Гороскоп на липень 2009 року

9 липня 2009 р.

Овен

В розпал літа Овни повні сил і нових планів. Енергія і рішучість до дій штовхає їх часом до дуже активних, різких змін і дій. Не захоплюйтеся грою і азартом, тоді ваш відпочинок буде гармонійним і радісним. Для тих, хто в жаркі липневі дні працює, може принести успіх бізнес, пов’язаний з нерухомістю, продажем і обміном квартир. Договори і контракти, укладені, в другій декаді місяця матимуть успіх. Можливі вдалі контакти з іноземцями, пропозиції і нові договори, відрядження за рубіж. Ділове партнерство, пошук нового партнера в бізнесі принесе успіх і прибуток. Але будьте реалістичні, не вирушайте в світ ілюзій і марень. На жаль, замки з піску швидко розвалюються, тому ваше нове оточення, ділове партнерство і плани на майбутнє вимагають реального прорахунку. Будьте уважні до інтриг і таємниць довкола вас, можливі обмани і прихована інформація.

Овни творчих професій, художники, музиканти, артисти в липневі дні можуть відчувати прилив нових сил, натхнення і творчої фантазії. Ближче до третьої декади місяця їм можна реально проявити себе в нових творчих проектах, виставках, концертах. І ця робота не відніме багато сил і емоцій, а результат матиме широкий успіх і задоволення. Якщо в період відпустки вам захотілося зробити ремонт в квартирі, то ця затія принесе бажаний результат і радість. Так само в цей час (у другій декаді місяця) сприятливі пластичні операції, пов’язані з корекцією фігури та обличчя.

Літо – пора відпусток, і в ці прекрасні дні багатьох Овнів чекають романтичні зустрічі, закоханість і надія на нове щастя. Цей час гармонійний і сприятливий для шлюбу і створення сім’ї. Одна з головних тем сім’ї – діти. І для тих, хто чекає і сподівається на їх появу, починаючи з другої декади місяця сприятливий час для зачаття. А тим, у кого діти вже є, середина липня дарує гарні можливості відпочинку і далеких подорожей з всією сім’єю. Але не всі Овни в цей час відпочивають. Тих, кому в цей місяць доводиться вступати до ВУЗУ і складати іспити, чекають несподіванки. Краща порада для всіх студентів – надійні знання і впевненість. І якщо це ваша дорога в житті, приємні несподіванки допоможуть вам в здійсненні вашої мрії, а Ангел-хранитель убереже від неправильного кроку в житті.

Тілець

У липні основним фокусом уваги для Тельців будуть стосунки з родичами і членами сім’ї. Трохи зміниться манера поведінки. Ви будете чітко, пунктуально виконувати свої обіцянки, з’явиться невгамовне бажання правити і мати впливи скрізь, де присутні. Ваші думки стануть значними і величавими. Ваша мова буде наповнена впевненістю і здатністю вселяти до себе прихильність. У взаєминах з людьми переважатимуть чесність і щирість. При виборі одягу ви будете прагнути виглядати солідно і благородно, вважатимете за краще завершити свій костюм дорогими аксесуарами або золотими прикрасами.

Енергійні взаємини чекають Тельців з партнерами по бізнесу. Між вами буде багато конструктивних дискусій, суперечок, інтелектуального суперництва. В першу чергу вас зацікавлять ідеї і інформація, що викладаються ними та матимуть практичне застосування. Можливо, ви разом збиратимете додаткову інформацію для прогресу професійних справ. Побільшає справ, пов’язаних з професійними контрактами і угодами. Ймовірно, буде багато близьких поїздок, пов’язаних з бізнесом. З’явиться інтерес до новин, пов’язаних з військовою справою, політикою і спортом. У ці дні ви можете зайнятися ремонтом автомобіля або інших засобів пересування. Можливо, ви зробите конструктивні дії для поліпшення довколишніх умов і сусідства.

