Гороскоп на червень 2011 року

31 травня 2011 р.

Овен
Для Овнів червень буде нелегким в особистих стосунках місяцем, а ось в плані кар’єри все складеться досить вдало. Тому, заздалегідь наберіться терпіння, щоб спокійно сприймати всі претензії і докори з боку домочадців і вашої другої половинки, хоча частенько вони будуть дуже несправедливі. З настанням літа ваша енергія почне вичерпуватися, сил не завжди буде вистачати, щоб виконати все намічене. Просто не перенавантажуйте себе турботами, робіть лише те, що дійсно необхідне.

Телець
Для Тельців червень обіцяє багато мороки на роботі. Якщо вам потрібно здавати які-небудь звіти, не забудьте їх уважно перевірити, щоб не допустити помилок. Виправити їх буде складно, та і критику з боку колег і начальства ви заробите. Втім, проявивши належну старанність, ви можете просунутися вгору по кар’єрних сходах. У коханні вам згодиться почуття обов’язку. Пам’ятайте, що ми відповідаємо за тих, кого приручили. Самотні Тельці ризикують стати жертвою самообману. Не дивіться на об’єкт поклоніння крізь рожеві окуляри, направте свої сили на пошуки нового партнера.

Близнюки
Для Близнюків червень буде не стільки складним, скільки метушливим. Вас дратуватимуть дрібні непорозуміння, через них часто прийдеться змінювати плани, підлаштовуючись під обставини. У стосунках з постійним партнером можуть виникнути сварки, причиною яких стануть ревнощі. Причому з боку вашої другої половини. Тому проявляйте обачність при спілкуванні з протилежною статтю, хоча привід для сварки може виникнути, не дивлячись на вашу обережність. Якщо у вас ще немає партнера, самий час зайнятися його пошуком, причому краще робити це поодинці, а не в компанії з друзями.

Рак
Червень обіцяє Ракам бути не особливо напруженим в робочих справах. На цей місяць можна запланувати розважальні заходи і поїздки. У стосунках з колегами потрібно побоюватися заздрості з їх боку, уникайте розповідей про свої успіхи і досягнення. Середина червня сприятлива для покупки нерухомості, крім того, вдалим може стати придбання побутової і комп’ютерної техніки. Ваша друга половинка просто горить пристрастю по відношенню до вас, спробуйте розпалити цей вогонь ще сильніше. Якщо у вас ще немає партнера, то є велика ймовірність короткочасного роману.

Лев
У червні Левам все вдаватиметься досить легко, особливо це стосується грошових питань. Зараз ви можете забезпечити собі безбідне майбутнє. Самотнім Левам варто знизити свою активність відносно осіб протилежної статі, не намагайтеся підкорювати чужі серця – навряд чи вам зараз це вдасться. Краще більше спілкуйтеся з друзями або займіться своїм здоров’ям. Останнє не буде зайвим, оскільки ви легко можете підхопити інфекцію і захворіти. З постійним партнером будьте добрішими, ваша ніжність і ласка дуже потрібна коханій людині.

Діва
Дівам варто запланувати на червень важливі переговори з партнерами, зустрічі з клієнтами. Ваша чарівність діятиме на всіх без виключення, і ви зможете досягти дивовижних результатів. Якщо ви пов’язані за родом діяльності з технікою і механізмами, будьте уважніші, щоб уникнути поломок. Ви можете отримати визнання в коханні, і не одне. Так добре, коли є з чого вибирати. Кінець місяця – прекрасний час, щоб витратити гроші на те, про що ви давно мріяли, нехай це буде  подорож в екзотичну країну або покупка нового телефону.

Терези
Терези в червні відчують себе на вершині успіху. Ви привабливі не лише для тих, з ким спілкуєтеся за службовим обов’язком, але і для особистого оточення. Легкий ненав’язливий флірт і гумор зроблять свою справу, і ви зав’яжете стосунки з симпатичною вам людиною. Крім того, місяць вдалий для здійснення інтимних фантазій, довіртеся своєму партнерові, щоб відчути всю повноту сексуальних переживань. У стосунках з рідними можливі спірні ситуації через фінанси, залишайтеся вірні своїм принципам до кінця.

Скорпіон
Червень для вас буде досить відповідальним місяцем. Ви зможете зарекомендувати себе перед начальством, крім того, на цей час добре запланувати важливий захід. Скорпіонам, що мають власну справу, або скорпіонам-керівникам варто стежити за своїми підлеглими особливо ретельно, вас можуть підвести. З грошима проблем не буде, вам вистачить фінансів на будь-які витребеньки. Що стосується особистого життя, то особливих змін не передбачається, все йде своєю чергою. Будьте пильні на дорогах в середині червня, можна потрапити в ДТП.

