Гороскоп на лютий 2012 року

26 січня 2012 р.

Овен. Гороскоп на лютий 2012 року

Лютий для Овнів продовжиться як місяць активних дій і роботи над новими проектами. Всі справи, які будуть початі в цьому місяці, успішно завершаться і принесуть відповідні результати, а також майже завжди будуть актуальними. Середина місяця буде періодом, коли вам буде здаватись, що все вам під силу. Використовуйте цей час, щоб вирішити найважливіші задачі, які раніше лякали вас.

Початок місяця буде сприятливим в плані особистих стосунків. В цей час ваш коханий стане лояльнішим і уважнішим до вас. Ви зможете створити гармонійніші і м’якші стосунки, ніж це було будь-коли раніше. Якщо ви самотні, то все може змінитися. Але не будьте імпульсивними.

Цей місяць також може привести вас до деякого самітництва. Вам схочеться побути на самоті зі своїми думками. Минуле не дасть вам спокою. Думки і вчинки з минулого ви постійно прокручуватимите в голові, намагаючись зрозуміти, чому раніше ви не досягли успіху і потерпали невдачі. Це допоможе вам досягти ще більших результатів в майбутньому.

У фінансовому плані лютий буде хорошим для вас місяцем. Вас чекають великі фінансові можливості. Будь-які операції принесуть вам хороший прибуток.

Для Овнів в лютому 2012 року важливо виправити помилки минулого, які ви зробили в спілкуванні з людьми, загладьте провину перед тим, кого образили.

Телець. Гороскоп на лютий 2012 року

Початок лютого для Тельців буде часом, коли вони будуть чути лише власну думку і не схочуть помічати ідей інших людей. Ви можете надмірно турбуватися про свої потреби, завдаючи збитку близьким вам людям. З іншого боку ви отримаєте повний контроль над своїм життям, і звичайно, якщо все піде не так, винні будете лише ви.

Початок місяця намагайтеся провести у відпочинку і релаксації. Вам потрібно зараз зарядитись енергією, щоб досягти успіху потім. Ви можете відчувати себе трохи пригніченим і близько до серця приймати образи, проте спробуйте уникати конфронтацій. Не посилюйте положення і не піддайтеся істериці, від цього ви не зможете виграти, а втрачати завжди є що. Це особливо важливо по відношенню до роботи або чоловіка.

Лютий 2012 року – це місяць, який дуже сильно вплине на вашу кар’єру в майбутньому. Тому спробуйте зосередитися, і ви зробите величезний крок на шляху успіху в кар’єрі. Не бійтеся бути в центрі уваги, ви повинні використовувати кожну можливість. По суті, це буде хороший місяць у фінансовому плані, особливо, якщо триматимете себе в курсі нових технологій.

Друга половина місяця може принести бунтівний настрій, будьте обережні.

Близнюки. Гороскоп на лютий 2012 року

Лютий 2012 року для Близнюків це місяць великої особистої сили. Ви зможете знайти в собі сили, щоб переробити все своє життя так, як ви мріяли. Ви можете не приймати жодні умови, і вільні будувати життя для себе, як цього хотіли. Не погоджуйтеся на менше! Це місяць, в якому ви зможете робити все на свій розсуд, проте слід остерігатися. Ваша карма може повернутися і помститися вам, якщо ви поведетесь нелюдяно.

Головну увагу в цьому місяці слід приділити самовдосконаленню і кар’єрі. У вас буде величезна кількість можливостей, щоб досягти поліпшень на робочому фронті. Цей місяць може бути часом великих успіхів. Вас може чекати надбавка або інші види успіху. Не переймайтесь, якщо ви відразу не можете досягти якихось своїх високих кар’єрних цілей, відразу все зробити неможливо. Головне для вас це закласти фундамент майбутніх успіхів і рухатися лише вперед до досягнення своєї мрії.

Ваша кохана людина допоможе вам і підтримає. У другій половині місяця вам схочеться трохи відпочити, але не забувайте про свої робочі завдання. Це місяць сильної зайнятості, тому намагайтеся невеликі завдання делегувати комусь іншому.

