Гороскоп на вересень 2009 року

31 серпня 2009 р.

d0b7d0b0d0b3d0b0d0bbd18cd0bdd0b8d0b9Загальний гороскоп :

Перший місяць осені виявиться досить напруженим. На фоні досить вдалих і легких літніх місяців, вересень може видатись навіть важким періодом. Виною всьому опозиція між Сатурном і Ураном, яка знов посилилась і досягнула свого максимуму. Ці дві планети, конфліктуючи один з одним, спричинять і відповідні події. Ця опозиція говорить про те, що прийдеться з чимось розпрощатися, аби щось отримати. Грубо кажучи, отримуючи щось, ви обов’язково щось втратите. І ця тенденція може бути характерною протягом всього цього місяця. Цей аспект також налаштовує нас на те, що минуле і консервативне починає відходити, а на зміну йому вже починає приходити щось нове. Старі підходи вже не діють, і вже пора б виробити нові. Добре, якщо ви вже пристосувалися до життя під час економічної кризи, тоді для вас події цього місяця не стануть хворобливими і негативними. Якщо ж ви ще не порахували потрібним щось змінити в своєму житті, то обставини вже не просто натякнуть вам на необхідність цих змін, а повідають вам про це мало не прямим текстом. У будь-якому випадку час ілюзій проходить, і реальність ситуації стає очевидною. Хай не дуже приємною, але великою мірою, справедливою. Меркурій у вересні, починаючи з початку другої декади, рухатиметься у зворотний бік. Це дозволить поглянути назад, зрозуміти і засвоїти зроблені помилки. Не виключені зустрічі із старими друзями і приятелями, причому в самих різних ситуаціях, коли ви цього не чекаєте. Марс в Ракові закликає до активності вдома. Замість сварок, намагайтесь зайнятися поліпшенням своїх житлових умов, хоча б, наприклад, зробіть свій будинок комфортнішим. Особисті стосунки у вересні обіцяють бути яскравими, а любовні побачення цікавими і пристрасними. Якщо прагнете до початку серйозних стосунків, менше грайте, будьте природнішими.

Вдалі дні вересня: 8, 14, 21, 28, 29, 30. Напружені дні місяця: 5, 6, 13, 24.

Овен :

Найбільша активність чекає вас в родинних питаннях. У даній сфері ви станете більш ініціативними, напористими, зможете вирішувати безліч питань самостійно. Зараз дуже важливо уникати конфліктів в сім’ї, оскільки схильність до цього у вас виявиться. Вдалішими ви будете в особистих стосунках. Зараз є шанс почати нові вдалі стосунки, а свої поточні зв’язки зробити романтичними і гармонічнішими. Проблемною областю протягом вересня може виявитися стан вашого здоров’я. Будь-які нездужання зараз краще вирішити відразу, не відкладаючи на інші періоди, оскільки захворювання можуть легко переходити в хронічні стадії, і потім від них буде дуже складно позбутись.

Найбільш вдалі дні: 6, 7, 15, 16, 24, 25. Найменш сприятливі дні: 13, 14, 19, 20, 26, 27.

Телець :

Розташування планет у вересні може створити деякі труднощі в особистих стосунках. Це може статися через застій в стосунках, необхідності здійснення яких-небудь змін. Ваші консервативні погляди зараз можуть виявитися і перешкодою на шляху побудови нових стосунків особистого характеру. У спілкуванні з довколишніми людьми протягом вересня ви станете відвертішими. Це, проте, може призводити і до підвищеної конфліктності, оскільки не всі ваші знайомі готові до аналогічної відвертості. Вересень також принесе вам збільшення кількості телефонного спілкування і невеликих коротких поїздок. Найбільш гармонійною виявиться сфера родинних стосунків. Тут ви зможете знайти в цей непростий місяць підтримку і розуміння.

Вдалі дні вересня: 9, 10, 17, 18, 26, 27. Напружені дні: 1, 2, 15, 16, 21, 22, 29, 30.

Близнюки :

Протягом першого місяця осені ви можете відчути проблеми вдома або сім’ї. Цей період буде невдалий для проведення ремонтних робіт і будівництва, в основному через те, що ваші уявлення про те, що повинне вийти у результаті можуть постійно змінюватись протягом цього періоду. У сім’ї також не варто бути дуже впертими і консервативними, але при цьому зберігати стабільність потрібно. Не виключено, що деякі труднощі в сім’ї змусять вас на деякий час відмовитися від якихось власних цілей. Сфера фінансів і заробітку буде протягом вересня в типових Близнюків досить актуальною. Зараз ви спостерігатимете за подіями, що відбуваються, а також активно працюватимете, що може привести до поліпшення вашого матеріального благополуччя.

Сприятливі дні: 1, 2, 11, 12, 19, 20, 29, 30. Невдалі дні: 4, 5, 17, 18, 24, 25.

