Гороскоп на січень 2013 року

31 грудня 2012 р.

гороскоп на січень 2013 рокуОвен. Гороскоп на січень 2013 року.

Як правило, Овни натури сміливі і імпульсивні. Ці якості будуть дуже корисні представникам цього знаку зодіаку в січні 2013 року. Початок року Чорної Водяної Змії, та й весь 2013 рік, принесе у ваше життя немало яскравих подій, які запам’ятаються на довго.

Зірки радять вам не боятися ризикувати і здійснювати спонтанні вчинки, в правильності яких ви раніше сумнівалися і були невпевнені. Просто намагайтесь тверезо оцінювати життєві ситуації, і тоді ви обов’язково здолаєте всі труднощі і досягнете успіху багато в чому. Будьте уважні до своїх близьких, не забувайте про їх Дні народження, річниці і інші важливі події.

Бажано в цей час приділити особливу увагу вихованню майбутнього покоління. Пам’ятайте, що дуже важливо бути чуйним і прагнути розуміти оточуючих людей. Егоїзм лише відштовхує. Якщо у вас є діти, спробуйтея донести це до них.

гороскоп на січень 2013 рокуТелець. Гороскоп на січень 2013 року.

На початку 2013 року зірки не рекомендують Тельцям проявляти сильний натиск в стосунках з оточуючими. Старайтеся, так би мовити, дотримуватися золотої середини і бути, по можливості, лояльнішими і тактовнішими у ваших діях.

Січень 2013 року – час нових відкриттів для представників цього знаку зодіаку. Тому шукайте нові рішення, діліться зі світом своїми ідеями, а також, поповнюйте запас своїх знань. Це ніколи не буває зайвим. Ймовірно, що в цей час вам не вдасться уникнути деяких стресових ситуацій. Але вони зроблять вас лише сильнішим. Прагніть зі всього виймати урок і робити правильні висновки на майбутнє.

гороскоп на січень 2013 рокуБлизнюки.  Гороскоп на січень 2013 року.

На початку року Чорної Водяної Змії Близнюки, напевно, сумніватимуться в правильності майже всіх своїх рішень. Представники цього знаку будуть дуже часто опинятись перед певним вибором. Перед тим, як приймати рішення, намагайтесь обміркувати, які плюси і мінуси для вас матиме той чи інший вибір.

У січні нового року у вас виникне багато питань відносно того, що відбувається у вашому житті. Є ймовірність, що деякі ситуації виходитимуть з-під контролю. Найголовніше в цей час для  зуміти взяти себе в руки і якнайшвидше спробувати розібратися у всьому, не сподіваючись, що це вирішиться без вашої участі. Не сумнівайтеся, ідіть обраним шляхом і досягайте поставлених цілей. Чим менше ви вагатиметеся, тим більша ймовірність того, що у вас все вийде.

гороскоп на січень 2013 рокуРак.  Гороскоп на січень 2013 року.

У першому місяці нового року представникам цього знаку зодіаку слід реалістичніше поглянути на багато речей довкола себе. Намагайтесь не обманювати людей, аби прикрасити вашу роботу чи будь-яку іншу сферу діяльності, оскільки, велика ймовірність викриття вашого обману.

Ракам, схильним до фантазування, зірки радять навчитися відрізняти реальність від вигадки і зуміти прийняти будь-яку сторону життя зі всіма її плюсами і мінусами. Просто варто цінувати у всіх сферах життя позитивні сторони і, по можливості, прагнути виправити негативні. Ракам доведеться немало попрацювати над своїм внутрішнім світом і над собою в цілому.

гороскоп на січень 2013 рокуЛев. Гороскоп на січень 2013 року.

Початок року Чорної Водяної Змії для представників цього знаку зодіаку буде неоднозначним. Ймовірно, що у зв’язку зі святковою метушнею у вас практично не буде вільного часу. Але по закінченню всіх свят, зірки обіцяють, що все зміниться. Ймовірно, що ви дуже стомитеся від походів по гостях і прийомом родичів, поїздок до друзів і близьких. В цей час можуть «випливти» якісь не дуже приємні факти з вашого життя, які ви довго намагалися приховати від свого оточення.