До 25 числа матеріальне положення Тельців буде нестійким. Не рекомендується користуватися послугами банків, фондів, брати або давати гроші у борг. До 5 липня будьте обачні в метро, підземних переходах, в місцях великого скупчення людей: можуть пограбувати або обкрасти. У період з 10 по 15 липня поступить перспективна пропозиція від авторитетних людей, яка згодом виявиться шахрайством з матеріальним збитком. Або ваше керівництво понизить спочатку призначену суму грошей. У цей період слід спиратися на допомогу рідних. До кінця місяця ситуація зміниться в кращу сторону. Великий прибуток чекає Тельців від взаємодії з партнерами або з подружжям.

Цього місяця ви зацікавитеся багатьма сферами життя: будете вивчати фінансові питання, роботу податкових служб, можете зайнятися дослідженням окультизму і підсвідомості людини, вдалою буде видавнича і рекламна діяльність, спорт і романтичні взаємини, театр і мистецтво, діти і творчість. Така безліч інтересів сприятиме розширенню вашої свідомості.

Близнюки

Літо – пора відпусток і відпочинку, хочеться подалі виїхати від розумного і забрудненого міста. Але для багатьох Близнюків липень може стати не лише місяцем приємного безтурботного відпочинку, але і вдалим, активним періодом ділових починань і роботи. Для Близнюків липень сприятливий і результативний в ділових контактах, підписанні різних документів, встановленні нових суспільних зв’язків і знайомств. В цей час ваша активність і професіоналізм будуть відміченіа керівництвом, що надалі допоможе розширенню авторитету і значущості на робочому місці.

Перша декада місяця гармонійна для вкладення грошей в дорогі покупки – побутової електронної техніки і навіть автомобіля. Для багатьох липень буде насичений спілкуванням, зустрічами із старими друзями, поїздками до родичів. Активний відпочинок на природі в колі друзів і рідних, невеликі поїздки по заповідних місцях – кращий засіб для зняття втоми і психологічної напруги за весь рік. Для тих, хто планує провести відпустку в подорожі до далеких країв, слід уважніше віднестися до фірми, яка відправляє вас в подорож і пропонує свої послуги. У цей період (1 і 2 декади липня) велика вірогідність обманів і прихованих проблем, про які ви можете взнати набагато пізніше, тому всі умови поїздки і відпочинку перевіряйте заздалегідь і ретельніше.

Для багатьох Близнюків липень – пора складання вступних іспитів в інститути. У цій хвилюючій і відповідальній справі головний помічник для вас – тверді, глибокі знання. Зайва самовпевненість, поверхневі знання і допомога таємних заступників в особі приватних педагогів може зіграти з вами злий жарт.

Кохання і партнерські стосунки для близнюків – одна з головних тем місяця. На початку липня багато хто вирішить кардинально поміняти своє особисте життя, хтось нарешті вирішить створити сім’ю і одружитися, а для інших в цей час станеться довгожданна зустріч з коханням. У 1-й декаді місяця можливі кризи і трансформація в давно вже застарілих і проблемних стосунках. Всі зміни в цей період носять характер карми, тому віднесіться до них, як до уроку мудрості і терпіння. Нове кохання, романтичні переживання або відновлення давніх партнерських стосунків принесуть Близнюкам джерело натхнення і позитивних емоцій, що не станеться з вами в цей період, то це  принесе гармонію і радість у ваше життя.

Рак

У цей період можна і потрібно краще зрозуміти себе і вивчити способи самовдосконалення.

Цей час сприятливий для отримання успішнішого іміджу, ваш батько або його положення можуть зіграти видну роль у вашому прагненні досягти особистих цілей. Ви маєте можливість звільнитися від стримуючого впливу і реалізувати на ділі свої плани. В Раків може виявитися дуже поблажливе відношення до себе, через що можуть скластися неприємні наслідки. Збільшена життєздатність, велика самовпевненість і сила волі сприяють досягненню особистих перемог і завоюванню авторитету. Вся ваша діяльність в різних сферах життя буде направлена на розкриття власної індивідуальності і задоволення бажань.

Цього місяця Раки досягли кульмінації того, до чого почали прагнути або чого досягли приблизно 12 років тому. Що б це не було – шлюб, ділове підприємство або щось інше, – тепер вам слід перейти на вищий рівень розвитку і благополуччя, і, якщо ви упустите цей момент, може початися спуск з вершини.