Рак :

Вересень в типових Раків буде місяцем підвищеної активності. У цей період ви станете активнішими, сміливішими і рішучішими. У цей період ви, навіть, виявлятимете велику відвертість, яка вам, загалом, властива досить рідко. У будь-якому випадку від вашої поведінки і рішень протягом цього періоду залежатиме дуже багато. Проте, при цьому варто враховувати і той факт, що ваше прагнення все зробити швидше, яке буде характерне для вас у вересні, може підвищувати ризик невдач і навіть здобуття невеликих травм. Обережнішими варто стати і в дорозі, особливо якщо водите свій автомобіль. Також, варто стежити за технічним станом свого транспорту, оскільки саме несправності механізмів можуть стати причиною неприємностей.

Найбільш вдалі дні: 4, 5, 13, 14, 21, 22. Напружені дні: 6, 7, 19, 20, 26, 27.

Лев :

Перший місяць осені у Левів виявиться напруженим у фінансовому плані. Зараз можуть виникати труднощі з виплатою кредитів, боргами. Грошей може не вистачати, а тому з самого початку місяця вам варто стати економнішими, раціональніше намагатися планувати свій особистий бюджет. Це допоможе уникнути серйозних фінансових проблем в середині і кінці вересня. Вересень, при цьому, в останніх сферах досить вдалий місяць. Успіх супроводжуватиме вас в дрібницях, а тому скаржитись на долю вам не буде за що. Будь-які неприємності лише наслідок ваших власних помилок. До речі, активний аналіз свого минулого зараз для вас також може виявитися актуальним і допоможе легше вирішувати поточні проблеми і питання.

Сприятливі дні: 6, 7, 15, 16, 24, 25. Дні підвищеної уваги: 1, 2, 9, 10, 21, 22, 29, 30.

Діва :

Розташування планет у вересні говорить про те, що у вас буде багато нових планів, деколи досить амбітних. Але при цьому, ви самі станете консервативнішими, будете прагнути до стійкості і стабільності. Така ситуація може привести до внутрішніх протиріч, підірвати упевненість у власних силах і можливостях. При цьому, зовсім не доречно можуть виникнути несподівані труднощі в особистих стосунках, і на ці питання вам також доведеться витрачати немало часу. Цей місяць буде вдалий для духовного розвитку, аналізу свого внутрішнього світу. Зараз ви зможете докопатися до причин багатьох своїх вчинків і знайти куди глибше розуміння власної особистості. Більше часу варто приділити відпочинку і релаксації, особливо вдалими будуть водні процедури і медитації.

Вдалі дні у вересні: 9, 10, 17, 18, 26, 27. Невдалі дні: 4, 5, 11, 12, 24, 25.

Терези :

У вересні ви станете докладати активні зусилля для досягнення своїх цілей. Ймовірно, що від вас буде потрібно ухвалення відповідальних рішень. У будь-якому випадку сміливість і рішучість дозволить вам рухатися вперед, хоч і не без помилок, але долаючи їх. Сприятливо у вересні складатимуться і стосунки з друзями. Зараз коло ваших друзів може розширитися, а стосунки стануть теплішими. Не виключено, що в цей період ви навіть почнете плутати дружні взаємини з романтичними, зараз, більш ніж будь-коли, можливе переростання дружнього зв’язку з представниками або представницями протилежної статі в романтичні стосунки. Вересень при цьому може принести загострення старих проблем, проте ви можете відмітити, що для їх вирішення у вас з’явилися нові методи. Уважніше варто відноситися і до свого здоров’я, особливо якщо ви страждаєте хронічними захворюваннями.

Сприятливі дні: 1, 2, 11, 12, 19, 20, 29, 30. Напружені дні: 6, 7, 13, 14, 26, 27.

Скорпіон :

Скорпіони у вересні відчують сильний потяг до нових знань або проведення власних досліджень. Зараз ви налаштовані на активне освоєння всього нового, зацікавлені в нових знаннях і розширенні свого кругозору. Зараз ви також активно відстоюватимете свій світогляд і свої власні погляди на життя, не виключені навіть гарячі суперечки на філософські теми з вашою участю. У стосунках з друзями можуть намітитися труднощі і протиріччя. Не виключено, що ваші нові романтичні захоплення сприятимуть скороченню вашого спілкування з друзями і подругами. А ось в кар’єрі вас зараз чекають певні успіхи. Протягом вересня вам взагалі таланитиме в досягненні своїх цілей, у тому числі і в кар’єрі.

Найбільш вдалі дні: 4, 5, 13, 14, 21, 22. Невдалі дні: 1, 2, 3, 9, 10, 15, 16, 29, 30.

Стрілець :

Ваша схильність до ризикованих вчинків і ухвалення важливих рішень протягом вересня помітно зросте. Саме з цим можуть бути зв’язані і досить різкі зміни у вашому житті. Проте намагайтесь зараз уникати прийняття дуже швидких і необдуманих рішень, відмінити які буде вже неможливо. Вдалими зараз виявляться подорожі. При перебуванні за межею, вас також можуть чекати нові знайомства. Актуальнішою для вас стане і тема навчання, при цьому в освоєнні нових знань ви зараз будете досить успішними. А ось в кар’єрі доведеться досягати результатів дуже важко. При цьому успіхи в кар’єрі виявляться неначе пов’язаними із труднощами в сім’ї, і вам доведеться розділятися, аби встигати впоратися зі всім.

