8 березня – свято весни, свято жінок

3 березня 2012 р.

Весна…
Напевно, не знайдеться людини, а, особливо, жінки, яка б не любила весну.

За що ми любимо весну?

За яскраве сонечко, за звук талої води, що капає з дахів, за оновлення наших надій і сподівань, за можливість скинути такий обридлий важкий зимовий одяг. І за те, що на початку весни є жіноче свято.

Чому саме 8 березня? З історії відомо, що в 1857 році Клара Цеткін вивела на вулиці Нью-Йорка жінок, які стукали в каструлі і вимагали кращого життя. Їх можна зрозуміти. Жінки у той час працювали по 14-16 годин.

Але який чудовий час вибрала ця Клара! Початок весни.

І сьогодні нам вже зовсім неважливо, коли і хто придумав відзначати жіночий день.

Виявляється, що ще в древньому Римі було прийнято відзначати жіночий день. Навіть, рабині в цей день отримували вихідний і якісь подарунки. А знатні римлянки вдягали святкові вбрання і йшли в храм богині вести.

І те, що жіноче свято в Римі відзначалось на початку весни, зрозуміло. Саме жінка дає нове життя. Саме весна – початок нового життя в природі.

Отже, будемо радіти святу, і спробуємо провести його так, як би нам хотілося. А як би нам хотілося?

Напевно, в таке жіноче свято хочеться відчути себе справжньою жінкою, без щоденних турбот і проблем. І в цьому нам можуть допомогти наші СПРАВЖНІ чоловіки!))

Та, щоб в день 8-го березня вони не впадали в паніку, ось їм декілька підказок.

Найперше, кава в ліжко. І як би банально і заїзджено це не виглядало, воно того варте. Особливо, якщо до запашної кави ви приготуєте щось смачненьке-солоденьке (можна просто в супермаркеті купити улюблені тістечка вашої половинки).

Наповніть ванну, і незабудьте додати туди пінку для ванни, декілька крапель аромомасла (краще цитрусове або розмаринове – вони бадьорять), нехай ваша кохана поніжиться в ароматній піні. Для “повних” романтиків потрібні ще ароматичні свічки, приємна музика та пелюстки троянд;))

Звільніть свою жінку в цей день від домашніх турбот, приготування їжі, миття посуду. І не лякайтесь, що все це прийдеться робити вам. Можна провести 8 березня в місті: погуляти парком, відвідати якісь атракціони. Пригадайте, ваша кохана давно вже мріє щось зробити, але на це постійно не вистачає часу, грошей, просто нема настрою… Здійсніть її мрію.

Ну і нарешті, класика – романтична вечеря. Адже, після насичено дня вам точно схочеться смачно попоїсти (про столик варто попередньо потурбуватись).

І точно не прогадаєте, якщо перед вечерею в ресторані подаруєте коханій сертифікат в салон краси на всілякі приємні жіночі штучки.

Не забудьте включити в план святкування 8-го березня вручення подарунка та букета квітів. Без цього 8-ме березня не буде 8-м.

Отже, наші дорогі чоловіки,  Жіночий журнал SUPEROVA.COM сподівається, що вам стануть у пригоді наші маленькі підказки і ви зможете влаштувати своїй коханій справжнє жіноче свято! Адже, жінки вдячні створіння, і вони вам цього не забудуть (в доброму сенсі)!))

Зі святом весни, святом жінок, святом 8-го березня!

 

© 2012, Жіночий журнал SUPEROVA.COM. Авторські права застережено.

Сподобалась публікація?

Поділися з друзями в соціальних мережах:



загрузка...

Ця стаття про: , , , , , , , , , , , , , , , ,

2 коментарі до “8 березня – свято весни, свято жінок”

  1. Женя Каже:

    Прикольна стаття. Але її треба не жіночому журнала писати, а в чоловічому))

  2. Juli Каже:

    Vse genialne proste

Ваша думка:

Варто почитати:

  • Поради вагітним при токсикозі Токсикоз - один з непрємних симптомів вагітності. Найчастіше він буває на ранніх термінах вагітності і триває не більше трьох місяців. Повністю позбутись токсикозу не […]
  • Як розширити простір маленької квартири? Правильно використовуючи секрети оформлення інтер'єру, можна розширити простір навіть в маленькій квартирі. Насамперед, це обов'язково проведіть капітальне прибирання! […]
  • Як доглядати за жирною шкірою? Зволожуюча маска-желе зніме жирний блиск, звузить пори на шкірі, надасть їй свіжості. Для цього візьміть 6 гр. желатину, залийте його водою і дайте набухнути. Потім додайте […]
  • Чи можна їсти після 18-ї? Серед людей існує думка, що їсти після 18 годин - шкідливо. Міф це чи реальність? Щоб вияснити це, потрібно скласти до купи знання древніх мудреців і сучасних вчених в […]
  • На пляж – у всій красі! Гладка, здорова шкіра, доглянуте тіло - мрія кожної жінки. Аби приблизитись до неї, заповітної, необхідно докласти немало зусиль і праці та піклуватися про власну красу […]
  • Лікування “риботерапією” Дослідження показали, що люди, які часто їдять рибу, у 2,5 рази рідше вмирають від серцевих нападів. У рибі дуже низький вміст холестерину. При цьому вона багата на кальцій, […]
  • Засоби боротьби з целюлітом Якщо у вас немає ні зайвих коштів, ні зайвого часу, це не означає, що целюліт оселився на ваших стегнах назавжди. Можна боротися з ним і в домашніх умовах. Саме головне […]
З категорії: Відносини

загрузка...
загрузка...






загрузка...