Планети вказують на хороший достаток цього місяця. В основному він залежить від вашої особистої старанності. Великий приплив грошей слід чекати в кінці другої декади. У вас є широкий спектр можливостей в різних сферах життя для заробляння необхідної суми грошей. Матеріальне положення повністю задовольнить ваші запити. Ті, хто знаходився в скрутному фінансовому становищі, зможуть, нарешті, вільно зітхнути.

На початку місяця хтось з близьких людей може захворіти або попасти в дуже складну, заплутану ситуацію.

Лев

Ви вважатимете за краще, аби оточуючі перестали спостерігати за вашою діяльністю. Або тому, що вона включає секретні питання, або через те, що, працюючи поодинці, ви доб’єтеся більшого. Навіть якщо ви не маєте потреби приховувати свої дії, такий підхід буде найбільш вдалим у використанні енергії, яка транслюється для вас з космосу.

В кінці місяця може з’явитися дух суперництва з партнерами по бізнесу. Загостриться несвідоме бажання бути в центрі. Ви знайдете властиву впевненість і рішучість. Прагніть контролювати себе в прагненні до одноосібного панування без обмежень. У цей момент ви ризикуєте переоцінити свої можливості, і партнери покинуть вас. Будьте запальні, привабливі, великодушні і не опускайтеся до грубої зухвалості, зарозумілості і гордості, і тоді перед вами з’являться великі можливості, і ви матимете шанс досягти високих результатів.

Матеріальне положення буде нестабільним. У першій половині місяця у Левів виникнуть сумніви і страхи. Ймовірно, в цей період вам стануть відомі грошові махінації, що проводяться проти вас. Або ви будете зайняті активним пошуком додаткового джерела доходу. З середини липня ситуація стане прояснюватись. Вам стане зрозуміло, чим і як слід займатися. Якщо в першій половині місяця ви не будете владні над ситуацією, то вже до кінця цього періоду варто бути більш ініціативним, оскільки багато залежатиме від вас самих.

Місяць не сприяє для роботи з банками і інвесторами. Вашу організацію можуть відвідати податкові інспектора і інші перевіряючі інстанції. Деякі захопляться навчанням, читання телефонними розмовами.

Діва

Липень – час відпусток, подорожей до моря, виїздів на природу. Для Дів це так само місяць відпочинку, побудови нових планів на майбутнє. У першій декаді місяця узяти відпустку або виїхати на відпочинок буде складно. На роботі виникне аврал і навалиться багато справ.

Друга половина липня як не можна краще личить для повноцінного, гармонійного відпочинку і поїздок до моря. Але не всі Діви в цей час відпочивають. Багато молодих хлопців і дівчат складають вступні іспити в інститути. Початок липня (до 15-х чисел) несе труднощі, приховані підводні камені і таємні інтриги в починаннях. І в цей час важливо відстояти себе і свої знання. Після 15 липня вам посміхнеться успіх. Вам горітиме зелене світло, потрібно лише уміло скористатися їм.

Відпочинок, кохання, романтичні зустрічі – в кінці липня можуть відбуватися серйозні зміни в цій сфері життя в багатьох Дів. Хтось зустріне кохання і мрію про майбутнє щастя. А в інших в кінці липня (у третій декаді) виникнуть конфлікти і нерозуміння з партнерами по шлюбу і коханими. Зайва підозрілість і недовіра, таємниці і обман – ваші вороги. Не будьте категоричні і вперті, ваше бажання зрозуміти і вислухати кохану людину допоможе вам піти від конфліктів. Відпочинок і радість ви знайдете в повсякденній турботі про дітей. Спілкування, прогулянки і спільні справи з дітьми підуть на користь вам обом.

Цього місяця, не дивлячись на жаркі літні дні і атмосферу відпочинку, багатьом Дівам не вистачатиме спокою і самоти. Впродовж всього місяця деякі будуть схильні до самоти, бажання сховатися від всіх, або шукатимуть відпочинок і розуміння в колі друзів, які розділяють їх інтереси і погляди. Корисно і гармонійно почати пізнавати науки, пов’язані з астрологією і психологією. Зрозуміти і відчути світ духовний, поринути в нові знання і розібратися в собі і законах Всесвіту.

