Гороскоп на листопад 2009

27 жовтня 2009 р.

d0b7d0b0d0b3d0b0d0bbd18cd0bdd0b8d0b9Протягом листопада складеться досить динамічна конфігурація аспектів між планетами Юпітер, Сатурн і Уран. Це означає, що настав час на основі минулого досвіду і перспектив, що розкриваються, прагнути до чогось нового, ще невідомого. Це також означає, що не можна протиставляти старе і нове, потрібно об’єднати весь новаторський досвід і пильність консерваторів, аби піти вперед семимильними кроками. Цей підхід буде ефективний протягом всього місяця як на рівні країн і держав, так і на рівні кожної людини окремо. Варто також шукати нове застосування вже відомому, по-новому використовувати накопичений вами досвід.
Цей місяць буде прекрасним для заняття наукою, проведення всіляких досліджень. Не виключені нові відкриття.

У першій половині місяця буде висока активність, підвищена енергія і багато ентузіазму. Зараз важливо застосувати цю енергію в творчому руслі, оскільки від того, які результати будуть досягнуті вами протягом першої половини цього місяця, ви зможете діяти в другій половині місяця. Якщо результати виявляться видимими і позитивними, то заряд ентузіазму лише посилитися і дозволить вам добитися карколомного ефекту практично в будь-якій сфері вашого життя. Якщо ж результати досягнуті не будуть, то і бажання продовжувати початі справи значно зменшиться. Вас почнуть цікавити нові проекти, і ви почнете розпиляти свою творчу енергію.

Для особистих стосунків – це місяць стабільності. Шукати загальні інтереси і ідеали разом з коханою людиною краще в першій половині листопада, тоді як другу половину місяця варто присвятити досягненню спільних цілей і зміцненню своїх взаємовідносин.

Найбільш сприятливі дні для всіх знаків Зодіаку: 2, 8, 25, 30.
Найменш вдалі дні для всіх знаків Зодіаку: 6, 19, 23.

Овен
Місяць може принести деякі труднощі у вашу роботу і професійну діяльність. Це можна буде навіть назвати кризою. Не думайте, що це погано для вас, навпаки, це прекрасна можливість для саморозвитку. Використовуйте весь свій досвід і знання, аби вирішити проблеми і здолати кризу, а якщо якихось знань і умінь у вас буде недостатньо, то це не привід для бездіяльності, а привід для того, щоб отримати ці знання. Для цього зараз є максимально вдалі можливості! Активність чекає вас і у сфері інвестиційної діяльності. Зараз ви можете віддати всі свої борги або зробити вигідні інвестиції. Також, слід приділити увагу динамічним проектам.

Вдалі дні: 1, 10, 11, 18, 19, 27, 28, 29
Несприятливі дні: 3, 4, 16, 17, 23, 24, 30

Телець
Протягом цього місяця ваші друзі зажадають до себе більше уваги, проте, як тільки ви станете приділяти їм більше свого часу, в той же час зрозумієте, що втрачаєте прихильність коханої людини. Аби вирішити це протиріччя відносини з коханою людиною необхідно зробити більш довірливими та інтимними. До речі, сексуальним контактам також варто приділити більше уваги, при цьому не стільки їх кількості, скільки якості, тоді і ревнощі у вашої другої половини значно зменшитися.
У будь-якому випадку в стосунках зараз від вас буде потрібно немало активності. Ваша кохана людина чекає прояву ініціативи від вас, а тому ви повинні виправдати його або її чекання.

Найбільш сприятливі дні: 3, 4, 12, 13, 20, 21, 30.
Найменш вдалі дні: 5, 6, 18, 19, 25, 26.

Близнюки
Протягом листопада типових Близнюків чекає підвищена активність на роботі. Зараз ви відкрито виражатимете свою позицію при спілкуванні з колегами, і робитимете це нехай трохи різко, але прямолінійно і щиро.
Це також вдалий період для виконання фізичної роботи і діяльності, яка вимагає багато енергії і активністі. Протягом листопада варто поклопотатися про своє власне здоров’я, більше уваги приділяти заняттю спортом, інакше ризик запальних захворювань значно збільшується. Цей місяць також допоможе Близнюкам гармонізувати свої особисті взаємини. Взаємопорозуміння з коханою людиною буде вище звичайного, що приведе до бурхливого розвитку ваших взаємин.

Найбільш вдалі дні: 5, 6, 14, 15, 23, 24
Несприятливі дні: 1, 8, 9, 20, 21, 28, 29

Рак
Листопад принесе типовим Ракам посилення почуттів і сексуального потягу. Саме тому, існуючі стосунки стануть романтичнішими та інтенсивнішими, а самотні Раки зможуть знайти свою другу половинку. Щоправда, в останньому випадку прояв ініціативи є самою обов’язковою складовою успіху даного починання. На роботі вас також чекають зустрічі з приємними людьми, не виключено, що серед колег з’явиться людина, яка буде вам симпатична, тому шанси на початок службового роману протягом цього місяця як ніколи високі. Цей місяць виявиться вдалим і для саморозвитку, вироблення культури мови. Не ігноруйте поради і зауваження, як з боку коханої людини, так і з боку ділових партнерів. Вони грунтуються не на порожньому місці.