Це буде хороший місяць для вас і в плані особистих стосунків.

Рак. Гороскоп на лютий 2012 року

Для Раків лютий стане сприятливим часом в кар’єрних успіхах. Це час певного призупинення, коли може бути не самий кращий час для різких і стрімкий змін в роботі. Тому, перш, ніж приймати які-небудь важливі рішення, намагайтесь вивчати робочі питання ретельніше.

Вам слід уникати легкої дороги до успіху. Вам може здаватися, що до мети можна прийти швидко і невимушено, але насправді цей шлях оманливий і викличе лише затримки. Краще всього просуватись повільно, але наполегливо. Слід бути тактовним з начальством. Нерозуміння може привести до вашого падіння, якщо ви не будете обережні в розмові зі своїм босом.

Фінансові питання матимуть змінний характер, ваша близька людина можливо буде отримувати чималі фінансові поступлення і ви можете розраховувати на її великодушність. Пізніше і ваше особисте фінансове положення покращиться. Ваш успіх може принести вам чималі дивіденди, особливо, якщо працювати в усвідомленому напрямку.

Події в особистому житті почнуть розвиватись після першого тижня місяця. Це буде спокійний час, коли ви ясно бачитимете свої цілі, переваги і недоліки ваших стосунків. Якщо ви даватимете собі час на роздуми, то з часом можете знайти всі відповіді. Так ви зможете просунути свої стосунки на нових рівень. Любов має бути простою, тому не ускладнюйте її без потреби.

Лев. Гороскоп на лютий 2012 року

Левам на початку лютого краще всього зосередитися на підтримці свого фізичного здоров’я. Слід уважніше віднестися до потреб свого тіла. Початок місяця також принесе романтику і соціальну активність, яка продовжиться до середини місяця. Це час деякого сексуального божевілля, тому важливо стежити за своїми сексуальними контактами незалежно від вашого віку.

Це хороший місяць, щоб очиститись духовно і фізично. Всі сфери вашого життя можуть потребувати якогось оновлення. Немає необхідності перекроювати своє життя, проте потрібно побудувати його з врахуванням накопиченого досвіду. Це шанс, щоб позбутися від старих непотрібних і зайвих речей, які лише гальмують вас. Спробуйте уникати недбалого відношення до грошей і марнотратства. Ці поліпшення дуже важливі для вашого загального благополуччя.

Якщо у минулому у вас були якісь ідеї і проекти, то зараз саме час почати їх здійснення. Це особливо стосується страхування або операцій з нерухомістю, все йтиме гладко, навіть, якщо ви на це не розраховували. Ви можете досягти великого просування у фінансовому плані. Прагніть бути обережними в будь-яких юридичних питаннях, що особливо стосуються власності.

Це час вашого особистого відродження і змін. Після такої тривалої боротьби ви зможете стати краще і будете здатні досягти того, що раніше здавалося для вас недосяжним. У вас з’явиться більше енергії і ентузіазму, ви станете швидші і гнучкішими.

Діва. Гороскоп на лютий 2012 року

Початок місяця наповнить вас фізичною силою і енергією, ви відчуєте себе сильніше і яскравіше, ніж це було раніше. Це дуже романтичний місяць для вас. Любов надихатиме. Якщо у вас вже є стосунки, то ви станете ближчі один до одного. Самотні Діви, притягуватимуть до себе редставників протилежної статі. Це час високої соціальної активності, все проходить майже скаженими темпами. Ви розриватиметеся між можливостями в роботі і особистій сфері.

Свої особисті стосунки ви можете надмірно ідеалізувати, що ставитиме вас в невигідне положення. Звичайно, на вашому шляху будуть і перешкоди, але ви відчуваєте себе дуже сексуально. Намагайтесь не піднімати планку занадто високо, інакше вас може чекати розчарування у вашому «ідеальному» партнерові.