Терези

Цей місяць бажано використовувати для розширення власного кругозору. Час, сприятливий для відпочинку з пізнавальною метою. Ті, хто залишиться на роботі, будуть втягнуті в круговорот справ не за власним бажанням. Варто серйозно задуматися над зміною свого іміджу. Постарайтеся відкрити в собі нові здібності швидко діяти і встановлювати різні контакти. Багатьом вдасться здійснити мрію, пов’язану з поїздкою за кордон.

Не дивлячись на час відпусток, ті, хто шукає роботу, можуть скористатися прихильністю зірок. В середині місяця очікуються цікаві новини, які допоможуть змінити сталий вид діяльності. Немає сенсу гальмувати хід подій, краще визначитися з новим напрямом в житті. Проте не варто захоплюватися грандіозними проектами. Час ще не прийшов. Для керівників великих організацій є ризик вимушених контактів з силовими структурами. Організаторський талант, акуратність будуть помітні, проте є схильність до холодного розрахунку і егоїзму. Будьте уважні до вісх витрат, особливо, якщо це стосується позичкових або держаних коштів.

У останніх числах липня свідомо відмовтеся від всякого роду розважальних заходів, оскільки є ризик підірвати здоров’я і матеріальний добробут. Слід бути особливо уважним до зовнішнього і внутрішнього життя дітей. Бажано провести з ними бесіду на тему особистої безпеки. Незалежно від тривалості світлового дня не відпускайте дітей гуляти в пізній час, особливо в місця великого скупчення людей.

Грошей в середині літа буде явно недостатньо. Для стабілізації матеріальної бази дуже важливо працювати рука в руку з партнером. В кінці місяця невидима сила створить в сім’ї атмосферу світу і спокою, незалежно від вашої участі згладить всі протиріччя, даючи відчуття повноти життя. В тих, хто шукає романтики, з’являться нові унікальні зв’язки і захоплення. Велика вірогідність кармічної зустрічі з подальшими бурхливими романтичними переживаннями, спадами і підйомами. У 10-х числах липня складеться інтригуюча ситуація на любовному фронті. Ви можете виявитися в подвійному положенні, що зажадає від вас ухвалення швидкого рішення.

Протягом всього місяця в багатьох Терезів посилиться розуміння мистецтва, краса природи. Продуктивними будуть заняття медитацією у пошуках вищого “Я”. Застарілі взаємини в цей період краще не руйнувати, а спробувати змінитися самому. Зірки сприятимуть зміцненню здоров’я.

Скорпіон

У липні Скорпіони стануть впевненішими в собі, з ентузіазмом вливаючись в потік життя суспільства. Час сприятливий для пошуків роботи або просування в кар’єрі. У справах бізнесу з’явиться більша, ніж зазвичай, заповзятливість. Ділова діяльність може бути пов’язана із зовнішньою торгівлею, поїздками або комерцією із зарубіжними партнерами. Сприятливий період для судових справ, а також справ, пов’язаних з об’єднаними фінансами.

У ці дні у Скорпіонів переважає більша, ніж зазвичай, схильність до філософствування на релігійні та інші духовні теми. Можлива участь в просвітницьких, філософських і культурних справах. Скорпіонам слід уникати підходу “сила народжує право” в спробах нав’язати свої культурні цінності іншим.

У липні в деяких з’являться складнощі у взаєминах з партнерами і подружжям. Можливі розриви в дружбі, проблеми в групах однодумців, шлюбі і інших тісних відносинах. Період відходу від старих цінностей і придбання нових. У ці дні можуть з’явитися дивні сексуальні і романтичні захоплення. Необдуманість вчинків може привести до розвалу сталих зв’язків. В цей час Скорпіонам добре мати поряд з собою розумних друзів і партнерів, які могли б зупинити їх в необачних вчинках.

У першу і другу декади місяця Скорпіони отримають хороший прибуток. Ваші доходи можуть значно зрости. Вдалі можливості очікуються від участі в спільних підприємствах продажу або купівлі предметів мистецтва або розкоші. З’явиться підвищена тяга до фізичного комфорту всіх видів. Проте на шляху зростання і достатку можуть встати чутливість, сексуальні надмірності, бажання розкоші.

