Гороскоп з 15 по 21 червня 2009 року

15 червня 2009 р.

Овен

Перша половина цього тижня у типових Овнів стане сприятливим періодом для спілкування і зустрічей зі своїми друзями, знайомими та однодумцями. Зараз ви зможете з цікавістю обговорити всі насущі теми, взнати новини. А ось заводити дружні стосунки з незнайомими людьми протягом цього періоду вам не рекомендується. Зараз вам складно буде об’єктивно оцінити щирість  нової у вашому житті людини по відношенню до вас. Друга половина тижня сприятливіша. Вона може принести нові плани та ідеї, які ви зможете обговорити з людьми, яким такі ідеї можуть бути цікаві. Друга половина тижня підходить для успішного вирішення фінансових питань. Цей період виявиться сприятливий для різних покупок, придбань, укладання угод.

Тілець

Розташування планет протягом першої половини цього тижня дозволить вам досягти своїх цілей, пов’язаних з фінансами і матеріальними придбаннями. Якщо в цей період ви послідовно до цього прагнути і докладати зусилля в даному напрямі, то обов’язково досягнете успіху. Проте, варто відмітити, що досягнення успіху можливе лише самостійно. Розраховувати на допомогу друзів і соратників в подібних питаннях протягом цього періоду не доводиться. Більше уваги до своєї зовнішності варто проявити в другій половині цього тижня. Зараз також показуйте свою чарівність, будьте наполегливими в стосунках з протилежною статтю. Це може призвести до нових приємних знайомств, або поліпшення у ваших, вже існуючих, стосунках особистого характеру.

Близнюки

Цей тиждень в типових Близнюків прекрасно підходить для навчання та розширення власного кругозору. Зараз ви зможете вдало відправитися в подорож, поспілкуватися з іноземцями, а також просто з людьми, багатими знаннями, які володіють життєвим досвідом. У першій половині цього тижня прагніть уникати сварок та конфліктів з впливовими людьми, начальниками, авторитетними для вас персонами. Навряд чи  зараз ви зможете переконати їх в своїй правоті. Друга половина тижня добре підходить для відпочинку і релаксації. У цей період також не виключено зав’язування таємних любовних стосунків, появи прихованих симпатій або відчуттів до кого-небудь. У існуючих стосунках варто поділитися своїми секретами з близькою людиною, це підвищить рівень довіри у ваших стосунках.

Рак

Протягом першої половини цього тижня ви зможете успішно займатися справами, які вимагають глибокої концентрації або проникнення в чужі таємниці і секрети. Зараз вам також можуть довірити таємні відомості, і ви успішно зможете їх зберігати. Не рекомендується протягом цього періоду займатися сумнівною духовною практикою, спіритизмом, брати участь в масових сеансах гіпнозу. Друга половина тижня непогано підходить для глибокого дослідження власного внутрішнього світу. У цей період ви можете позбутись нав’язливих ідей, упереджень і навіть деяких страхів та фобій. Активізується в цей час і спілкування з друзями. Не виключена поява нових дружніх взаємин, а в стосунках з друзями протилежної статі, окрім дружби, може з’явитися і романтична симпатія.

Лев

Перша половина цього тижня прекрасно підходить для того, щоб поділитися своїми планами на майбутнє з близькою вам людиною. Зараз ви можете обговорити свої ідеї та отримати підтримку і розуміння з боку чоловіка, дружини або коханої людини. Стосунки з друзями протягом цього періоду також можуть покращитись, але лише в тому випадку, якщо ви разом зі своїми друзями не братимете участі в будь-яких ризикованих і авантюрних проектах. У другій половині тижня ви можете познайомитися з друзями свого чоловіка або з подругами своєї дружини. Напевно, серед ваших нових знайомих виявляться люди, які розділяють ваші інтереси, а тому, ці знайомства можна сповна назвати продуктивними. Успіх в другій половині тижня можливий і в професійній сфері.

Діва

Вирішувати питання юридичного характеру протягом першої половини цього тижня, з точки зору космічних ритмів, типовим представникам вашого зодіакального знаку безглуздо, оскільки навряд чи ви зможете зробити це ефективно. У цей період типовим Дівам краще зосередитися на своїй роботі, це дозволить досягти високих результатів в роботі і навіть дасть вам можливість отримати підвищення. Спілкуватися з керівництвом з питань підвищення по посаді, а також, контактувати з представниками державної влади з метою вирішення своїх побутових питань краще всього протягом другої половини цього тижня. Цей період також виявиться сприятливим для подорожей, навчання, розширення власного кругозору. Якщо ви підете на які-небудь курси, то, окрім навчання, вас може чекати і романтичне захоплення.

Терези

Розташування планет протягом цього тижня вказує на вдалий період у вашому житті. Протягом цього тижня вам буде багато що вдаватися, успіх супроводжуватиме вам в творчій діяльності, наукових дослідженнях і заняттях спортом. Спробуйте провести цей тиждень активно, аби максимально скористатися можливостями, що відкриваються перед вами. Протягом першої половини цього тижня стежите за станом власного здоров’я. При перших ознаках нездужання краще відразу звернутися до кваліфікованого лікаря, а не займатися самолікуванням. У другій половині тижня посилиться інтенсивність у вашому інтимному житті. Ви відмітите, що ваші бажання зросли, а відчуття від інтимних контактів стали глибшими та чуттєвішими. Не впускайте таку можливість отримати земну насолоду!