У фінансовому плані повне затишшя. Лише у другій половині місяця можливі якісь бонуси і дивіденди. Довіртеся своїй інтуїції, коли справа стосується інвестицій. Не бійтеся використовувати свої знайомства, щоб досягти своїх фінансових цілей. Не бійтеся ви не ризикуєте втратити дружбу.

Це хороший час для початку спільних проектів і пошуку нових партнерів по бізнесу.
Кінець місяця надасть вам можливість несподіваного прибутку. Спробуйте скоротити свої витрати, і не дозволяйте собі влізати в борги. І, звичайно, піклуйтеся про своє здоров’я.

Терези. Гороскоп на лютий 2012 року

У лютому Терезів чекає величезна кількість соціальних контактів. Це час, коли ви можете бути в центрі уваги. Ваші творчі навики настільки сильні, що це приносить щастя, радість і особисте задоволення. Ви відчуватимете себе абсолютно прекрасно і це кращі ліки від будь-яких недуг. Проте ваше особисте життя може дещо ускладнитися.

Інколи вас можуть непокоїти неважливі дурниці у ваших особистих стосунках. Ваша кохана людина може завдавати шкоди вашим почуттям, в результаті вони можуть охолонути.

Спробуйте змиритися з положенням і займіться своєю улюбленою справою. Ваш партнер скоро зрозуміє, що шкодить вам і зробить все, аби загладити свою провину. Але чи потрібно вам це? Зробіть перерву і вирішіть, що ви відчуваєте і що краще для вас.

У роботі ваші зусилля в кінці-кінців принесуть свої плоди. Проте, важливо приділити пильну увагу вашим фінансовим питанням. Приділіть увагу і своєму здоров’ю, особливо, коли мова йде про незначні травми. Без пильної уваги вони можуть перерости у великі проблеми із здоров’ям. Будьте обережні і зосереджені, коли виконуєте небезпечну фізичну роботу.

Скорпіон. Гороскоп на лютий 2012 року

В цьому місяці ви відчуватимете надзвичайне здоров’я. Можна поекспериментувати з новими фізичними вправами і дієтами. У другій половині місяця ваш рівень енергії трохи знизиться, і це нормально, вам теж потрібний відпочинок і релаксація. Після цього відпочинку ви відчуєте різке збільшення енергії і здоров’я вцілому. Як тільки це станеться слід зайнятися будь-якими фізичними вправами.

Лютий буде безтурботним часом. Не чиніть опір цьому відчуттю, раз на рік можна відчути простоту дитячої радості.

Перша половина місяця також хороша в плані романтичних стосунків, ви мчите вгору немов повітряна куля, наповнена гелієм. Зможете насолоджуватися не лише романом, але і дружніми взаєминами. Ви будете наповнені ніжністю і чуттєвістю, яку оцінить ваш коханий. На початку місяця ви прекрасно маніпулюєте тонкощами кохання і в змозі привабити будь-кого.

Якщо ви самотні, то у вас з’явиться прекрасний шанс зустріти особливу людину. Не дивлячись на всю сприятливість положення, слід бути обережним в сердечних справах, ви можете бути непередбачуваними, особливо, якщо станете жертвою кохання з першого погляду. Почуття можуть бути настільки сильними, що коли ви схаменетеся, то ваше життя може невиправно змінитися.

Тим у кого вже є пара слід більше слухати, менше говорити і ретельніше думати, все це допоможе здолати будь-які непорозуміння.

Стрілець. Гороскоп на лютий 2012 року

Лютий для Стрільців – місяць суспільної діяльності і романтики. З другої половини вам буде все складніше змінити умови на свою користь, і краще всього плисти за течією. Робіть все можливе, щоб пристосуватися до даної ситуації, адже ваше відчуття власної незалежності буде трохи ослаблене. Замісь великих змін прагніть налагоджувати стосунки з оточуючими людьми. Не дозволяйте собі стати залежним від інших людей. Прагніть уникати егоїзму, інакше ви ризикуєте відштовхнути друзів і сім’ю.

