Гороскоп на тиждень: з 7 по 13 вересня 2009 року

6 вересня 2009 р.

d0bed0b2d0b5d0bdОвен
В понеділок і середу Овнів чекають складні розмови і неприємні новини. Зате у вівторок вам може посміхнутися успіх в справах. Настільки ж позитивними для кар’єри стануть четвер і субота: реалізовуйте важливі плани, намічайте перспективні цілі, спілкуйтеся з керівництвом і заступниками. В цьому відношенні п’ятниця – не кращий день, що загрожує до того ж небезпекою ДТП. В неділю займіться любовними справами, шопінгом, знайдіть час для дружніх зустрічей.

d182d0b5d0bbd0b5d186d18cТелець
Перша половина тижня стане для Тельців досить складним, в емоційному плані, періодом. Не виключені зовнішні стресові обставини і конфлікти. Навпаки, 10 і 11 вересня – сприятливі дні для навчання і розвитку. Вдало складуться суспільні справи, є ймовірність здобуття спонсорської допомоги. 12 вересня слід бути обережними і не варто укладати важливі угоди – ймовірні втрати. 13 вересня вдалими будуть поїздка за місто і заняття спортом.

d0b1d0bbd0b8d0b7d0bdd18ed0bad0b8Близнюки
В понеділок і середу Близнюкам варто бути готовими до серйозних конфліктів як з діловими, так і з любовними партнерами. Крім того, судові справи і світські заходи з цих днів тижня краще перенести на вівторок. Четвер і субота – сприятливий період для інтимних зустрічей. В цей час вам майже гарантовані дарунки або приємні враження. На п’ятницю не призначайте побачення – у партнера можуть бути неприємності на роботі. Неділю присвятіть зустрічам з цікавими людьми, культурним заходам або вирушайте в подорож.

d180d0b0d0baРак
7 і 8 вересня можуть стати для Раків напруженими днями в професійній сфері. Зверніть увагу на своє здоров’я – не виключено загострення хронічних захворювань. Якщо необхідна діагностика, то краще зробити її у вівторок. 9 і 10 вересня – вдалий час для спілкування з партнером, спільних справ, виходу в світ. 11 вересня можете отримати неприємну інформацію або не вірно тлумачити її. Не виключені травми, фінансові втрати, брехня в стосунках. 13 вересня – самий підходящий день тижня для галасливих тусовок, інтимних зустрічей і яскравих емоційних переживань.

d0bbd0b5d0b2Лев
Нелегко буде Левам в понеділок і середу спілкуватися з коханою людиною і дітьми – дуже ймовірні конфлікти. Якщо вам схочеться кардинально змінити свій імідж, займіться цим у вівторок. Четвер і субота – сприятливі дні для роботи і спілкування з колегами. Можливо, саме в цей період ви укладете вдалі договори з партнерами. В п’ятницю не здійснюйте авантюрних вчинків. В неділю є шанси укріпити стосунки з партнером. Спільне проведення часу буде приємним.

d0b4d0b5d0b2d0b0Діва
Період з 7 по 8 вересня може принести Дівам неприємності в сім’ї. Крім того, невдало можуть скластися ремонтні і будівельні роботи або справи, пов’язані з нерухомістю і спадком. Проте 9 вересня вам може бути надана підтримка в цих сферах. 10 і 11  вересня – сприятливі дні для любовних справ. Ймовірний творчий підйом, цікаві пропозиції, а похід до стиліста або перукаря приємно здивує вас. 12 вересня не виключені труднощі в спілкуванні з партнерами і керівництвом, побутові проблеми. Перша половина дня 13  вересня сприятлива для домашніх справ, а вечір вдалий для роботи і важливих зустрічей.

d182d0b5d180d0b5d0b7d0b8Терези
Суєтним стане для Терезів початок  тижня – доведеться багато переміщатися, зустрічатися, спілкуватися. На роботі не виключені неприємності. Ймовірне здобуття негативної інформації, труднощі з оформленням паперів. Отже, всі ці справи краще відкласти на вівторок або четвер. В п’ятницю несподівані проблеми можуть виникнути на любовному фронті або на дорозі. Субота – вдалий день для домашніх справ, ремонту і будівництва. А на неділю сміливо плануйте любовні побачення, відпочинок і розваги.

d181d0bad0bed180d0bfd196d0bed0bdСкорпіон
7 і 8 вересня у Скорпіонів можуть виникнути труднощі у фінансовій сфері, тому не слід укладати жодних операцій. Може статися погіршення самопочуття, не виключені сварки з коханою людиною. 9 вересня життєвих сил буде більше, проте цього дня небажано вирішувати важливі питання. 10 і 11 вересня вдалим буде шопінг, профілактика машини, оформлення паперів. Ймовірне отримання вигідних зв’язків. 12 вересня – негативний день в плані спілкування, поїздок. Можливі агресивні випади по відношенню до вас. 13 вересня – хороший день, аби зібратися всією сім’єю і зайнятися домашніми справами.

