Гороскоп на тиждень: 19-25 жовтня 2009

17 жовтня 2009 р.

d0bed0b2d0b5d0bdОвен
Багато подій та багато планів. Невідомо, як, але вам все ж вдасться встигнути скрізь і усюди. Радість від здобуття невеликих доходів, на які ви особливо і не розраховували. Приємні сюрпризи в стосунках з домашніми і друзями. У особистому житті поки застій. Ви занурені в себе, але у вас немає часу займатися самоаналізом. Головне – не затягувати, гребля може прорватися. Людям з нестійким характером краще звернутись за допомогою до більш досвідчених товаришів, аби уникнути зривів. Можливі звістки здалеку. Чекайте змін в справах домашніх.

Сприятливі дні – 19 і 22 жовтня. Напружений день – 23 жовтня.

d182d0b5d0bbd0b5d186d18cТелець
Настрій часто змінюватиметься, через що можуть бути проблеми вдома і на роботі. Також, в середу і четвер виникне спокуса відмовитися від відповідального завдання, яке керівництво покладе на вас. Не варто так чинити, якщо цінуєте власне місце, подумайте двічі, краще зробити неприємну роботу, ніж шукати потім нову. Знаходьте час і для сім’ї, хоча це і буде важко.

Сприятливі дні – 19, 20 і 22 жовтня. Напружений день – 21 жовтня.

d0b1d0bbd0b8d0b7d0bdd18ed0bad0b8Близнюки
Сумніви в правильності власних вчинків можуть вам перешкодити в реалізації давно бажаного. Перегляньте відношення до власних планів на майбутнє або ж змініть цілі. Пасивність вам лише нашкодить. Аби не довелося потім носитися скрізь і усюди, збираючи залишки зруйнованого життя, займіться тим, що відкладати більше не можна. У вихідні проведіть більше часу з коханою людиною, можливо, зробіть подарунок. Просто так, аби побачити посмішку в улюблених очах.

Сприятливі дні – 22 і 25 жовтня. Напружений день – 19 жовтня.

d180d0b0d0baРак
Ви можете сміливо братися до будь-якої роботи, цей тиждень добре підійде для честолюбних планів на майбутнє. Намагайтеся зробити все, як і вимагає керівництво. Таку можливість ви навряд чи отримаєте найближчим часом. Вихідні проведіть в колі сім’ї, тим більше ні з ким з друзів вам зараз не схочеться спілкуватися. Не піддавайтеся спокусі, вас чекають вдома.

Сприятливі дні – 19, 21 і 24 жовтня. Напружений день – 22 жовтня.

d0bbd0b5d0b2Лев
Гарний тиждень для людей цілеспрямованих, працелюбних і вольових. Багато чого з ваших планів буде реалізоване саме на цьому тижні. У стосунках стримуйте свою ревниву натуру, можливі конфлікти вдома і з друзями через зайву недовірливість та підозрілість. Підіть на поступки опонентам, аби досягти гармонії в стосунках. Інколи варто вірити на слово. Конфлікти можуть бути вирішені також завдяки вашим дипломатичним талантам.

Сприятливі дні – 21, 22 і 23 жовтня. Напружений день – 25 жовтня.

d0b4d0b5d0b2d0b0Діва
Як дійсний трудоголік, на цьому тижні будете в тонусі. Те, що відбуватиметься довкола, вас мало налякає або здивує. Чим більше роботи, тим краще для вас. Не перенапружуйте організм, і хоч поки що у вас все вдало, все ж приділіть більше уваги своєму здоров’ю. Ваш організм – це не вічний двигун, врахуйте це. В п’ятницю можливі сварки з близькими, які легко врегулюються, якщо ви проявите більше обачності при критиці в зауваженнях і в спілкуванні.

Сприятливі дні – 12 і 15 жовтня. Напружений день – 16 жовтня.

d182d0b5d180d0b5d0b7d0b8Терези
Ризик – благородна справа, але не для вас і не на цьому тижні. Перш, ніж щось затіяти, обдумайте гарненько, в що вплутуєтеся і навіщо це потрібно. Почекайте кращих часів. Авантюра, яку ви задумали, провалиться, наслідки можуть бути дуже плачевні. Приділіть час друзям, вас давно бажають бачити. У особистих стосунках зробіть якийсь романтичний вчинок, напишіть вірш, заспівайте серенаду. Більше спонтанності і відчуттів, більше романтики, – у вогнище кохання варто інколи підкидати нові поліна.

Сприятливі дні – 22 і 24 жовтня. Напружений день – 19 жовтня.

d181d0bad0bed180d0bfd196d0bed0bdСкорпіон
Тиждень сприяє фінансовому збагаченню. Все, за що б ви не взялися, принесе хоч невеликий, але стабільний дохід. Такі сюрпризи порадують і вас, і ваших близьких. На вихідні заплануйте поїздку десь за місто, це зніме стрес і втому. А також, допоможе з користю і радісно провести час з тими, хто буде поруч. У особистих стосунках поки жодних змін. В неділю з ностальгією пригадаєте минуле.