Є ймовірність, що вам доведеться виконати якісь обіцянки, що буде не зовсім приємним для вас. Січень для Левів буде наповнений переживаннями. Але намагайтесь, все ж, вирішити всі свої проблеми і, все-таки, виконати обіцянки, тоді все знову стане на свої місця.

гороскоп на січень 2013 рокуДіва. Гороскоп на січень 2013 року.

Зірки радять Дівам не допускати розладу з оточуючими людьми в цей час. Оскільки велика ймовірність, що дрібні суперечки переростуть в крупні конфлікти або в серйозні неприємності. Люди, які раніше спокійно реагували на критику і вислови в свою адресу, можуть почати робити це бурхливо.

Є вірогідність, що вам не вдасться закінчити в січні всі справи, які планували. Це може бути через те, що ви не врахуєте всі моменти, без яких завершення задуманого виявиться неможливим. Тому варто уважніше відноситися до деталей.

У січні року Чорної Водяної Змії ваші пропозиції і ідеї можуть не викликати очікуваного інтересу. У даній ситуації краще всього зробити наступне – зрозуміти, що всім не може подобатися ваша позиція і спробувати знайти людей, які розділятимуть Ваші погляди. Обговорюючи ділові проблеми, прагніть говорити конкретно і у справі. Так Ваші шанси бути почутим у багато разів зростуть.

гороскоп на січень 2013 рокуТерези. Гороскоп на січень 2013 року.

На початку року Чорної Водяної Змії представники цього знаку зодіаку отримають те, на що вони заслуговують. В разі невдач Терезам варто ображатися лише на себе. Зірки радять вам стати вічливішими.

Початок нового року, та й весь 2013 рік, обіцяє стати для Терезів роком зльоту. Ймовірно, вже з початку року ви направлятимете всі зусилля для зміни фінансового положення в кращу сторону. Всі гроші ви, напевно, витрачатимете на досягнення поставлених цілей. Навіть відвідини вечірок і світських заходів будуть з метою завести корисні знайомства.

гороскоп на січень 2013 рокуСкорпіон. Гороскоп на січень 2013 року.

На початку нового року Скорпіони, швидше за все, знаходитимуться в стані невизначеності. Якихось складних і відповідальних завдань у вас не буде. Отже в цей час ви можете спробувати себе в новому амплуа, в незвичних сферах діяльності, що допоможе знайти вам заняття до душі.

Серйозні зміни в житті Скорпіонів в першому місяці 2013 малоймовірні.  Вам варто подумати над тим, що ж дійсно ви хочете від життя, і в майбутньому, можливо, все зміниться. У січні Скорпіони можуть познайомитися з людьми, які будуть їх духовно розвивати і позитивно вплинуть на становлення вас як особистості.

У другій половині січня ви можете стикнутись з багатьма не завжди правдивими плітками. Не варто сліпо вірити неперевіреній інформації.

гороскоп на січень 2013 рокуСтрілець. Гороскоп на січень 2013 року.

Січень 2013 року внесе в життя Стрільців деяку нестабільність. Але у ваших руках змінити ситуацію в ту або іншу сторону. Прагніть не перекидати свої справи на плечі інших людей, навіть на близьких друзів. Адже, якщо вони і погодяться вам допомогти, то, напевно, зроблять все по-своєму.

Зірки радять представникам цього знаку зодіаку бути напористішими, цілеспрямованими і не пускати все на самотік. Пам’ятайте, що будь-яка дія краще бездіяльності.

гороскоп на січень 2013 рокуКозеріг. Гороскоп на січень 2013 року.

Зірки обіцяють, що початок року Чорної Водяної Змії стане для Козерогів вдалим. Успіх супроводжуватиме вас практично у всіх справах. Цей час сприятливий для виконання тих справ, в успішному завершенні яких, раніше ви сумнівалися.