Вам варто попередити родичів проявляти обережність в дорозі і транспорті, аби уникнути травм. Деяких Скорпіонів можуть викликати слідчі органи. Це може стосуватися розділу спадку з родичами, позик, смерті вашого знайомого або його банкротства. Правда, ускладнення саме для вас не передбачається.

Цього місяця можна чекати народження дитяти з боку родичів чоловіка. Можливо, вас запросять бути хресним немовляті; планети показують, що ця подія стане для вас значною. У ці дні ви захочете вивчити своє генеалогічне древо, вважатимете за краще більше зустрічатися із старшими родичами і частіше відвідувати батька.

Стрілець

У липні може виникнути відчуття, що життя довкола зупинилося. Події та оточуючі люди викликатимуть швидше за все спогади про минуле, ніж бажання планувати своє життя на майбутнє. Для того, щоб вписатися в запропонований долею ритм, вам украй важливо піти від активних починань, нових ідей і планів. Спобуйте на початку місяця завершити раніше початі справи, оскільки головне завдання цього періоду полягає в тому, аби закріпитися на досягнутому рубежі.

У 20-х числах липня легкість поглядів, що з’явилася, допоможе у вирішенні багатьох поточних завдань цього періоду. Покращають стосунки з іншими людьми і вони з готовністю нададуть вам необхідну допомогу. Не засмучуйтеся, якщо виконання багатьох планів, як в роботі, так і в особистому житті, може декілька загальмуватися. Проте, така затримка буде на користь справі і допоможе чіткіше визначити основні напрями або відточити потрібну для виконання майстерність.

На початку місяця в професійних справах будьте послідовні. Головне – не кваптесь відмовлятись від багатьох пропозицій, що поступають. Займіть вичікувальну позицію. Протягом місяця корисно перевіряти правдивість тих порад, які даватимуть інші. Є ризик обману з боку прихованих недоброзичливців. Ближче до середини місяця в справах з’явиться багато метушні, яка приноситиме мало користі. Небажані будь-якого роду кредитні, позикові операції, від простого боргу сусідові до банківського кредиту. Фінансова тема на початку місяця буде більш менш стабільною. Багатьом трапиться нагода підробити в домашніх умовах.

Ваше занепокоєння і таємні страхи в любовних стосунках можуть привести на початку місяця до серйозних емоційних зривів. Саме у цей період ви ризикуєте отримати неприємну звістку, яка багато в чому може вплинути на ваші стосунки з близькими родичами. Для багатьох Стрільців кращими ліками буде відпочинок і легкий флірт. В середині літа будьте особливо уважні до домашніх і, особливо, літніх людей. У ваших діях вони можуть угледіти категоричність і зайву жорсткість. В цілому час досить сприятливий для прикраси будинку, придбання предметів інтер’єру, творів мистецтв. Час, вдалий для ремонту.

У 20-х числах місяця сім’я зажадає додаткових вкладень грошей у зв’язку з несподівано виниклими потребами дітей.

Козеріг

У липні на перший план виступлять стосунки з соціумом. Вас зацікавить ваш вплив на оточуючих і здатність досягати співпраці з ними. Перед вами постануть питання, хто є лідером в партнерських стосунках, чи сприяє взаємодія з ними вашому особистому зростанню або перешкоджає йому, чи слід чекати фінансового і соціального просування в результаті цих взаємин. Ви будете рішуче настроєні для того, щоб переглянути контракти, юридичні угоди. Цього місяця ваш авторитет, поза сумнівом, підвищиться, і оточуючі будуть прагнути співпрацювати з вами. Вони будуть готові йти на компроміси. Ви з легкістю можете визначити, хто ваш недруг, йому не вдасться приховати свою антипатію до вас, і він викриє сам себе.