Скорпіон

Протягом цього тижня ви зможете успішно вирішувати питання, пов’язані із спадком і своїм нерухомим майном. Протягом цього періоду ви також зможете вирішувати питання іпотечного кредитування, зараз легко буде отримати кредит, або у вас з’являться нові можливості для виплати або навіть для дострокового погашення таких кредитів. Перша половина цього тижня виявиться небезпечною для азартних Скорпіонів, зараз вам варто відмовитися від участі в азартних іграх і будь-яких ризикованих заходах. Успіх буде не на вашому боці, а в пориві азарту зрозуміти це буде дуже не просто. Друга половина тижня може принести доленосні знайомства. У подружніх стосунках підвищиться гармонія, душевна теплота в стосунках і пристрасть в ліжку. Це хороший час для оновлення стосунків.

Стрілець

Перша половина цього тижня виявиться вдалою для конструктивного спілкування з близькою людиною. Протягом цього періоду ви можете обговорити різні проблеми, які є у ваших взаєминах. Проте, обговорювати такі теми варто без втручання родичів з чийого-небудь боку, оскільки зараз це може не допомогти роз’язанню проблем, а лише ще більше посилити їх. Друга половина тижня добре підходиить для спілкування з діловими партнерами, укладання угод, підписання контрактів. У роботі вам зараз варто проявляти більше чарівнлсті при спілкуванні з колегами, так ви зможете досягти пошани і симпатій з боку своїх колег. Друга половина цього тижня у типових Стрільців, також сприятлива для початку дієт і курсу профілактичного лікування.

Козеріг

Протягом першої половини цього тижня намагайтесь уникати зайвої метушні та поспіху в будь-яких справах. Спробуйте протягом цього періоду зосередитися на головних завданнях, а не концентруватися на багаточисельних дрібницях. Положення планет протягом першої половини цього тижня виявиться сприятливим для початку нової дієти, зміни раціону свого харчування у бік збільшення частки натуральних продуктів у вашому особистому меню. Багато романтики чекає типових Козерогів в другій половині цього тижня. Зараз ви можете відвідувати різні вечірки, фліртувати, заводити нові знайомства. У існуючих стосунках більше часу приділіть спільному дозвіллю, вирушайте разом з коханою людиною на романтичне побачення, особливо в тому випадку, якщо давно вже ніде не були разом.

Водолій

Перша половина тижня виявиться вдалою для будь-якої творчої діяльності та спілкування з дітьми. Зараз ви зможете проявити свої творчі здібності, вас можуть чекати успіхи в спорті. Перша половина тижня добре підходить для розваг, але при цьому,  прагніть вибирати менш дорогі способи розваг і задоволень. Розташування планет протягом другої половини цього тижня допоможе типовим Водоліям вирішити питання, пов’язані з вашим нерухомим майном. У цей період ви також зможете налагодити взаємини зі своїми близькими родичами, познайомити свою кохану людину з членами вашої сім’ї. У особистих стосунках друга половина тижня виявиться вдалою для початку спільного життя. Це також вдалий період для новосілля.

Риби

Цей тиждень у типових Риб стане сприятливим періодом для того, щоб налагодити відносини з членами вашої сім’ї, створити сприятливу атмосферу у вашому будинку. Зараз ви схильні довіряти своїм близьким родичам і можете розраховувати на підтримку та розуміння з їх боку. Протягом першої половини цього тижня спробуйте уникати одноосібного ухвалення рішень, якщо вони стосуються не лише вас. Радьтеся  з іншими зацікавленими людьми. Прояв егоїзму протягом цього періоду може призвести до сварок і конфліктів. Друга половина тижня може принести бажання до флірту, не виключені нові знайомства під час поїздок, прогулянок, відвідин кафе або бібліотек. Не виключені і знайомства в суспільному транспорті.

© 2009, Жіночий журнал SUPEROVA.COM. Авторські права застережено.

Сподобалась публікація?

Поділися з друзями в соціальних мережах:



загрузка...

Ця стаття про: , , , , , , , , , , , ,

Ваша думка:

Варто почитати:

  • Поради вагітним при токсикозі Токсикоз - один з непрємних симптомів вагітності. Найчастіше він буває на ранніх термінах вагітності і триває не більше трьох місяців. Повністю позбутись токсикозу не […]
  • Гороскоп з 22 по 28 червня 2009 року Овен Перша половина цього тижня для типових Овнів стане сприятливим періодом для того, щоб звернути більше уваги на власне здоров'я. Зараз можна починати нову дієту, […]
  • Гороскоп на тиждень: 19-25 жовтня 2009 Овен Багато подій та багато планів. Невідомо, як, але вам все ж вдасться встигнути скрізь і усюди. Радість від здобуття невеликих доходів, на які ви особливо і не […]
  • Рослини-талісмани для знаків Зодіаку Домашні рослини потрібні людині не лише для прикраси інтер'єру, але і для підтримки її здоров'я, оскільки кімнатні квіти - справжні психотерапевти, які повсякденно […]
  • Гороскоп з 13 по 19 липня 2009 року Овен 14 липня стане для Овнів насиченим днем в плані спілкування з коханими. Від вас буде потрібно терпіння, прояв почуття обов'язку і відповідальності. 15 липня вдалий день […]
  • Гороскоп з 6 по 12 липня 2009 року Овен Для Овнів перші два дні тижня несприятливі для фінансових справ, серйозних покупок і профілактики здоров'я. У вівторок вірогідні сварки з коханими людьми і втрати. 9-10 […]
  • Гороскоп на тиждень з 31 серпня по 6 вересня 2009 року Овен 1 вересня в Овнів справ і завдань буде багато, доведеться прикласти великі зусилля для їх вирішення. Можуть виникати раптові неприємні ситуації. Укладати договори, […]
З категорії: Щотижневий

загрузка...
загрузка...






загрузка...