Гороскоп з 13 по 19 липня 2009 року

13 липня 2009 р.

Овен
14 липня стане для Овнів насиченим днем в плані спілкування з коханими. Від вас буде потрібно терпіння, прояв почуття обов’язку і відповідальності. 15 липня вдалий день для роботи, укладання договорів. Емоційно складним буде дообідні години 16 липня і післяобідні – 17 липня. 18-19 липня – сприятливі дні для вибудовування партнерських стосунків, проведення ділових і любовних побачень. Лише у обідні години в суботу можливі побутові складнощі, перешкоди в дорозі або погані новини. Неділя може затьмарити напруженість в спілкуванні і справах.

Тілець
В понеділок Тельцям треба бути готовими до труднощів в спілкуванні з партнерами, керівництвом. Не виключені термінові родинні справи. Зате вівторок – сприятливий день для любовних пригод і творчих справ. В середу в ранкові години, а в четвер у вечірні, обставини йтимуть врозріз з вашими бажаннями. 18-19 липня слід пригадати про здоровий образ життя. Заплануйте на другу половину неділі спільний з партнером вихід в світ.

Близнюки
14 липня в Близнюків буде переповнено самими різними справами. Доведеться провести безліч зустрічей, проте більшість з них будуть безрезультатними. 15 липня – сприятливий день для родинних справ. В середу і четвер доведеться понервувати через близьких, а партнер може піднести неприємний сюрприз. Зате грошові справи і таємні зустрічі будуть успішними. 17-18 липня – вдалий час для любовних зустрічей, романтики, відпочинку. Недільним ранком не варто вирішувати важливі фінансові питання.

Рак
На початку тижня Раки можуть відчувати нестачу життєвих сил, вірогідні фінансові складнощі, поломки, є небезпека харчових отруєнь. 15-16 липня – інформаційно насичений період. У ці дні можете встигнути багато що зробити. Ймовірні нові зустрічі, зв’язки, покупки. Менш вдалими будуть ранкові години в середу і вечірні в четвер. Можливі перевантаження в справах. П’ятниця і субота сприятливі для вирішення питань нерухомості і родинних справ. Слід відвідати старше покоління. Перша половина неділі буде конфліктною. Спілкування з близькими слід звести до мінімуму. Вечір присвятіть побаченням і відпочинку.

Лев
14 липня Левам варто проявити обережність в спілкуванні з діловими партнерами, керівництвом, інспекторами. 15 липня – вдалий день для фінансових вкладень і серйозних покупок. 16 липня емоційно складними будуть ранкові години. Можуть виникати раптові дратівливі ситуації. В четвер удаватимуться таємні справи, а ось спілкування з коханою людиною може розладнати. 17-18 липня – сприятливий період для знайомств, відправки листів і інформації про себе. У першій половині дня в п’ятницю можуть стопоритися справи, пов’язані з паперами. Вихідні можуть зіпсувати плітки і інтриги, а також проблеми в дорозі.

Діва
В понеділок Діви можуть випробувати відсутність настрою, потребу у відпочинку і самоті. Але вже у вівторок ви відчуєте приплив життєвих сил. День вдалий для покупок. В середу і четвер продуктивними виявляться зустрічі із спонсорами і однодумцями. А ось спілкування з домашніми в ці дні буде емоційно напруженим. 18-19 липня – сприятливий період для фінансових операцій і профілактики здоров’я. У другій половині неділі вирушайте в поїздки, зустрічайтеся з друзями і родичами.

Терези
Тиждень для Терезів почнеться не самим кращим чином: можуть виникнути проблеми з друзями або з технікою. Є небезпека травм і обманів. 15 липня слід всі новини зберігати в таємниці, а зовнішнє життя звести до мінімуму. 16-17 липня не виключено погіршення самопочуття, можете отримати неприємні вісті. Є ризик ДТП. Проте, це хороші дні для справ, зустрічей з керівництвом, реалізації давніх планів. 18 липня – вельми позитивний і активний період. Субота сприятлива для розваг. В неділю з ранку можуть змінитися плани. Друга половина дня хороша для фітнесу, прогулянок на свіжому повітрі.

Скорпіон
14 липня стане складним днем для Скорпіонів в плані спілкування з близькими людьми, діловими партнерами і реалізації важливих планів. 15 липня – вдалий день для придбання нової техніки. 16-17 липня не виключені сварки, фінансові втрати. Проте справи, пов’язані з розширенням сфери впливу і пошуком спонсорів, принесуть відмінний результат. 18 липня – період зниження життєвого тонусу. Обідні години в п’ятницю несприятливі для поїздок, спілкування, паперових справ. Проте, вдадуться таємні побачення. Поліпшення настрою настане лише після обіду в неділю. Слід брати ініціативу в свої руки і вирушати на пошуки пригод.

