Гороскоп на квітень 2011 року

30 березня 2011 р.

Овен
У квітні Овни отримають відповіді на давно назрілі питання. Те, що довго було для вас загадкою, нарешті, проясниться, причому не без допомоги друзів. Ваш організм не залізний, хоча роботи буде багато, сильно не перенапружуйтесь. Намагайтесь впоратися із справами в робочий час, щоб встигнути добре відпочити, виспатися. Не витрачайте на початку місяця багато коштів, особливо на предмети розкоші, інакше потім вам може не вистачити їх на найнеобхідніше. Якщо ви все ще не знайшли своє кохання – не засмучуйтеся, скоро все зміниться.

Телець
Тельцям в квітні варто проявити розсудливість. Саме його вам може не вистачити, щоб досягти поставленої мети в кар’єрі. Та й в коханні раціональність не буде зайвою, подумайте, що для вас важливіше: міцні стосунки чи швидкоплинна пристрасть. В кінці місяця самотні Тельці пустяться у всі тяжкихі, нічого поганого в цьому не немає, лише будьте обережні, особливо це стосується інтимних стосунків. У фінансових справах уважніше прислухайтеся до інтуїції – не виключено, що ваша прозорливість допоможе вам заробити пристойну суму грошей.

Близнюки
Близнюки можуть розраховувати в квітні на підтримку рідних і друзів. А ось з колегами краще уникати тісних контактів, спілкуйтеся лише в міру необхідності. Початок місяця – хороший період для поліпшення фінансового положення за рахунок додаткових прибутків. В середині квітня приділіть увагу своєму хобі, будь то вишивання хрестиком або гірськолижний спорт. Вам варто частіше ходити на побачення. Не тільки не відмовляйтеся від запрошень, але і самі проявляйте ініціативу.

Рак
Раки в квітні мають бути готові до будь-яких несподіванок. У кар’єрі вам ще далеко до вершини, прагніть далі, інколи потрібно йти напролом, щоб досягти наміченої мети. Естетичне задоволення ви зможете отримати від музики або читання. У вашій сім’ї можуть виникнути суперечки, розбіжності думок інколи будуть дуже серйозні, але ваш партнер – це ваше єдине справжнє кохання, за щастя варто боротися. Раки без пари насолодяться свободою за повною програмою, відчуття самотності не виникне, ймовірно, жодного разу протягом місяця.

Лев
У квітні Леви зможуть розслабитися і насолодитися плодами своєї праці. Подумайте про те, що життя складається не з одних проблем і турбот, якісь справи можна сміливо відкласти на потім і зайнятися, нарешті, собою. Середина місяця сприятлива для далеких поїздок, в цей час добре відвідати своїх рідних. А ось в кінці квітня вам доведеться прийняти гостей у себе удома. У любовних стосунках вас, цілком ймовірно, чекає несподіване освідчення – про свої відчуття вам повідає той, від кого ви цього ніяк не чекали. Особливе задоволення ви зможете отримати від занять будь-яким видом творчості.

Діва
У квітні вам не варто проявляти зайву цікавість і сунути ніс в чужі справи, навіть, якщо вами рухають благі наміри, оскільки всім відомо, куди ними вимощена дорога. У особистому житті можливі проблеми, вірогідний навіть розрив стосунків на деякий час. Але до кінця місяця все вляжеться. Якщо ви ще не зустріли свою другу половину, то навряд чи це станеться зараз, ваше взаєморозуміння з протилежною статтю не на вищому рівні. У сексі прагніть принести партнерові якомога більше задоволення, в цьому випадку ви і самі отримаєте небувалу насолоду.

Терези
У квітні Терезам потрібно бути уважнішими до деталей, звертати увагу на будь-які дрібниці, адже інколи саме від дрібниць залежить успіх всієї справи. Краще організовуйте свій робочий час, щоб більше встигати – не варто займатися сторонніми речами в офісі, аби не викликати гнів начальства і незадоволення підлеглих. У стосунках з партнером вам потрібно пристосовуватися до його бажань, а не нав’язувати свої погляди. Кінець місяця сприятливий для подорожей, а так само для переїзду на нове місце проживання.

Скорпіон
Скорпіони можуть святкувати – все йде так, як вам хочеться. Ви займете активну життєву позицію, і будь-яку подію зможете направити собі на благо. Деякі проблеми можуть виникнути лише в грошовому плані – вам, цілком можливо, доведеться витратити деяку суму на оформлення документів, оплату боргів або держмита. Навряд чи цього місяця можна зустріти самотнього Скорпіона – надто багато у вас залицяльників, щоб залишитися без пари. Тим, у кого вже давно є кохана людина, варто задуматися про тісніше зближення.