До середини місяця ваш інтелект і комунікаційні навики знаходяться на високому рівні. Це хороший час, щоб зайнятися просуванням будь-якого проекту або діяльності. Ваші здібності  і ідеї працюють як годинник. Якщо ви будете готові витратити час на зусилля, то отримаєте велику віддачу від інвестицій. Це хороший час для освіти.

Дім і сім’я починає відігравати дуже важливу роль у вашому житті. Вам слід виділити для неї більше часу. Саме зараз, ви починаєте намагатися розібратися в собі, прагнете зрозуміти механізм свого розуму і емоцій. Так ви виявите, що ваші мотиви далеко не чисті, як ви думали спочатку.

У лютому ви можете постати перед важким питанням, коли треба буде вибрати правильний курс дій. Слід дуже ретельно обдумувати свій план, прагнучи грунтуватися на істині. Будьте впевнені, врешті-решт ви приймете вірне рішення, хоча цей шлях може бути непростим.

Лютий принесе з собою і посилення вашої уяви. Так ви зможе інколи відволікатися від роботи і сім’ї. Слід звернути пильну увагу на своє фінансове положення. Уникайте великих покупок, краще відкласти їх на потім. Тримайте свої інвестиції, вони знадобляться вам потім. Хороші фінансові зміни з’являються на вашому горизонті, будьте готові.

Козеріг. Гороскоп на лютий 2012 року

Родинні турботи і емоційне благополуччя головні теми цього місяця. Є ймовірність невизначеності в особистих стосунках. Слід робити все можливе, щоб приділяти більше уваги своїй сім’ї, прагніть не вносити які-небудь важливі рішення. Якщо ви повинні їх зробити, то слід ретельно розглянути всі аспекти питання.

Це місяць, в якому ви знаходитеся на високому фінансовому піку. Слід не зупинятися, а продовжувати роботу. Гроші будуть легко доступні для вас. Ваш партнер також готовий допомогти вам в цьому питанні. Проте слід утриматись від зайвих  витрат. Надлишкові витрати можуть привести вас у безвихідь.

Якщо ви будете обережні з грошима, то зможете легко покривати всі свої витрати і щось навіть зможете відкласти. У другій половині місяця вам може незвичайно пощастити, ви зможете знайти прекрасне джерело доходів. Підвищення або просування можливе в найближчому майбутньому.

Ваші здібності до спілкування знаходяться на дуже високому рівні, це хороший час, щоб почати будь-який спільний проект. Освіта також відіграє не малу роль в лютому. Ви зможете укріпити своє здоров’я, особливу увагу слід приділити ногам і ступням. Духовне здоров’я також потребує невеликого ремонту. Більше спілкуйтеся для задоволення, уникайте поспішних рішень.

Водолій. Гороскоп на лютий 2012 року

Якщо минулого місяця духовне зростання приносило Водоліям не мало задоволення, то лютий це місяць плотських задоволень. На початку місяця ви відчуватимете найвищу насолоду. Це все добре, проте не варто забувати про свою роботу і обов’язки. Уникайте надмірності в задоволеннях, інакше ви можете прийти до конфлікту із собою. Намагайтесь зберігати відчуття гармонії.

Це хороший час для поліпшення свого фінансового положення, ви можете мати більше грошей, ніж звикли, проте і витрати зростають не менше, багато ваших фінансових цілей буде досягнуто раніше, ніж ви очікували. Будь-які інвестиції зроблені у минулому, можуть несподівано почати приносити дивіденди.

Це хороший час, щоб почати нові ділові стосунки. В результаті, у фінансовому плані, життя  буде майже ідеальним. Вам хотітиметься не просто грошей, а багатства. Якщо ви будете соціально відповідальні і віддасте щось суспільству, то успіх вам гарантований.

Кінець місяця може принести деякі труднощі в спілкуванні з людьми. Ви можете намагатися завести друзів серед ворогів. Вас сприймають занадто прямолінійно, не кожен розуміє ваше почуття гумору. Прагніть ретельніше добирати слова.
В другій половині місяця також посилюється особистий бік життя. Ви дуже багато витрачаєте зусиль на пошуки свого кохання, пам’ятайте – все найкраще трапляється несподівано.

