал SUPEROVA.COM. Авторські права застережено.

Сподобалась публікація?

Поділися з друзями в соціальних мережах:



загрузка...

Ця стаття про: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

1 коментар до “Фен-шуй для ванної кімнати”

  1. Naomi Каже:

    Прдбати дуже гарну атрибутику фен шуй ви можете тут: http://www.feng-shui-studio.com.ua

Ваша думка:

Варто почитати:

  • Поради вагітним при токсикозі Токсикоз - один з непрємних симптомів вагітності. Найчастіше він буває на ранніх термінах вагітності і триває не більше трьох місяців. Повністю позбутись токсикозу не […]
  • 10 причин любити кукурудзу 1. Кукурудза має більшу харчову цінність, ніж пшениця чи рис. В ній містяться не тільки протеїни та вуглеводи, але й клітковина. 2. Це єдиний злак, який містить в собі […]
  • Вітамінний гороскоп З точки зору астрології, вітаміни належать до знака Діви, оскільки це дрібні речовини, засвоєння та синтез яких відбувається через кишечник. І кожен знак зодіаку відчуває […]
  • Як розширити простір маленької квартири? Правильно використовуючи секрети оформлення інтер'єру, можна розширити простір навіть в маленькій квартирі. Насамперед, це обов'язково проведіть капітальне прибирання! […]
  • Засмага під час вагітності Майбутні мами теж хочуть виглядати привабливо, стараючись влітку більше часу проводити на свіжому повітрі - на дачі або в теплих краях. Вагітність - це дуже відповідальний […]
  • Що співає вітер? Різні фахівці фен-шуй по різному  відносяться до "співаючих вітрів". Існує навіть думка, що їх використання може впустити в будинок блукаючих духів, які порушать рівновагу […]
  • Ізраіль – Свята Земля В Біблії сказано, що Господь вибрав для свого народу саме цю землю. Ви це зрозумієте, кли приїдете сюди. Ізраіль ховає в собі щось таємниче, те, що ховається між […]
З категорії: Затишний дім

загрузка...
загрузка...






загрузка...