Стрілець
Перепади в настрої і самопочутті зроблять квітень не найлегшим місяцем для вас. Ваш енергетичний потенціал недостатньо високий, щоб зробити все, що ви задумали, без ризику для здоров’я. Врахуйте цю обставину при плануванні переговорів, відряджень і зустрічей з клієнтами. Середина місяця сприятлива для Стрільців творчих професій, оскільки натхнення буде з вами щогодини. У особистому житті намічається активний рух, ви прокинетеся від зимівлі і або зустрінете нове кохання, або розпалите сильніше старе.

Козеріг
Завжди залишатися на висоті в квітні вам допоможе упевненість в собі. Крім того, вам доведетьсявсетаки розпрощатися з ідеями, що зжили себе, і почати нові проекти, які дуже скоро дадуть добрий результат. Ваше фінансове положення буде не зовсім стабільним, в основному за рахунок старань домочадців. Щоб запалити свого партнера, спробуйте поекспериментувати зі своєю зовнішністю, рольові ігри теж будуть доречні. У багатьох Козерогів активізуються зв’язки із знайомими з інших регіонів і країн. Скористайтеся цим, щоб розширити свій кругозір, можна і напроситися в гості.

Водолій
Не дозволяйте весняній депресії взяти верх над собою і зіпсувати життя вам і вашим близьким. Робіть все, щоб підбадьоритися. Ваша сім’я в квітні об’єднається, і центром її станете саме ви. Покажіть свої лідерські якості, і ви зможете здійснити давно задуману справу, наприклад, почати будівництво будинку або всі разом відправитися в кругосвітню подорож. Що стосується кохання, то воно буде не стільки пристрасним, скільки ніжним і стабільним. Самотнім Водоліям не варто робити жодних кроків для пошуку другої половини, доля сама знайде вас.

Риби
Особливе задоволення в квітні Риби отримають від спілкування з друзями. Саме з їх допомогою ви зможете не лише розслабитися і весело провести час, але і впораєтеся з будь-якими неприємностями. Лише не прагніть заводити нових приятелів, довіряйте лише перевіреним людям. Несподівані фінансові вливання прийдуть до вас з боку родичів, проте не витрачайте гроші відразу. Квітень – поганий час для експериментів. У коханні зберігайте прихильність до своєї другої половини, а якщо такої досі немає – спокійно чекайте зустрічі з нею.

© 2011, Жіночий журнал SUPEROVA.COM. Авторські права застережено.

Сподобалась публікація?

Поділися з друзями в соціальних мережах:



загрузка...

Ця стаття про: , , , , , , , , , , , , , ,

Ваша думка:

Варто почитати:

  • Поради вагітним при токсикозі Токсикоз - один з непрємних симптомів вагітності. Найчастіше він буває на ранніх термінах вагітності і триває не більше трьох місяців. Повністю позбутись токсикозу не […]
  • Рослини-талісмани для знаків Зодіаку Домашні рослини потрібні людині не лише для прикраси інтер'єру, але і для підтримки її здоров'я, оскільки кімнатні квіти - справжні психотерапевти, які повсякденно […]
  • Вітамінний гороскоп З точки зору астрології, вітаміни належать до знака Діви, оскільки це дрібні речовини, засвоєння та синтез яких відбувається через кишечник. І кожен знак зодіаку відчуває […]
  • Меню для нігтиків Здорові нігті повинні бути кріпкими та еластичними, а ламкий манікюр – це ознака серйозних проблем зі здоров’ям або неправильного харчування. Якщо ви мрієте про гарний […]
  • Гороскоп з 22 по 28 червня 2009 року Овен Перша половина цього тижня для типових Овнів стане сприятливим періодом для того, щоб звернути більше уваги на власне здоров'я. Зараз можна починати нову дієту, […]
  • Гороскоп з 6 по 12 липня 2009 року Овен Для Овнів перші два дні тижня несприятливі для фінансових справ, серйозних покупок і профілактики здоров'я. У вівторок вірогідні сварки з коханими людьми і втрати. 9-10 […]
  • Гороскоп на тиждень з 31 серпня по 6 вересня 2009 року Овен 1 вересня в Овнів справ і завдань буде багато, доведеться прикласти великі зусилля для їх вирішення. Можуть виникати раптові неприємні ситуації. Укладати договори, […]
З категорії: Гороскопи

загрузка...
загрузка...






загрузка...