d181d182d180d196d0bbd0b5d186d18cСтрілець
З понеділка по середу Стрільців чекає насичений, але і досить конфліктний період. Ваша ініціатива може спровокувати проблемні ситуації. Не виключені труднощі в спілкуванні з керівництвом. Зате четвер і субота – вдалі дні для висновку фінансових операцій. Це прекрасний час для спорту, сауни, оздоровчих процедур. Висока вірогідність отримання нових зв’язків. В п’ятницю утримайтесь від корпоративних заходів, а поїздки і покупки відкладіть на неділю.

d0bad0bed0b7d0b5d180d196d0b3Козеріг
7-9 вересня – складний період: Козерогам варто побоюватися спаду життєвих сил і загострення хронічних захворювань. У ці дні краще побути наодинці, чим вимотувати себе поїздками, порожніми зустрічами і непотрібними покупками. 9 і 10 вересня – сприятливі і активні дні. Ваша ініціатива буде доречна. Вдалими будуть профілактичні процедури, спорт і романтичне спілкування. 11 вересня можуть виникнути конфлікти на роботі і в особистих стосунках. 13 вересня відпочиньте на природі, наберіться сил і енергії.

d0b2d0bed0b4d0bed0bbd196d0b9Водолій
З понеділка по середу Водоліям гарантовано насичене спілкування з однодумцями. Є сенс визначитися з новими перспективами розвитку. Проте не квапитесь здійснювати фінансові операції. В четвер і суботу ймовірні вдалі інтимні побачення. В п’ятницю можливе нездужання, зниження життєвого тонусу, брехня в спілкуванні з партнером. Неділю можна провести яскраво і активно – це вдалий день для будь-якої вашої ініціативи.

d180d0b8d0b1d0b8Риби
7-8 вересня – складний період для кар’єри Риб. Ймовірний напружений робочий ритм, зміни в планах, жорстке спілкування з керівництвом і колегами. 9-10 вересня – вдалі дні для зустрічей з однодумцями і друзями, освоєння нової техніки і реалізації своїх інтересів. 11 вересня емоційно напруженою буде друга половина дня. До кінця тижня можуть захлеснути побутові проблеми. Неділю проведіть відокремлено. Успішними будуть домашні справи і приватні зустрічі.

© 2009, Жіночий журнал SUPEROVA.COM. Авторські права застережено.

Сподобалась публікація?

Поділися з друзями в соціальних мережах:



загрузка...

Ця стаття про: , , , , , , , , , , , , ,

Ваша думка:

Варто почитати:

  • Поради вагітним при токсикозі Токсикоз - один з непрємних симптомів вагітності. Найчастіше він буває на ранніх термінах вагітності і триває не більше трьох місяців. Повністю позбутись токсикозу не […]
  • Гороскоп на тиждень: 19-25 жовтня 2009 Овен Багато подій та багато планів. Невідомо, як, але вам все ж вдасться встигнути скрізь і усюди. Радість від здобуття невеликих доходів, на які ви особливо і не […]
  • Гороскоп на тиждень: 26 жовтня – 1 листопада 2009 Овен На цьому тижні вас чекає успіх у всіх ваших починах, але радості вам це не принесе. Щось буде вас постійно непокоїти. Поки ви не розберетеся з цим питанням, радості і […]
  • Гороскоп на 3 – 9 серпня 2009 року Овен 4-5 серпня будуть в Овнів напруженими. У вівторок ймовірні конфлікти з коханими людьми, здобуття неприємної інформації, невдалі операції. 6 серпня вдадуться таємні […]
  • Гороскоп на тиждень з 24 по 30 серпня 2009 року Овен Сильніше запрацює інтуїція, посилиться здатність  до співчуття. Лише в середу не варто дуже  емоційно включатися в проблеми інших людей, тому що вас спробують […]
  • Гороскоп на червень 2011 року Овен Для Овнів червень буде нелегким в особистих стосунках місяцем, а ось в плані кар'єри все складеться досить вдало. Тому, заздалегідь наберіться терпіння, щоб спокійно […]
  • Гороскоп з 22 по 28 червня 2009 року Овен Перша половина цього тижня для типових Овнів стане сприятливим періодом для того, щоб звернути більше уваги на власне здоров'я. Зараз можна починати нову дієту, […]
З категорії: Щотижневий

загрузка...
загрузка...






загрузка...