Сприятливі дні листопада: 8, 9, 16, 17, 25, 26
Несприятливі дні: 3, 4, 10, 11, 23, 24, 30

Лев
Найбільшу активність протягом цього місяця типові Леви проявлятимуть у сфері внутрісімейних стосунків. Зараз ви будете активні і у вас з’явиться бажання брати участь в ухваленні будь-яких рішень, які, так або інакше, зачіпають членів вашої сім’ї або близьких родичів. Проте, намагайтесь уникати надмірної напористості і агресивності, адже далеко не всі питання вимагають вашого втручання. Просто показуйте, що готові прийти на допомогу, якщо таке буде потрібно, ну і, природно, займайтеся тими справами в дома, які залежать від вас безпосередньо. Успіх чекає вас і в області романтичних стосунків. При цьому, якщо в першій половині місяця ви будете швидше пасивно приймати залицяння або знаки уваги, то в другій половині листопада вам схочеться більше проявляти ініціативу і добиватися симпатичної вам людини.

Вдалі дні: 1, 10, 11, 18, 19, 27, 28, 29.
Несприятливі дні: 5, 6, 12, 13, 25, 26.

Діва
Прямолінійність в спілкуванні для типових Дів буде властива протягом останнього місяця осені. В цей час ви не схильні приховувати своїх дійсних настроїв, емоцій і думок, готові повідати про них відкрито і максимально чесно. Листопад також стане гарним періодом для коротких поїздок, більшість яких, ймовірно, припадуть на першу половину місяця.
Протягом цього місяця ви також багато встигнете зробити по дому. У першій половині листопада покращуйте стосунки з близькими родичами і членами вашої сім’ї, здійснюйте покупки для дому. Друга половина листопада вдало підходить для початку ремонту, проведення генеральних прибирань, а ось конфліктів з членами сім’ї в цей період краще всього уникати.

Найбільш сприятливі дні: 3, 4, 12, 13, 20, 21, 30
Несприятливі дні: 1, 8, 9, 14, 15, 28, 29

Терези
Фінансові питання протягом листопада будуть вас сильно турбувати і привертати до себе вашу увагу. У вас з’являться нові думки про те, як поліпшити своє матеріальне становище, скопити грошей на необхідні і бажані покупки. Зараз ви зможете працювати ефективніше, збільшуючи отриману винагороду за виконану роботу. Цей місяць також допоможе вам зробити великі важливі покупки і придбання.
Протягом цього місяця вас чекає і досить багато спілкування. При цьому в першій половині листопада ви станете дуже привітними, привабливими і готовими до флірту, в той час, як друга половина листопада, принесе жорсткість, але прямоту і послідовність при спілкуванні з оточуючими людьми.

Найбільш вдалі дні: 5, 6, 14, 15, 23, 24.
Несприятливі дні: 3, 4, 10, 11, 16, 17, 30.

Скорпіон
Розташування планет в першій половині листопада підвищить особисту напористість типових Скорпіонів. Ви буде в цей період активними і прямолінійними, здатними на рішучі, хоча і необдумані вчинки. Перша половина місяця також принесе вам фінансове благополуччя, поліпшення у ваших грошових справах. Ваші доходи почнуть плавно зростати, ви зможете зробити важливі покупки. У другій половині листопада ви станете ввічливішими в спілкуванні, чим зможете заслужити загальну симпатію. Це час гармонізації відносин з вашим найближчим оточенням, братами, сестрами, сусідами. Друга половина місяця принесе вам і виразне бажання до інтенсивнішого збільшення своїх доходів.

Сприятливі дні листопада: 8, 9, 16, 17, 25, 26
Найменш вдалі дні: 5, 6, 12, 13, 18, 19

Стрілець
Розташування планет протягом цього місяця може створити у вашому житті деяке протистояння між сім’єю і кар’єрою. Ви можете відмітити, що близькі вам люди потребують вашої уваги і можуть навіть звинувачувати вас в зайвій зайнятості на роботі, при цьому справи на роботі і ймовірні перспективи зростання не залишають вам часу для того, щоб приділити належну увагу членам вашої сім’ї. Намагайтеся пояснити близьким людям, що зараз ви можете значно поліпшити своє, а значить і їх матеріальне положення, і що вам необхідна їх підтримка і розуміння. В цьому випадку вони напевно зменшать свої претензії, і допомагатимуть вам, увійдуть у ваше положення, що дозволить вам дійсно отримати нову посаду і значну надбавку до платні.