Козерогам бажано прислухатися в цей час до порад людей, особливо з вашого близького оточення. Зрозумійте, що думки оточуючих не завжди збігаються з вашою позицією, але з боку дійсно інколи видніше. Звичайно, не потрібно «сліпо» виконувати все, що вам порадять, але прислухатися, все ж, варто.

Вибираючи цілі, досягти яких хочете в майбутньому, прагніть «тверезо» дивитися на речі і реально оцінювати ситуації. Не відступайте від своїх планів – і у вас все вийде.

гороскоп на січень 2013 рокуВодолій. Гороскоп на січунь 2013 року.

Зірки рекомендують Водоліям на початку нового року стати рішучішими і самостійнішими. Можливо, ви дуже залежите від думки оточуючих. Перегляньте свої погляди на деякі речі. Не давайте оточенню легко вселити вам свою точку зору.

Велика ймовірність, що цього місяця з’являться нові знайомства, які в майбутньому принесуть користь. А ось квапитися знайомити нових приятелів з вашими «старими» друзями зірки не рекомендують, оскільки, можливо, що їм не просто буде знайти точки зіткнення.

Не варто нехтувати порадами людей, яким ви по-справжньому довіряєте. Прислухайтеся до них, це допоможе вам в ухваленні деяких непростих рішень.

гороскоп на січень 2013 рокуРиби. Гороскоп на січень 2013 року.

Зірки не радять Рибам спочатку року вдаватися до експериментів і кардинально міняти щось в своєму житті. Краще, живіть, як і раніше. Оскільки різка зміна чого-небудь може привести до несподіваних проблем, вирішити які буде досить непросто. Тому перш, ніж щось робити добре все зважте і продумайте, інакше можете нашкодити самі собі.

На початку року Чорної Водяної Змії успіх не покине представників цього знаку зодіаку. Можливо, доля піднесе вам несподіваний, але дуже приємний дарунок. Не бійтеся проявляти цікавість.

© 2012 – 2013, Жіночий журнал SUPEROVA.COM. Авторські права застережено.

Сподобалась публікація?

Поділися з друзями в соціальних мережах:



загрузка...

Ця стаття про: ,

Ваша думка:

Варто почитати:

  • Гороскоп на лютий 2013 року Овен. Гороскоп на лютий 2013 року. У лютому 2013 представники знаку Овна будуть прагнути допомогти практично всім оточуючим: ви не відмовлятимете тим, хто звернеться до […]
  • Гороскоп з 22 по 28 червня 2009 року Овен Перша половина цього тижня для типових Овнів стане сприятливим періодом для того, щоб звернути більше уваги на власне здоров'я. Зараз можна починати нову дієту, […]
  • Гороскоп на лютий 2012 року Овен. Гороскоп на лютий 2012 року Лютий для Овнів продовжиться як місяць активних дій і роботи над новими проектами. Всі справи, які будуть початі в цьому місяці, успішно […]
  • Гороскоп на 14 – 20 вересня 2009 року Овен На роботі проявіть активність і ініціативу, було б непогано, якби ви в ці дні прийшли до керівництва з новими пропозиціями і проектами. Також, вас порадують зміни в […]
  • Гороскоп з 20 по 26 липня 2009 року Овен В понеділок і вівторок в Овнів ймовірні емоційні перевантаження, несприятливі зовнішні обставини, труднощі у взаєминах з коханими. Середа і четвер подарують хороші […]
  • Гороскоп на тиждень: 26 жовтня – 1 листопада 2009 Овен На цьому тижні вас чекає успіх у всіх ваших починах, але радості вам це не принесе. Щось буде вас постійно непокоїти. Поки ви не розберетеся з цим питанням, радості і […]
  • Гороскоп з 27 липня по 2 серпня 2009 року Овен Спілкуватися з партнерами і укладати договори зірки рекомендують Овнам 28 - 29 липня. Порадують побачення і розваги. 30 липня, можливо, доведеться вирішувати складні […]
З категорії: Щомісячний

загрузка...
загрузка...






загрузка...