У ці дні вам доведеться багато роз’їжджати у справах служби. І, видно, сам процес пересування дратуватиме вас. Будьте уважні при оформленні різного роду документів: або вони можуть загубитися в дорозі, або виникнуть неточності при оформленні. Деякі Козероги вирішать цього місяця перейти на інше місце служби, де буде запропонований більший оклад. Ваш, авторитетний в соціальних кругах, напарник може дати на тимчасове користування свою машину для процвітання загальної справи. В середині місяця можуть виникнути несподівані труднощі з об’єднаними фінансами. Дуже ймовірні конфлікти через страховки, податки, аліменти і спадок. Слід проявляти обережність в бізнесі, пов’язаному з електронікою, мистецтвом, музикою. Уникайте незвичайних методів заробляння грошей.

Хто зайнятий розділом спадкового майна, може розчаруватися вирішенням суду. У багатьох Козерогів можуть виникнути труднощі у фінансових справах. У ці дні слід розраховувати лише на власні сили, не сподівайтеся на підтримку чоловіка або држини. На жаль, намічається складний період і вдома. Ви вирішите, що ваша друга половина щось приховує від вас і почнете підозрювати в зраді і небезпечних захопленнях (наркотики, відвідини темних окультних організацій). Видно, підозрювати ви почнете після “дружньої” розмови зі своїми знайомими.

Часом, ви навіть втрачатимете контроль над собою, що абсолютно не властиве вам. Рекомендуємо бути обачними в своїх висновках. Планети показують, що інформація, якапоступила до вас, швидше за все помилкова. Наберіться терпіння і не кваптеся звинувачувати чоловіка (джужину). Кому дійсно знадобиться ваша допомога, так це братам або сестрам.

Водолій

Липень – розпал літа, на вулиці гаряче і хочеться виїхати за місто, на природу і чисте повітря. Багатьом Водоліям цього місяця доведеться багато працювати, їх поглинуть повсякденні турботи і справи. На початку місяця батьки і турботи про них можуть зайняти велику частину вашого часу. У першій декаді місяця не варто надовго і далеко виїжджати з будинку і сім’ї, але якщо ви все ж змогли вибратися на відпочинок і виїхати, будьте уважні і розсудливі: нові знайомства і дуже довірливе відношення до людей обіцяє вам неприємності. Не кидайтеся у “вир з головою”: зайва ексцентричність і екстравагантність зараз вам не на користь. Липень – час складання іспитів і вступу до інститутів. Для багатьох Водоліїв це буде важке випробування, вам не доведеться сподіватися на успіх і щасливий випадок, лише тверді знання допоможуть здолати всі перешкоди на дорозі і досягти  успіху. Протягом липня у багатьох можливі несподівані зміни в житті, кар’єрі і життєвих цілях. Ці події можуть стати переломним моментом, але не варто відноситися до них, як до трагедії і неминучості, це лише випробування на стійкість і силу духу. Будь-які ситуації в житті цього місяця будуть вашим кармічним уроком. Подумайте про те, як знайти єдино правильний і чесний вихід з обставин, що склалися.

Починаючи з середини місяця, зірки сприятливіші і добріші до Водоліїв. У другій половині липня можливі пропозиції про перехід на нову роботу, багато хто займе вищий соціальний статус. Для Водоліїв, що шукали роботу, є шанс її знайти. В цей же час є вдала можливість отримати кредити і позики в банку. Якщо під час відпустки ви вирішили зайнятися ремонтом в квартирі, спорудою заміського будинку, то друга і третя декади липня будуть найбільш успішні для цих починань.

Кохання і сім’я для багатьох Водоліїв – область переосмислення і переоцінки особистих стосунків і очікується їх перехід на новий, тонший, рівень розуміння. Життя дає вам можливість відновити родинні стосунки,  що вже стали буденними і звичними. Ті, хто планував весілля цього місяця, можуть призначати цю подію на другу половину липня. Турботи про дітей, повсякденний клопіт по будинку і сім’ї сприятливо відображатиметься на вашому емоційному стані. Відпочинок на дачі і виїзди на природу всією сім’єю – кращий рецепт для вас.