Сприятливі дні – 19, 23 і 25 жовтня. Напружений день – не передбачається.

d181d182d180d196d0bbd0b5d186d18cСтрілець
Тиждень передбачає вдалі контакти і успішні операції. Окрім цього, можливі цікаві знайомства, які принесуть приємні хвилини відпочинку. З близькими будьте уважнішими, можливе нерозуміння на ґрунті дрібних побутових проблем. Намагайтеся м’яко врегулювати труднощі і загладити шорсткості. У особистому житті настає час спокою і затишшя. Жодних змін, що саме по собі теж непогано.

Сприятливі дні – 22, 24 і 25 жовтня. Напружений день – не передбачається.

Козеріг
Відмінний тиждень, хоча все ще не ясно, чого чекати від життя взагалі. Не бійтеся здійснювати те, що хочете. Навіть, якщо щось зараз не ладнається – не страшно. Пам’ятайте, все, що не робиться – до кращого. Не бійтеся зазнати фіаско, вас чекають лише одні перемоги, думайте про це і вірте в краще, воно обов’язково станеться. У стосунках з рідними проявіть більше уважності і чуйності, якщо не хочете потім даремно вибачатися.

Сприятливі дні – 20, 21, 25 жовтня. Напружений день – не передбачається.

d0b2d0bed0b4d0bed0bbd196d0b9Водолій
Багато енергії і руху, але дуже неясні ваші цілі. Через це страждає робота і ті справи, за які ви беретеся. Спочатку сядьте і спокійно обдумайте, що вам потрібно, які саме цілі переслідуєте і чого хочете досягти. Програйте все у власній уяві крок за кроком. Ось тепер можна здійснювати те, що хочете. Як задумано, так і буде. Ставте реальні цілі, тоді не доведеться рвати на собі волосся від розчарування.

Сприятливі дні – 19 і 24 жовтня. Напружений день – 23 жовтня.

d180d0b8d0b1d0b8Риби
Початок тижня матиме мелодраматичний відтінок. Можливі труднощі в стосунках з близькими, сварки, розриви, скандали. Вам буде важко на душі, але не слід піддаватися смутку. Тримаєте себе в руках. Незабаром те, що ви втратите, перестане мати для вас істотне значення. Більш того, в цю скрутну хвилину ви знайдете дійсних друзів, а робота сильно порадує підвищенням зарплати або посади.

Сприятливі дні – 19 і 25 жовтня. Напружений день – 22 жовтня.

© 2009, Жіночий журнал SUPEROVA.COM. Авторські права застережено.

Сподобалась публікація?

Поділися з друзями в соціальних мережах:



загрузка...

Ця стаття про: , , , , , , , , , , , , ,

Ваша думка:

Варто почитати:

  • Поради вагітним при токсикозі Токсикоз - один з непрємних симптомів вагітності. Найчастіше він буває на ранніх термінах вагітності і триває не більше трьох місяців. Повністю позбутись токсикозу не […]
  • Гороскоп на тиждень: 26 жовтня – 1 листопада 2009 Овен На цьому тижні вас чекає успіх у всіх ваших починах, але радості вам це не принесе. Щось буде вас постійно непокоїти. Поки ви не розберетеся з цим питанням, радості і […]
  • Гороскоп на тиждень: з 7 по 13 вересня 2009 року Овен В понеділок і середу Овнів чекають складні розмови і неприємні новини. Зате у вівторок вам може посміхнутися успіх в справах. Настільки ж позитивними для кар'єри […]
  • Гороскоп на тиждень з 24 по 30 серпня 2009 року Овен Сильніше запрацює інтуїція, посилиться здатність  до співчуття. Лише в середу не варто дуже  емоційно включатися в проблеми інших людей, тому що вас спробують […]
  • Гороскоп на 3 – 9 серпня 2009 року Овен 4-5 серпня будуть в Овнів напруженими. У вівторок ймовірні конфлікти з коханими людьми, здобуття неприємної інформації, невдалі операції. 6 серпня вдадуться таємні […]
  • Гороскоп на червень 2011 року Овен Для Овнів червень буде нелегким в особистих стосунках місяцем, а ось в плані кар'єри все складеться досить вдало. Тому, заздалегідь наберіться терпіння, щоб спокійно […]
  • Гороскоп з 22 по 28 червня 2009 року Овен Перша половина цього тижня для типових Овнів стане сприятливим періодом для того, щоб звернути більше уваги на власне здоров'я. Зараз можна починати нову дієту, […]
З категорії: Щотижневий

загрузка...
загрузка...






загрузка...