Стильні пампушечки :)

30 березня 2011 р.

Як відомо, зараз в світі йде ціла кампанія проти надмірної худоби моделей, що породила моду на  майже нереальні параметри фігури. Зрозуміло, тримати себе в рамках потрібно, але і захоплюватися надмірною ефемерністю не варто. Тим більше, що існує маса перевірених хитрощів і фасонів, здатних приховати зайві кілограми. Ось декілька простих порад, як одягатися стильно при зайвій вазі і відчувати себе комфортно.

Щоб виглядати стильно при зайвій вазі, намагайтесь носити трійки. Класичний варіант піджак (або жилет) + брюки (спідниця) + майка безпрограшний варіант в будь-якій ситуації. Якщо вибрати костюм нейтрального кольору, то це дозволить вдягнути топ яскравішого тону. Запам’ятайте ще одне правило – при повній фігурі ніколи не заправляйте блузи і топ в спідниці або брюки.

При досить повних руках уникайте дутих браслетів. Підкресліть красиві крупні руки декількома тонкими або плоскими браслетами.

Вибирайте все, що візуально витягує фігуру. У цьому добре допомагають високі підбори. Не варто носити туфлі з перетинками, вони вкорочують ногу.

Влітку, особливо на відпочинку, вас безумовно виручить туніка з легкої тканини або тонкого трикотажу. Носіть її в день з джинсами, а на пляжі вдягайте прямо поверх купальника.

Пам’ятаєте золоте правило покупця – все і завжди міряти перед дзеркалом, намагаючись поглянути на себе з боку. Запросіть в магазин за покупками подругу, смакові якої ви довіряєте. Вона може побачити нюанси, не відмічені вами. Тим паче, що будь-яка порада подруги зайвою не буде.

Будьте обережні, вибираючи трикотаж. Будь-який дуже рельєфний трикотаж, з ворсом, з декоративними вкрапленнями звисаючих ниточок або стрічок неодмінно додає кілограми. Краще вибирати гладку фактуру. Монохромний одяг в одній гаммі буде безпомилковим варіантом при зайвій вазі.

При виборі нового стилю не забувайте про прикраси, що подовжують силует. Хай це будуть довгі намиста або шарф. Взагалі при повній фігурі дійте за принципом відволікаючого маневру: будь-який яскравий акцент мимоволі приковує погляд, а значить, відволікає від проблемних зон. За цим же принципом сміливіші і яскравіші речі надівайте, аби підкреслити найвигідніші зони фігури, і навпаки.

Вибираючи трикотажні речі, обов’язково стежте за тим, щоб вони не дуже обтягували. Для трикотажного одягу бажано вибирати бюстгальтер з гладкими чашками. Якщо у вас тонка талія і невеликі груди, а повні лише стегна, можна дозволити собі яскраву однотонну майку. А спідницю краще вибрати силуету, що ледве розширену, з кольорової тканини з геометричним малюнком або тропічними мотивами.

Ширина і крій брюк цілком залежать від особливостей фігури і вашого росту. При досить високому рості і повних стегнах можна вибрати прямі широкі брюки. Проте маленькій повній жінці вони не підійдуть, оскільки вкорочують ноги.

Якщо особливості вашої фігури відрізняються від сучасного загальноприйнятого образу – не варто засмучуватись. Ще не так давно повні жінки були еталоном краси, і хто знає, як зміниться ідеальний образ жінки в майбутньому. Проте зовсім не обов’язково чекати, коли це станеться. Одягаючись стильно при зайвій вазі, ви будете прекрасні навіть без виснажливих і не завжди корисних для організму дієт.

© 2011, Жіночий журнал SUPEROVA.COM. Авторські права застережено.

Сподобалась публікація?

Поділися з друзями в соціальних мережах:



загрузка...

Ця стаття про: , , , , ,

Ваша думка:

Варто почитати:

  • Пастки для апетиту Виявили, що не влізаєте в улюблене плаття? Що ж, прийшов час розставити пастки для зайвої ваги! Їжі жменька Ідеальна порція їжі дорівнює об'єму жмені. Відмовтеся від […]
  • Як знизити високий артеріальний тиск без ліків? Оптимальний артеріальний тиск 120/80 мм рт. ст. Проте, якщо він вищий, ніж 140/90 мм рт. ст., це може свідчити про гіпертонічну хворобу. Це сигнал, що ви повинні змінити свій […]
  • Лікувальні властивості яблучного оцту Лікувальні властивості яблучного оцту відомі людям споконвіку. Всі корисні властивості яблук практично без втрат переходять в яблучний оцет. В ньому містяться оцтова, […]
  • Безсольова дієта Безсольова дієта -це чудова можливість позбутись зайвої рідини в організмі, а разом і зайвої ваги. Головними інгредієнтами такої дієти є продукти, які мають високий вміст […]
  • Як боротись з простудою під час вагітності? Чи потрібно говорити про те, що простуди, що виникають в цікавому положенні, можуть негативно вплинути на плід? Є ризик розвитку внутріутробної гіпоксії плоду (брак кисню), […]
  • Догляд за ніжками Зазвичай ми забуваємо про ноги, піклуємося про них в останню чергу, та варто прийти літу... В жарку пору наші ноги завжди на виду, до того ж, вони піддаються додатковим […]
  • Лікувальні властивості кавуна Вся друга половина літа та початок осені проходять під знаком кавуна. Це не просто ласощі, а справжнісінька лікарська рослина. Вітамінів в кавуні порівняно небагато, за […]
З категорії: Мода

загрузка...
загрузка...






загрузка...