Стрілець
В понеділок несолодко припаде Стрільцям, ведучим активну суспільну і політичну діяльність: спілкування з важливими для вас людьми може не скластися. 15 липня – вдалий день для кар’єри, довгострокового планування. 16 і 17 липня ваша ініціатива піде в шкоду, а керівництво не оцінить ваші пропозиції. 18-19 липня слід набувати нової техніки, визначати з однодумцями нові перспективи, спілкуватися з друзями. Недідя менш вдалий день. Ранок може бути нервовим, а після обіду вірогідна потреба в самоті і відпочинку.

Козеріг
14 липня у Козерогів вірогідні стресові обставини, емоційна пригніченість, сварки з коханими, фінансові втрати. 15-16 липня – важливий період для навчання, розширення сфери впливу. Проте, емоційно напруженими може виявитися рвнкові години в середу і вечірні – в четвер. Не виключені плітки, інтриги, невдалі таємні справи. 17-18 липня – сприятливі дні для кар’єри. Слід спілкуватися з керівництвом. В суботу вірогідний прибуток. Всі зустрічі з рідними і друзями, заплановані на неділю, краще проводити в другій половині дня.

Водолій
Складнощі в спілкуванні з партнерами можуть зіпсувати Водоліям весь понеділок: досягти компромісу буде важко, не виключені побутові проблеми. 15 липня – вдалий день для самореалізації, проходження психологічних тренінгів. Може виникнути потреба потусуватися при великому скупченні народу. 16-17 липня – емоційно напружені дні, особливо в обідні години. Не виключені фінансові втрати, сварки з друзями. 18-19 липня – сприятливий період для відряджень, спілкування із заступниками, суспільної діяльності. В неділю вдалішим буде вечір, коли будь-які плани реалізовуватимуться  успішно.

Риби
14 липня Рибам слід звести до мінімуму будь-яку діяльність, відкласти зустрічі і поїздки. 15 липня – вдалий день для укладення договорів, спілкування з партнерами – як діловими, так і коханими. 16-17 липня слід бути стриманим в спілкуванні з керівництвом. У обідні години велика йовірність конфліктів. А ось любовні справи будуть в ці дні вельми успішними. 18-19 липня – вдалі дні для емоційного розгойдування і розкріпачення, галасливих тусовок. На ранок неділі не слід планувати нічого важливого.

© 2009, Жіночий журнал SUPEROVA.COM. Авторські права застережено.

Сподобалась публікація?

Поділися з друзями в соціальних мережах:



загрузка...

Ця стаття про: , , , , , , , , , , , ,

Ваша думка:

Варто почитати:

  • Поради вагітним при токсикозі Токсикоз - один з непрємних симптомів вагітності. Найчастіше він буває на ранніх термінах вагітності і триває не більше трьох місяців. Повністю позбутись токсикозу не […]
  • Гороскоп з 22 по 28 червня 2009 року Овен Перша половина цього тижня для типових Овнів стане сприятливим періодом для того, щоб звернути більше уваги на власне здоров'я. Зараз можна починати нову дієту, […]
  • Гороскоп лютий 2011 року Овен : Цей місяць принесе типовим Овнам підвищену активність в спілкуванні з однодумцями. Зараз ви станете не лише активнішими в колі своїх друзів, але й помітнішими серед […]
  • Гороскоп на тиждень: 19-25 жовтня 2009 Овен Багато подій та багато планів. Невідомо, як, але вам все ж вдасться встигнути скрізь і усюди. Радість від здобуття невеликих доходів, на які ви особливо і не […]
  • Гороскоп на тиждень: з 7 по 13 вересня 2009 року Овен В понеділок і середу Овнів чекають складні розмови і неприємні новини. Зате у вівторок вам може посміхнутися успіх в справах. Настільки ж позитивними для кар'єри […]
  • Гороскоп з 15 по 21 червня 2009 року Овен Перша половина цього тижня у типових Овнів стане сприятливим періодом для спілкування і зустрічей зі своїми друзями, знайомими та однодумцями. Зараз ви зможете з […]
  • Гороскоп на тиждень з 31 серпня по 6 вересня 2009 року Овен 1 вересня в Овнів справ і завдань буде багато, доведеться прикласти великі зусилля для їх вирішення. Можуть виникати раптові неприємні ситуації. Укладати договори, […]
З категорії: Щотижневий

загрузка...
загрузка...






загрузка...