Тантричний секс

27 березня 2011 р.

Тантра – це особливий, інший погляд не лише на секс, але і на весь світ, чимось нагадує йогу.
Якщо сказати коротко, основна мета тантричного сексу – відношення до партера. Під час заняття коханням його потрібно цінувати і віддаватися повністю без остатку.

Ідея тантричного сексу полягає в тому, щоб чоловік і жінка не прагнули отримати оргазм, взагалі забули про це, а із задоволенням насолоджувалися кожною секундою кохання і близькості. Тобто, займаючись сексом не потрібно прагнути до оргазму, треба намагатися принести максимум задоволення собі і партнерові в даний момент.

Окрім цього, тантра включає в собе масу способів принести один одному задоволення, не здійснюючи статевий акт. Що часто призводить до зняття морального гніту з чоловіка, і покращує потенцію. Адже він розуміє, що є ще тисячі варіантів, окрім безпосередньо механічного сексу.

Дуже часто в парах, які вже досить довгий час проживають разом, виникає проблема з бажанням займатися один з одним коханням. Цю ситуацію можна змінити, проте для цього доведеться поміняти своє відношення до сексу і вашого партнера. Тантра містить вчення про те, що кожен новий життєвий етап, супроводжується новим знайомством, новою історією з одним і тим же постійним партнером.

Дуже важливо, щоб і чоловік і жінка усвідомлювали, що кожен з них незалежна і самодостатня особистість, але разом вони сильніші. Лише у парі можна досягти найвищої гармонії відчуттів і насолод.

Тантра вчить тому, щоб будь-який секс починався із слів. Говоріть зі своєю половинкою так, ніби ви лише познайомилися, а через пару годин розлучитесь назавжди. І за цей час ви повинні якнайкраще зрозуміти і взнати людину. Не треба рутини, зачіпайте лише важливі питання про почуття і думки вашого партнера.

Тантра відносить секс до особливого дару, який дуже важливо правильно піднести, створити потрібний настрій.

Не секрет, що багато пар з часом приділяють сексу все менше і менше часу. Пам’ятайте про те, що тантричний секс можна порівняти з вечерею в дорогому ресторані, який ви можете дозволити собі досить рідко, він повинен запам’ятатися, якщо не на все життя, то, принаймні, на дуже довгий час.

Почніть вивчати тантру із спільних вправ:

1. Ляжте на спину, покладіть руки поруч собою, паралельно, долоньками вгору. Ступні, зігнутих в колінах ніг, мають бути щільно притиснуті до підлоги. Повністю розслабте верхню частину тіла, підведіть стегна і рухайте ними вгору – вниз або з одного боку в інший. Правильно виконати дану вправу допоможе ритмічна музика.

2. Дуже зближуватиме наступна дія: потрібно сісти напроти один одного, покласти ліву руку на серце партнера (він повинен зробити те ж саме), а правою рукою накрити ліву руку вашої другої половини. Дивитися потрібно лише в очі, а дихати спокійно, рівномірно і синхронно.

Головні правила тантри

• Під час оргазму спробуйте уявити, що від ваших стегон по всьому тілу розтікається потужна енергія, повністю розслабтеся, загляньте в очі партнера.

• Дихайте як можна глибше. Помилка багатьох полягає в тому, що коли людина відчуває, що оргазм близько, вона прагне наблизити його, інтуїтивно напружуючись при цьому всім тілом і затримуючи дихання. Не потрібно цього робити. Розслабтеся. Дихайте як можна глибше, відчуйте оргазм кожною клітинкою свого тіла, тоді він здасться вам набагато довшим, гострішим і інтенсивнішим.

© 2011, Жіночий журнал SUPEROVA.COM. Авторські права застережено.

Сподобалась публікація?

Поділися з друзями в соціальних мережах:



загрузка...

Ця стаття про: , , , , , ,

Ваша думка:

Варто почитати:

  • Корисне про Єгипет (частина 1) За формою державного устрою Арабська республіка Єгипет є президентською республікою. Єгипет - країна двох континентів. Азіатська частина відділена від африканського […]
  • Питтєвий раціон для вагітних Під час вагітності для вас та малюка дуже важливо, що ви п'єте. При нормальному перебігу вагітності слід пити 2 л в день. Якщо в організм попадає мало рідини, порушується […]
  • Як боротись з простудою під час вагітності? Чи потрібно говорити про те, що простуди, що виникають в цікавому положенні, можуть негативно вплинути на плід? Є ризик розвитку внутріутробної гіпоксії плоду (брак кисню), […]
  • Цікаве про Болгарію Болгарія знаходиться в самому центрі Балканського півосторова. В цій країні великий вибір курортів на будь-який смак та можливості. Взагалі, Болгарія - це дуже привабливий […]
  • Поради вагітним при токсикозі Токсикоз - один з непрємних симптомів вагітності. Найчастіше він буває на ранніх термінах вагітності і триває не більше трьох місяців. Повністю позбутись токсикозу не […]
  • Дієта для спалювання жиру Одна з найпопулярніших дієт серед зірок Голівуду - комбінована багатоваріантна дієта. Гнучка низьковуглеводна дієта заснована на плавному зменшенні в денному раціоні […]
  • Меню для нігтиків Здорові нігті повинні бути кріпкими та еластичними, а ламкий манікюр – це ознака серйозних проблем зі здоров’ям або неправильного харчування. Якщо ви мрієте про гарний […]
З категорії: Секс

загрузка...
загрузка...






загрузка...