Гороскоп на тиждень з 24 по 30 серпня 2009 року

22 серпня 2009 р.

d0bed0b2d0b5d0bd2Овен
Сильніше запрацює інтуїція, посилиться здатність  до співчуття. Лише в середу не варто дуже  емоційно включатися в проблеми інших людей, тому що вас спробують використати.

d182d0b5d0bbd0b5d186d18c2Телець
У ці дні ви можете зробити відмінний стрибок в кар’єрі. Головне – будьте активні і відкриті для спілкування. Лише в середині тижня, якщо знаходитиметеся на відпочинку, не заводьте любовний роман: окрім розчарувань і обману, нічого хорошого він вам не принесе.

d0b1d0bbd0b8d0b7d0bdd18ed0bad0b81Близнюки
Заповніть прогалини в своїй ерудиції. Вам попадатиметься цікава інформація, якій, згодом, ви знайдете практичне застосування. А також, займіться домашніми справами, позбавтеся від всього, що захаращує вашу квартиру.
d180d0b0d0ba1Рак
Хороші дні для занять улюбленою справою, особливо, якщо вона пов’язана з інтелектуальною діяльністю. Можете отримати підвищення по службі. Лише остерігайтеся спокуси зробити крупні капіталовкладення. Це сприятливий час і для того, щоб помиритися із старим другом, подругою або коханою людиною.

d0bbd0b5d0b21Лев
У ці дні до вас прийде відчуття стабільності. Скористайтеся цим мудро і рішуче, оскільки сприятлива ситуація продовжиться не довго. В середу не зациклюйтеся на фінансовій невдачі, розраховуйте в цій сфері лише на себе, і тоді вам не доведеться розчаровуватися в близькій людині.

d0b4d0b5d0b2d0b01Діва
Ви можете розраховувати на допомогу, доброту і увагу в родинних, партнерських і професійних взаєминах. Можете вирішувати фінансові питання, але ваші претензії мають бути обгрунтовані перед керівництвом. Стосунки з коханими будуть радісними і щедрими.

d182d0b5d180d0b5d0b7d0b81Терези
На результативність вашої роботи може позитивно вплинути участь друзів або колективу однодумців, в якому ви повинні зберегти самостійність дій. Далеко від дому ви можете зустріти ідеального, на ваш погляд, партнера. У хмарах літати не варто, але ця людина внесе багато позитивного у ваше життя.

d181d0bad0bed180d0bfd196d0bed0bd1Скорпіон
Готуйтеся до того, що ваше мислення майже на весь тиждень стане більш практичним, орієнтованим на положення і кар’єру. Можуть з’явитися честолюбні прагнення. Оригінальність і жвавість думок додасть вашим словам особливу виразність.
d181d182d180d196d0bbd0b5d186d18c1Стрілець
Досить гармонійний тиждень, який дозволить вам спокійно займатися виконанням своїх обов’язків. Ви можете отримати довгождану відповідь або послання, що стосується роботи або особистого життя. Жінки в своїй професійній сфері будуть найбільш активні і напористі, використовуйте свій магнетизм і чарівливість для досягнення честолюбних планів.

d0bad0bed0b7d0b5d180d196d0b31Козеріг
Зросте прагнення до підвищення свого інтелектуального рівня. Можливе народження нових цікавих і красивих ідей, лише не кваптеся ділитися ними з керівництвом. Вам доведеться також витратити багато грошей на своїх гостей, проте це може викликати недобру заздрість з їхнього боку.

d0b2d0bed0b4d0bed0bbd196d0b91Водолій
У вас є шанс заслужити на хорошу репутацію у людей, які займають вищий службовий щабель, в порівнянні з вами. Вони відмітять вас, і це добре позначиться на вашому професійному зростанні. Сприятливе вирішення юридичних питань у всі дні, окрім середи.
d180d0b8d0b1d0b81Риби
Різко посилиться інтерес до нових знань і наук. Можливе знайомство з цікавими людьми, яке може швидко перейти в ділову співпрацю. Що стосується бізнесу, то в середу не варто підписувати жодних важливих ділових паперів, вас можуть обдурити, та і ви самі будете схильні до чужого впливу цього дня.

© 2009, Жіночий журнал SUPEROVA.COM. Авторські права застережено.

Сподобалась публікація?

Поділися з друзями в соціальних мережах:



загрузка...

Ця стаття про: , , , , , , , , , , , ,

Ваша думка:

Варто почитати:

  • Поради вагітним при токсикозі Токсикоз - один з непрємних симптомів вагітності. Найчастіше він буває на ранніх термінах вагітності і триває не більше трьох місяців. Повністю позбутись токсикозу не […]
  • Гороскоп на тиждень: 19-25 жовтня 2009 Овен Багато подій та багато планів. Невідомо, як, але вам все ж вдасться встигнути скрізь і усюди. Радість від здобуття невеликих доходів, на які ви особливо і не […]
  • Гороскоп на тиждень: 26 жовтня – 1 листопада 2009 Овен На цьому тижні вас чекає успіх у всіх ваших починах, але радості вам це не принесе. Щось буде вас постійно непокоїти. Поки ви не розберетеся з цим питанням, радості і […]
  • Гороскоп на тиждень: з 7 по 13 вересня 2009 року Овен В понеділок і середу Овнів чекають складні розмови і неприємні новини. Зате у вівторок вам може посміхнутися успіх в справах. Настільки ж позитивними для кар'єри […]
  • Гороскоп на 3 – 9 серпня 2009 року Овен 4-5 серпня будуть в Овнів напруженими. У вівторок ймовірні конфлікти з коханими людьми, здобуття неприємної інформації, невдалі операції. 6 серпня вдадуться таємні […]
  • Гороскоп на червень 2011 року Овен Для Овнів червень буде нелегким в особистих стосунках місяцем, а ось в плані кар'єри все складеться досить вдало. Тому, заздалегідь наберіться терпіння, щоб спокійно […]
  • Гороскоп з 22 по 28 червня 2009 року Овен Перша половина цього тижня для типових Овнів стане сприятливим періодом для того, щоб звернути більше уваги на власне здоров'я. Зараз можна починати нову дієту, […]
З категорії: Щотижневий

загрузка...
загрузка...






загрузка...