Гороскоп на лютий 2013 року

28 січня 2013 р.

гороскоп на лютий 2013 року по знаках зодіакуОвен. Гороскоп на лютий 2013 року.

У лютому 2013 представники знаку Овна будуть прагнути допомогти практично всім оточуючим: ви не відмовлятимете тим, хто звернеться до вас за допомогою, більш того, ви самі пропонуватимете свої послуги людям. Одним з головних життєвих завдань в цей час для Овнів стане – навчитися не бути дуже нав’язливими, і знати міру в допомозі іншим.

Телець. Гороскоп на лютий 2013 року.

Ваша наполегливість і цілеспрямованість, ймовірно, в цей час «уразять» противника. І вашому опонентові не залишиться більше нічого, як поступитися вам. Але рано радіти перемозі і остаточно розслаблятися. Виграна битва, але вся війна. Оскільки, цілком ймовірно, що противник незабаром захоче змінити ситуацію в свою користь.

Близнюки.  Гороскоп на лютий 2013 року. 

Лютий 2013 – дуже вдалий час для представників даного знаку зодіаку. Ви зможете перевершити самих себе. Цей місяць є дуже вдалим періодом, щоб доробити справи, завершення яких ви все відкладали до кращих часів. Зараз саме час зайнятися цим. Причому, ви впораєтеся із завданнями набагато швидше, ніж самі очікували, і це виявиться не так складно, як спочатку здавалося.

Рак.  Гороскоп на лютий 2013 року. 

Другий місяць нового 2013 року «подарує» Ракам багато перспектив на майбутнє. Але не потрібно чекати дуже швидких життєвих змін. Не все буде так безхмарно, представникам цього знаку зодіаку потрібно буде немало попрацювати і докласти певні зусилля. Зірки обіцяють, що ваша праця в майбутньому виправдається.

Лев.  Гороскоп на лютий 2013 року. 

Можливо, в цей час Леви будуть трохи не розсіяними, що, в принципі, не властиво представникам цього знаку зодіаку. Можливо, вам складно буде підтримувати розмову з вашим оточенням або ви не дуже швидко входитимете в суть справи в професійній сфері.

Діва.  Гороскоп на лютий 2013 року. 

У другому місяці нового 2013 року життя багатьох представників цього знаку зодіаку буде практично розкладено по поличках в усіх відношеннях. Ви часто скептично відноситеся до порад людей, особливо не дуже близьких. Але зірки не радять вам не бути настільки категоричними. Цілком ймовірно, що саме погляд зі сторони допоможе прийняти Вам правильне рішення в ситуації, в якій ви довго сумнівалися.

Терези.  Гороскоп на лютий 2013 року. 

Терезам в цей час зірки рекомендують спробувати зрозуміти, чого вони чекають від подій, які відбуваються в їхньому житті, розібратися в собі. Найголовніше, щоб ви визначилися зі своєю позицією і перспективами на майбутнє і не відступали від реалізації своїх цілей. Адже, саме нерозуміння вами самими того, чого ви хочете в результаті досягти, і «гальмує» вашу діяльність.

Скорпіон.  Гороскоп на лютий 2013 року. 

В цей час представники даного знаку зодіаку, ймовірно, легко йтимуть на компроміс і навіть на поступки, що, в принципі, не є нормою для багатьох Скорпіонів. Можливо, зараз ви не йтимете лише вперед, а почнете обирати більш хитромудрі шляхи. Це може вплинути на ваше майбутнє.

Стрілець.  Гороскоп на лютий 2013 року. 

Стрільцям в цей час краще всього бути в стороні, не вплутуючись в різні конфлікти. Спробуйте просто проаналізувати: чому виникла та або інша ситуація, чи у всьому ви мали рацію, і зробіть висновки на майбутнє.

Козеріг.  Гороскоп на лютий 2013 року. 

Представники цього знаку зодіаку дізнаються в цьому місяці багато нового. Деякі з Козерогів, в результаті,  просто розширять свій кругозір. В інших можуть виникнути великі зміни в житті. Зірки не рекомендують Козерогам в цей час розділяти свої справи на важливі і другорядні, які можна відкласти на потім. Намагайтеся, по можливості, зрівняти їх.

Водолій.  Гороскоп на лютий 2013 року. 

Водолії в лютому 2013 можуть виявитися в незвичній для них ситуації. Але зірки не рекомендують вам докладати великих зусиль, аби все змінити. Краще залишити все так, як є, і спробувати сильно не зациклюватися. Всі проблеми тимчасові і незабаром владнаються самі собою. Просто потрібно трохи почекати.

Риби.  Гороскоп на лютий 2013 року. 

Лютий 2013 – буде досить вдалим місяцем для Риб. Успіх супроводжуватимете представникам цього знаку зодіаку практично в будь-якій справі, за яку вони візьмуться. Зірки не рекомендують Рибам знімати з себе відповідальність і перекладати її на інших людей, навіть на ваших близьких. Не варто думати, що хтось знається на чомусь краще, ніж ви. В цей час ви самі приймете найбільш вірне рішення і швидше вирішите будь-яке завдання.

© 2013, Жіночий журнал SUPEROVA.COM. Авторські права застережено.

Сподобалась публікація?

Поділися з друзями в соціальних мережах:



загрузка...

Ця стаття про: , , , , , , , , , , , , ,

Ваша думка:

Варто почитати:

  • Поради вагітним при токсикозі Токсикоз - один з непрємних симптомів вагітності. Найчастіше він буває на ранніх термінах вагітності і триває не більше трьох місяців. Повністю позбутись токсикозу не […]
  • Гороскоп з 22 по 28 червня 2009 року Овен Перша половина цього тижня для типових Овнів стане сприятливим періодом для того, щоб звернути більше уваги на власне здоров'я. Зараз можна починати нову дієту, […]
  • Рослини-талісмани для знаків Зодіаку Домашні рослини потрібні людині не лише для прикраси інтер'єру, але і для підтримки її здоров'я, оскільки кімнатні квіти - справжні психотерапевти, які повсякденно […]
  • Вітамінний гороскоп З точки зору астрології, вітаміни належать до знака Діви, оскільки це дрібні речовини, засвоєння та синтез яких відбувається через кишечник. І кожен знак зодіаку відчуває […]
  • Гороскоп з 6 по 12 липня 2009 року Овен Для Овнів перші два дні тижня несприятливі для фінансових справ, серйозних покупок і профілактики здоров'я. У вівторок вірогідні сварки з коханими людьми і втрати. 9-10 […]
  • Гороскоп на тиждень з 31 серпня по 6 вересня 2009 року Овен 1 вересня в Овнів справ і завдань буде багато, доведеться прикласти великі зусилля для їх вирішення. Можуть виникати раптові неприємні ситуації. Укладати договори, […]
  • Гороскоп на лютий 2012 року Овен. Гороскоп на лютий 2012 року Лютий для Овнів продовжиться як місяць активних дій і роботи над новими проектами. Всі справи, які будуть початі в цьому місяці, успішно […]
З категорії: Щомісячний

загрузка...
загрузка...






загрузка...