Риби

У липні Риби відчують прилив енергії. Ви станете сміливіші, самовпевнені. Серед партнерів підвищиться особистий авторитет. Протягом цього місяця ви можете ефективно приводити свої конструктивні ідеї в життя. Це може бути як в професії, так і в особистих стосунках. Ледачим Рибам слід знати, що через нестачу активності і духу суперництва ви можете втратити переваги нинішніх сприятливих обставин. Уникайте неробства і надмірної пасивності – це збільшить ваші шанси досягти значних результатів у сфері своєї діяльності. Плоди вашої праці справлять сприятливе враження на керівництво. У цей період успішними будуть взаємини з чоловіками, операції з ними або випуск продукції для чоловіків. У липні Риби можуть розчаруватися в партнерах по бізнесу. За рахунок авторитету і пошани ви зможете направити ваші стосунки в потрібне русло.

У липні Риб чекають великі прибутки. Неначе доля подарує чарівну паличку: до чого доторкнетеся – перетворюється на золото. Успіх і процвітання чекають вас у ваших справах, і будь-яка дія, що робиться вами, приноситиме матеріальну вигоду. Особливо сприятливий час для творчих людей, спортсменів, тих, хто займається фізичною працею, а також адвокатів, дипломатів високого рангу, викладачів вищої школи, філософів, соціологів, фінансистів, директорів. Риби, які знаходилися у фінансовій скруті, зможуть виправити своє положення.

Удома починається цікавий і важливий період. Настав час серйозно переглянути свої взаємини з рідними. У вас є природжені здібності легко міняти свої внутрішні установки. В цей час ви  будете уміло долати рамки жорстких традицій і форм, тобто швидко пристосовуватися до змінної обстановки. Доля поставить вас в тяжкі умови, де вам доведеться розплачуватися за минулі борги і створювати нову систему цінностей сім’ї. У липні в Риб буде багато розмов, обговорень в стінах будинку. Для вирішення складніших ситуацій можна скористатися порадами братів і сестер, інших родичів.

У липні Риби відчують романтичний підйом і любовні побачення стануть частішими. В цей час існує реальна можливість вагітності або народження дитяти. Підвищиться ваша відповідальність за особистий вклад у вихованні дітей і їх освіти.

© 2009, Жіночий журнал SUPEROVA.COM. Авторські права застережено.

Сподобалась публікація?

Поділися з друзями в соціальних мережах:



загрузка...

Ця стаття про: , , , , , , , , , , , ,

Ваша думка:

Варто почитати:

  • Поради вагітним при токсикозі Токсикоз - один з непрємних симптомів вагітності. Найчастіше він буває на ранніх термінах вагітності і триває не більше трьох місяців. Повністю позбутись токсикозу не […]
  • Гороскоп з 22 по 28 червня 2009 року Овен Перша половина цього тижня для типових Овнів стане сприятливим періодом для того, щоб звернути більше уваги на власне здоров'я. Зараз можна починати нову дієту, […]
  • Гороскоп з 6 по 12 липня 2009 року Овен Для Овнів перші два дні тижня несприятливі для фінансових справ, серйозних покупок і профілактики здоров'я. У вівторок вірогідні сварки з коханими людьми і втрати. 9-10 […]
  • Гороскоп на тиждень з 31 серпня по 6 вересня 2009 року Овен 1 вересня в Овнів справ і завдань буде багато, доведеться прикласти великі зусилля для їх вирішення. Можуть виникати раптові неприємні ситуації. Укладати договори, […]
  • Гороскоп на вересень 2009 року Загальний гороскоп : Перший місяць осені виявиться досить напруженим. На фоні досить вдалих і легких літніх місяців, вересень може видатись навіть важким періодом. Виною […]
  • Гороскоп на тиждень: 26 жовтня – 1 листопада 2009 Овен На цьому тижні вас чекає успіх у всіх ваших починах, але радості вам це не принесе. Щось буде вас постійно непокоїти. Поки ви не розберетеся з цим питанням, радості і […]
  • Гороскоп з 15 по 21 червня 2009 року Овен Перша половина цього тижня у типових Овнів стане сприятливим періодом для спілкування і зустрічей зі своїми друзями, знайомими та однодумцями. Зараз ви зможете з […]
З категорії: Щомісячний

загрузка...
загрузка...






загрузка...