Сприятливі дні: 6, 7, 15, 16, 24, 25. Несприятливі дні: 4, 5, 11, 12, 17, 18.

Козеріг :

Козерогам вересень принесе високу активність в особистих і ділових взаєминах. Зараз ви будете відкриті в стосунках з людьми, прямо станете висловлювати все те, що вас з тієї або іншої причини не задовільняє. Саме тому, активність і динамічність стосунків в цей період інколи може переростати в невеликі сварки. Примирення легко буде вдаватися в спальні, взагалі, в інтимному житті вересень у Козерогів один з найбільш вдалих місяців. З далекими поїздками і подорожами у вересні варто почекати. Цей місяць не дуже вдалий і в плані навчання, взаємин з іноземцями. У кар’єрі зараз може статися відміна змін, що недавно відбулися, все може, як би, повернутися трохи назад.

Вдалі дні у вересні: 9, 10, 17, 18, 26, 27. Несприятливі дні: 6, 7, 13, 14, 19, 20.

Водолій :

Розташування планет у вересні обіцяє типовим Водоліям багато роботи або прояв високої активності в роботі. Зараз ви зможете зробити багато що швидше, ніж зазвичай, а запасів вашої енергії вистачить на виконання досить складних і енергоємних завдань. Для особистих взаємин місяць досить гармонійний. Стосунки з партнером стануть рівнішими, довірливішими. В самотніх Водоліїв у вересні є непогані шанси почати серйозний любовний роман. А ось питання, пов’язані з боргами і кредитами, протягом вересня типовим Водоліям вирішувати буде дуже непросто. Не виключено, що ваші доходи стануть менш стабільними, а тому поклопочіться заздалегідь про те аби у вересні ви змогли сплатити по своїх зобов’язаннях.

Сприятливі дні: 1, 2, 11, 12, 19, 20, 29, 30. Несприятливі дні: 9, 10, 15, 16, 21, 22.

Риби :

Якщо ви займаєтеся спортом, то цей місяць вдалий для участі в змаганнях, якщо до спорту байдужі, то знайдіть час для активного відпочинку разом зі своїми дітьми. У тривалих особистих стосунках зараз не виключені труднощі. Вам складно перейняти на себе які-небудь зобов’язання, вам зараз захочеться більше свободи, ніж зазвичай, але чи готовий вам її дати ваш постійний партнер ще не ясно. У будь-якому випадку важливо зосередитись на зміцненні стосунків. У роботі вересень сприятливий. Стосунки з колегами по роботі стануть рівнішими.

Найбільш вдалі дні: 4, 5, 13, 14, 21, 22. Невдалі дні місяця: 11, 12, 17, 18, 24, 25.

© 2009, Жіночий журнал SUPEROVA.COM. Авторські права застережено.

Сподобалась публікація?

Поділися з друзями в соціальних мережах:



загрузка...

Ця стаття про: , , , , , , , , , , , , , ,

Ваша думка:

Варто почитати:

  • Поради вагітним при токсикозі Токсикоз - один з непрємних симптомів вагітності. Найчастіше він буває на ранніх термінах вагітності і триває не більше трьох місяців. Повністю позбутись токсикозу не […]
  • Гороскоп з 22 по 28 червня 2009 року Овен Перша половина цього тижня для типових Овнів стане сприятливим періодом для того, щоб звернути більше уваги на власне здоров'я. Зараз можна починати нову дієту, […]
  • Гороскоп з 6 по 12 липня 2009 року Овен Для Овнів перші два дні тижня несприятливі для фінансових справ, серйозних покупок і профілактики здоров'я. У вівторок вірогідні сварки з коханими людьми і втрати. 9-10 […]
  • Гороскоп на тиждень з 31 серпня по 6 вересня 2009 року Овен 1 вересня в Овнів справ і завдань буде багато, доведеться прикласти великі зусилля для їх вирішення. Можуть виникати раптові неприємні ситуації. Укладати договори, […]
  • Гороскоп на 14 – 20 вересня 2009 року Овен На роботі проявіть активність і ініціативу, було б непогано, якби ви в ці дні прийшли до керівництва з новими пропозиціями і проектами. Також, вас порадують зміни в […]
  • Гороскоп на тиждень: 26 жовтня – 1 листопада 2009 Овен На цьому тижні вас чекає успіх у всіх ваших починах, але радості вам це не принесе. Щось буде вас постійно непокоїти. Поки ви не розберетеся з цим питанням, радості і […]
  • Гороскоп з 15 по 21 червня 2009 року Овен Перша половина цього тижня у типових Овнів стане сприятливим періодом для спілкування і зустрічей зі своїми друзями, знайомими та однодумцями. Зараз ви зможете з […]
З категорії: Щомісячний

загрузка...
загрузка...






загрузка...