Романтичний вечір для коханого

2 лютого 2010 р.

16Мабуть, кожна жінка любить робити сюрпризи для коханого, особливо влаштувати романтичний вечір при свічках. Щоб такий сюрприз був приємний для обох, варто врахувати певні нюанси.

В першу чергу, щоб не влаштовувати романтичний вечір саме тоді, коли ваш чоловік кудись зібрався з друзями або у нього наступного дня важлива нарада, необхідно правильно вибрати час, заздалегідь попередивши коханого. Повідомляти про те, що саме ти збираєшся зробити, не обов’язково (а то сюрпризу не буде), але попросити його звільнити цей вечір, що б ви без проблем могли провести його разом – просто необхідно.

Не забувайте і про те, що серед тижня влаштовувати таку вечерю не варто, тому що після неї планується бурхлива ніч. Отже ранок може бути не найрадіснішим, якщо у вас обох не буде можливості нормально виспатися.

Не варто забувати, що якою б романтичною не була вечеря, це в першу чергу все ж їжа. Тому легкі салати, тарталетки у вигляді сердечок і решта кулінарних витворів – не самий кращий варіант.

Так, більшість жіночих журналів розповідають про те, що не потрібно перенавантажувати шлунок, якщо ти сподіваєшся на тривалу ніч. Але на голодний шлунок про секс не дуже й думається.
Тому самою збуджуючою стравою буде добрий шматок м’яса. При його приготуванні можна використовувати спеції-афрозодіаки: майоран, гвоздика, імбир, коріандр, кінза, базилік, кервель, кунжут, мускат, чебрець, тмин, кріп, фенхель, чабер, шафран, червоний і чорний перець.

Слід пам’ятати і про правильні напої. Жодного шампанська, пива і горілки! До м’ясних страв краще всього підійдуть червоні вина або гарячі напої на їх основі. Отже, можна зробити глінтвейн, який розігріє кров не лише за допомогою градусів, але і за рахунок використання все тих же спецій. Якщо ж твій чоловік не любить вино, віддаючи перевагу міцнішим напоям, то можна запропонувати коньяк, але зовсім в невеликих кількостях.

Після такої вечері кращим десертом будете лише ви. Лише не забудьте, що жінка має пахнути приємними парфумами, а не кухонними ароматами. Отож, перед приходом чоловіка варто прийняти душ (ідеально було б побавити себе ванною з ефірними маслами) і бризнути на себе крапельку його улюблених парфумів.
Красиве довге вечірнє плаття відкладається вбік, так як ваш коханий в халаті або домашніх джинсах буде просто безглуздо виглядати поряд з вами. І вже точно не зможе розслабитися, якщо йому доведеться вдягати костюм. Тому для цього вечора підійде що-небудь зручне і сексуальне. Наприклад, короткий шовковий халатик, коротке плаття з глибоким декольте.

Зробити правильну зачіску не менше важливо, ніж вибрати вбрання. Тому, що свято закінчиться тоді, коли ви почнете розбирати свою красиву «башту» на голові і виймати всі шпильки. Найкраще в цьому випадку – красиве розпущене волосся.

В більшості випадків, задумуючи «романтичний вечір», ми забуваємо про продовження, яке насправді набагато важливіше за їжу. Отже, не упустіть цей момент. Підійде перегляд заздалегідь відібраних фільмів (краще всього комедій і у жодному випадку не мелодрам), обопільний масаж або сексуальні ігри (у шашки, карти або доміно під роздягання або виконання бажань).

Якщо ви плануєте, що «романтичний вечір» закінчиться «ніччю кохання», то обов’язково приготуйте щось, чим можна підкріпитися в ліжку. Фрукти, горіхи, ягоди, джем або згущене молоко допоможуть не лише вгамувати голод, але і виступлять в ролі помічників для ваших сексуальних ігор. А легке вино підтримає сили і знову закрутить голову вам обом.

© 2010, Жіночий журнал SUPEROVA.COM. Авторські права застережено.

Сподобалась публікація?

Поділися з друзями в соціальних мережах:



загрузка...

Ця стаття про: , , , , , , , , , , , , ,

Ваша думка:

Варто почитати:

  • Поради вагітним при токсикозі Токсикоз - один з непрємних симптомів вагітності. Найчастіше він буває на ранніх термінах вагітності і триває не більше трьох місяців. Повністю позбутись токсикозу не […]
  • 10 причин любити кукурудзу 1. Кукурудза має більшу харчову цінність, ніж пшениця чи рис. В ній містяться не тільки протеїни та вуглеводи, але й клітковина. 2. Це єдиний злак, який містить в собі […]
  • Фен-шуй для ванної кімнати Як правило, при плануванні і інтер'єрі будинку ванній кімнаті приділяється найменше уваги. Якщо ви купуєте новий будинок або квартиру, то фактичне розташування компонентів у […]
  • Меню для нігтиків Здорові нігті повинні бути кріпкими та еластичними, а ламкий манікюр – це ознака серйозних проблем зі здоров’ям або неправильного харчування. Якщо ви мрієте про гарний […]
  • Вітамінний гороскоп З точки зору астрології, вітаміни належать до знака Діви, оскільки це дрібні речовини, засвоєння та синтез яких відбувається через кишечник. І кожен знак зодіаку відчуває […]
  • Рослини-талісмани для знаків Зодіаку Домашні рослини потрібні людині не лише для прикраси інтер'єру, але і для підтримки її здоров'я, оскільки кімнатні квіти - справжні психотерапевти, які повсякденно […]
  • Лікувальні властивості кавуна Вся друга половина літа та початок осені проходять під знаком кавуна. Це не просто ласощі, а справжнісінька лікарська рослина. Вітамінів в кавуні порівняно небагато, за […]
З категорії: Відносини

загрузка...
загрузка...






загрузка...