Риби. Гороскоп на лютий 2012 Риби

Духовне життя завжди було важливою частиною у вашому житті. За останні два місяці ви просунулися далеко в пізнанні себе і цього світу і ці тенденції продовжуватимуться і в лютому. Цього місяця вас можуть чекати чудові прозріння, порівняно з якими повсякденне життя не йде ні в яке порівняння.

У лютому присутність Нептуна в знакові Риби може остаточно тягнути представників цього знаку у вигаданий світ фантазій, лютий діятиме на Риб як одурманюючий наркотик.

Це місяць, коли ваша інтуїція і екстрасенсорне сприйняття знаходитимуться на незвичайній висоті. Це місяць, в якому ви відчуєте особисту силу і незалежність, станете впевненіші в собі. Ви зможете рухатися вперед в невідоме без страху і відкриєте для себе безліч дивних речей.

Це місяць вашої великої активності, ви можете бути зайняті як вдень, так і вночі. Таке сильне навантаження, на подив, ні скільки не вплине на вашу здатність залишатися зосередженим. Ви дуже гостро відчуваєте, де добро і зло і ця здатність сильно згодиться цього місяця. Все, чим би ви не займалися, прагнете робити морально правильно. Намагайтесь ясно бачити ситуацію і оцінювати проблеми, інакше це може призвести до безладу і хаосу на роботі або удома.

На жаль, на початку лютого вас може чекати деякий фінансовий спад, але не варто турбуватися, до кінця місяця ситуація покращиться. Слід також залишити час для своїх особистих потреб: емоційних і фізичних.

Намагайтесь триматися подалі від небезпечних видів діяльності. Ви можете відчувати себе хоч безсмертним, але життя доводить, що це не так. Будьте обережними. Це буде хороший місяць для вас і в плані особистих стосунків.

© 2012, Жіночий журнал SUPEROVA.COM. Авторські права застережено.

Сподобалась публікація?

Поділися з друзями в соціальних мережах:



загрузка...

Ця стаття про: , , , , , , , , , , , , , ,

Ваша думка:

Варто почитати:

  • Поради вагітним при токсикозі Токсикоз - один з непрємних симптомів вагітності. Найчастіше він буває на ранніх термінах вагітності і триває не більше трьох місяців. Повністю позбутись токсикозу не […]
  • Гороскоп з 22 по 28 червня 2009 року Овен Перша половина цього тижня для типових Овнів стане сприятливим періодом для того, щоб звернути більше уваги на власне здоров'я. Зараз можна починати нову дієту, […]
  • Рослини-талісмани для знаків Зодіаку Домашні рослини потрібні людині не лише для прикраси інтер'єру, але і для підтримки її здоров'я, оскільки кімнатні квіти - справжні психотерапевти, які повсякденно […]
  • Гороскоп з 6 по 12 липня 2009 року Овен Для Овнів перші два дні тижня несприятливі для фінансових справ, серйозних покупок і профілактики здоров'я. У вівторок вірогідні сварки з коханими людьми і втрати. 9-10 […]
  • Гороскоп на тиждень з 31 серпня по 6 вересня 2009 року Овен 1 вересня в Овнів справ і завдань буде багато, доведеться прикласти великі зусилля для їх вирішення. Можуть виникати раптові неприємні ситуації. Укладати договори, […]
  • Гороскоп на січень 2012 року Овен. Гороскоп на січень 2012 року Ви ніколи не любили вискочок, а на початку року ситуація може ще більш посилитися, адже ваші плани зриватимуться через надмірних амбіцій […]
  • Гороскоп на березень 2012 року Овен. Гороскоп на березень 2012 року. Меркурій, який змінить напрям свого руху якраз у знакові Овна, зробить місяць затяжним і повільним. Це зовсім не означає, що подій […]
З категорії: Щомісячний

загрузка...
загрузка...






загрузка...