Найбільш вдалі дні: 1, 10, 11, 18, 19, 27, 28, 29.
Несприятливі дні: 8, 14, 15, 20, 21.

Козеріг
Найбільша активність протягом цього місяця спостерігатиметься у сфері взаємин зі своїми друзями. Зараз ви будете в спілкуванні з ними максимально прямолінійними, не виключена і поява духу суперництва, яке сприятиме вашому обопільному зростанню.
Цей місяць може принести і деякі труднощі фінансового характеру. Це зараз необхідно вам для того, щоб ви почали вірити в свої власні сили, побачили нові перспективи якраз в той час, коли ці самі труднощі долатимете. Займіться особистим зростанням, використовуйте свої можливості і розширюйте їх, уникайте бездіяльності.
У другій половині місяця частіше давайте собі можливість для відпочинку, приємний відпочинок у вільний час зараз вам необхідний.

Найбільш сприятливі дні: 3, 4, 12, 13, 20, 21, 30.
Несприятливі дні: 10, 11, 16, 17, 22, 23, 24.

Водолій
У першій половині листопада прагніть активно досягати своїх цілей в будь-якій сфері. У вас зараз для цього ще досить енергії і сил і ці можливості необхідно використовувати. Відкрито заявляйте про свої амбіції і ведіть благородну боротьбу, так ви зможете привернути на свій бік нових прибічник і однодумців та легко досягти своїх цілей.
Друга половина місяця виявиться сприятливою для створення планів на майбутнє. Не виключена поява нових інтересів і цікавих ідей. Будь-які думки, які прийдуть до вас в цей період і здадуться цікавими, краще всього як-небудь зафіксувати (зробити запис в свій блокнот або зафіксувати думки у вигляді запису своєї мови на магнітофон), надалі ви ще зможете повернутися до них.

Найбільш вдалі дні: 5, 6, 14, 15, 23, 24.
Найменш вдалі дні: 12, 13, 18, 19, 25, 26.

Риби
Розташування планет в першій половині листопада добре підходить для того, щоб зайнятися розширенням свого кругозору. Ви можете відправитися в подорож, маршрут якої сплануєте самостійно, або записатися на які-небудь курси, або почати вивчення нового для вас предмету. Друга половина місяця дозволить вам використовувати отримані знання для досягнення власних цілей і вирішення певних завдань. Цей період також буде вдалий для спілкування з впливовими людьми і представниками владних структур. При достатній наполегливості ви також зможете успішно і досить швидко вирішити будь-які формальні питання або пройти формальні процедури.

Найбільш сприятливі дні листопада: 8, 9, 16, 17, 25, 26.
Найменш вдалі дні місяця: 1, 14, 15, 20, 21, 28, 29.

© 2009, Жіночий журнал SUPEROVA.COM. Авторські права застережено.

Сподобалась публікація?

Поділися з друзями в соціальних мережах:



загрузка...

Ця стаття про: , , , , , , , , , , , , ,

Ваша думка:

Варто почитати:

  • Поради вагітним при токсикозі Токсикоз - один з непрємних симптомів вагітності. Найчастіше він буває на ранніх термінах вагітності і триває не більше трьох місяців. Повністю позбутись токсикозу не […]
  • Гороскоп з 22 по 28 червня 2009 року Овен Перша половина цього тижня для типових Овнів стане сприятливим періодом для того, щоб звернути більше уваги на власне здоров'я. Зараз можна починати нову дієту, […]
  • Гороскоп на тиждень з 31 серпня по 6 вересня 2009 року Овен 1 вересня в Овнів справ і завдань буде багато, доведеться прикласти великі зусилля для їх вирішення. Можуть виникати раптові неприємні ситуації. Укладати договори, […]
  • Гороскоп з 6 по 12 липня 2009 року Овен Для Овнів перші два дні тижня несприятливі для фінансових справ, серйозних покупок і профілактики здоров'я. У вівторок вірогідні сварки з коханими людьми і втрати. 9-10 […]
  • Рослини-талісмани для знаків Зодіаку Домашні рослини потрібні людині не лише для прикраси інтер'єру, але і для підтримки її здоров'я, оскільки кімнатні квіти - справжні психотерапевти, які повсякденно […]
  • Гороскоп на вересень 2009 року Загальний гороскоп : Перший місяць осені виявиться досить напруженим. На фоні досить вдалих і легких літніх місяців, вересень може видатись навіть важким періодом. Виною […]
  • Гороскоп на тиждень: 26 жовтня – 1 листопада 2009 Овен На цьому тижні вас чекає успіх у всіх ваших починах, але радості вам це не принесе. Щось буде вас постійно непокоїти. Поки ви не розберетеся з цим питанням, радості і […]
З категорії: Щомісячний

загрузка...
загрузка...






загрузка...