Стрілець
У червні Стрільці можуть розчаруватися в чомусь важливому. Але до кінця місяця ви знайдете, чим заповнити порожнечу в житті. У робочих питаннях будьте швидкі в ухваленні рішень, сповільнення може негативно позначитися на вашій кар’єрі. Самотнім Стрільцям варто піти в кіно або в театр, саме там у вас великі шанси знайти особисте щастя. У 10-х числах є ризик посваритися з близьким другом, а щоб цього не сталося, не висловлюйте відкрито свої погляди по спірних питаннях, інколи краще проявити дипломатичність і змовчати.

Козеріг
Козерогам червень принесе велике особисте щастя, тоді як на роботі ви будете дещо розсіяні. Якщо є можливість, краще взяти в цей час відпустку і провести її з коханою людиною або з друзями. Взагалі дружнє спілкування підніме вам настрій, відверті бесіди допоможуть очистити душу від всього наболілого. У фінансових питаннях краще дотримуватися помірності у всьому. Купуйте зараз лише свідомо необхідні речі, гроші можуть знадобитися незабаром. Якщо ви давно закохані, то зараз саме час зізнатися в своїх почуттях і розставити всі крапки над i.

Водолій
Водоліям в червні варто більше приділяти уваги собі, ніж комусь іншому. Звичайно, ваші близькі – це найважливіше в житті, але пригадайте, як давно ви не займалися своєю улюбленою справою. У роботі вас чекає активність з боку колег, вам теж варто піднажати, щоб не залишитися позаду решти товаришів по службі. Конкуренція лише піде вам на користь. У стосунках з другою половинкою намагайтесь бути романтичнішими, фантазуйте, щоб життя не було прісним. Ймовірні проблеми із здоров’ям в кінці місяця, тому на ці дні не плануйте нічого важливого.

Риби
Риби в червні можуть розраховувати на цікаві пропозиції. Вас чекають запрошення на різні розважальні заходи, відпочиньте на славу. Але робота не дасть забути про себе, не упустіть слушний момент, для того, щоб продемонструвати перед керівництвом ваші найкращі якості. У стосунках з коханою людиною може статися деякий розлад, оскільки ваші погляди розійдуться з принципового питання. Шукайте компроміс, інакше вам важко буде налагодити подальше спільне життя. Самотніх Риб романтичне знайомство чекає в 20-х числах місяця, не упустіть шанс.

© 2011, Жіночий журнал SUPEROVA.COM. Авторські права застережено.

Сподобалась публікація?

Поділися з друзями в соціальних мережах:



загрузка...

Ця стаття про: , , , , , , , , , , , ,

Ваша думка:

Варто почитати:

  • Поради вагітним при токсикозі Токсикоз - один з непрємних симптомів вагітності. Найчастіше він буває на ранніх термінах вагітності і триває не більше трьох місяців. Повністю позбутись токсикозу не […]
  • Гороскоп на тиждень: з 7 по 13 вересня 2009 року Овен В понеділок і середу Овнів чекають складні розмови і неприємні новини. Зате у вівторок вам може посміхнутися успіх в справах. Настільки ж позитивними для кар'єри […]
  • Гороскоп на тиждень: 19-25 жовтня 2009 Овен Багато подій та багато планів. Невідомо, як, але вам все ж вдасться встигнути скрізь і усюди. Радість від здобуття невеликих доходів, на які ви особливо і не […]
  • Гороскоп на тиждень: 26 жовтня – 1 листопада 2009 Овен На цьому тижні вас чекає успіх у всіх ваших починах, але радості вам це не принесе. Щось буде вас постійно непокоїти. Поки ви не розберетеся з цим питанням, радості і […]
  • Гороскоп на 3 – 9 серпня 2009 року Овен 4-5 серпня будуть в Овнів напруженими. У вівторок ймовірні конфлікти з коханими людьми, здобуття неприємної інформації, невдалі операції. 6 серпня вдадуться таємні […]
  • Гороскоп на тиждень з 24 по 30 серпня 2009 року Овен Сильніше запрацює інтуїція, посилиться здатність  до співчуття. Лише в середу не варто дуже  емоційно включатися в проблеми інших людей, тому що вас спробують […]
  • Гороскоп з 22 по 28 червня 2009 року Овен Перша половина цього тижня для типових Овнів стане сприятливим періодом для того, щоб звернути більше уваги на власне здоров'я. Зараз можна починати нову дієту, […]
З категорії: Щомісячний

загрузка...
загрузка...






загрузка...